Hot Octopuss Pulse III | Guybrator review

05-04-2017

Hot octopuss pulse iii

Ik kreeg de Hot Octopuss Pulse III Solo om te testen, in ruil voor mijn review. Ik had al veel gehoord over deze guybrator®, en hoewel ik altijd probeer om te testen met een open vizier en weinig vooroordelen, had ik van deze toy toch wel wat verwachtingen.

Voor mannen zijn er inmiddels wel al heel wat speeltjes buiten de opblaaspop en andere masturbators, maar een bijna handsfree vibrator is vrij uniek. Ik denk dat elke man die “into” sekstoys is weleens een vibrator op zijn penis heeft gezet en toen heeft gemerkt dat dat wel heel erg lekker is, ik bedoel, niet alleen vrouwen zijn fan van de Doxy, vibraties zijn natuurlijk erg fijn.

Hot Octopuss Pulse III

Enfin, ik kreeg een Hot Octopuss Pulse III Solo. Perv dat ik soms ben had ik beelden van een tentakel met allemaal zuignapjes die sensueel mijn penis stimuleerde en ik heftig klaarkwam over een schaarsgeklede manga-esque dame die via een knap staaltje tentacle porn die ook net haar hoogtepunt bereikte.

Echter is de Hot Octopuss Pulse III Solo een toy met een stuk meer klasse, hetgeen de verpakking ook meteen uitstraalt.

De toy, van mooi matzwart zacht silicone, oogt niet als het weekdier, waar ik het eerder over had, maar als een wat meer space age apparaat. De plaats waar je je penis inlegt wordt omvouwen met 2 zachten siliconen “vleugels” die je penis op prettige wijze in het apparaat houden.

Derhalve is dit speeltje dus ook in “slappe toestand” te gebruiken. Houdt er wel rekening mee dat je de toy wellicht wat moet verschuiven als je penis hard is geworden om precies de goede plekjes te raken.

De makers van de Hot Octopuss Pulse III Solo melden op hun site ook dat de toy uitermate geschikt is voor “oudere gebruikers, mensen met een erectiestoornis of mensen met mobiliteitsproblemen”. Iets wat ik wel wil geloven, als je dacht dat je niet kan klaarkomen van een vibrerend speeltje, nou, pak maar alvast een handdoek erbij want ik durf je haast te garanderen dat dit speeltje je ogen zal openen.

Dit was dan de lange, maar verdiende, introductie van de Hot Octopuss Pulse III Solo. Helaas krijg je nu geen aardappel, maar ga ik wel beginnen aan het stukje waarom je hier nu bent, namelijk het daadwerkelijke testen.

Hot Octopuss Pulse III getest

Nadat ik de Hot Octopuss Pulse III Solo uit zijn verpakking had gehaald en hem aan de lader had gehangen, moest ik volgens de handleiding 4 uur wachten alvorens ik kon gaan testen. In totaal werd dit iets langer, de “handige” magnetische oplader aansluiting heeft een dermate slap magneetje, dat al kijken naar het ledje op de magneetclip ervoor zorgt dat het van de toy afglijdt en je dit dus moet corrigeren. Kortom, leg hem ergens waar niet te veel beroering is, dan lukt het denk ik wel.

De eerste test was letterlijk heel bevredigend, het gebruik van deze toy is de eerste keer, voor mij, wat onwennig, ik was ook niet super ontspannen toen ik het ging doen, en ik moest het apparaat en vooral de interactie met mijn penis nog ontdekken. Ik vind de knoppen onhandig lomp om in te drukken, zeker omdat het hele apparaat redelijk zwaar is vanwege de heftige maar heerlijke vibrator die er in zit, dus echt handsfree en snel overschakelen is er niet bij. Ik denk dat een bluetooth functie en een app een aangename verbetering zouden zijn, of tast gevoelige knoppen. Mijn eerste orgasme was bovengemiddeld lekker, maar nog steeds alleen maar lekker. Toen ik klaar was met klaarkomen (en door de continue stimulatie duurt dat best lang) en ik het apparaat wilde uitzetten ging dit in eerste instantie niet zo soepel en drukte ik per ongeluk de turbo stand aan. De sensatie die door mijn lichaam ging omdat ik al teveel gestimuleerd was, was als een 9 volts batterijtje op je tong, zo heftig dat ik er best van schrok en daarmee mijn katten ook (sorry guys).

Ik had al gelezen dat dit speeltje wat gewenning nodig had, en met dit in het achterhoofd heb ik gisteren dan nogmaals een test gedaan. Deze keer was ik wel ontspannen, inmiddels ook gewend aan de toy en nam ik de tijd om “the sweet spot” te vinden. Nou, ik kan u melden, IK HEB HEM HOOR! De beginstand is voor mij vrij heftig, ik denk, dat als ik niet zou switchen van stand (wat nog steeds vrij lomp gaat door de onhandige knoppen) ik echt binnen een paar minuten klaar was gekomen (en ja, ik begon “slap”). Maar ik wilde toch liever gewoon wat langer genieten, dus afwisseling tussen de verschillende standjes en snelheden (ja ook turbo, deze keer voordat ik klaarkwam) en hoe erg ik mijn penis in het apparaat drukte maakte het een hele fijne sensatie, die ik in totaal een half uur vol hield voordat de oermensch in mij dacht EN NU WIL IK SNOTDIKKE KLAARKOMEN. Nou, en dat deed ik, wat niet anders omschreven kan worden als een heftig, geil lekker orgasme dat na het redelijk heftige ejaculeren, ook na het uitschakelen van het speeltje (een ezel stoot zich in het algemeen…), nog een kwartier lang doorging, met een buitengewoon fijn warm onderbuikgevoel als gevolg.

Conclusie over de Hot Octopuss Pulse III

Conclusie van dit alles is dus dat de Hot Octopuss Pulse III Solo een echte aanrader is, voor de beginner, gevorderde en mindervalide persoon. Overigens ik denk ook dat er wel wat kinky toepassingen voor kunnen worden bedacht. Mijn enige punt van commentaar zijn de niet zo magnetische oplader en de lompe knoppen. Evengoed is het een speeltje dat ik vaker ga gebruiken en ik ook wel wil aanschrijven als een must-have voor elke man. Je kan de Hot Octopuss Pulse III Solo hier kopen voor € 139,95.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

5 Reacties

 1. Deze ook maar op mn lijstje. Ik ben ook benieuwd of je een keer die top tien gaat posten? Ik ben eigenlijk benieuwd naar een compilatie van masturbators met verschillende werkingen – het hele spectrum aan belevingen zogezegd goed weer gegeven. Opblaaspoppen hoeven niet hoor 😉 Enfin, de Octopus en de Cobra gaan ook in mijn erotische dierentuin. Vandaag de X-9 uitproberen van Leten.

  Antwoord
 2. Mijn eerste mannelijke vibrator. Dit is mijn impressie na drie maal gebruik. Hij ligt goed in de hand, ook bruikbaar onder de douche. Na enige uren opladen, maar ik vraag me af of het indicatie lichtje altijd goed werkt. Nieuw uit de doos gaf hij een groen licht, dwz vol, maar het advies luidt dan ook om het eerst op te laden. Daarna werkte hij prima, op turbo ging hij minstens een kwartier mee op maximaal vermogen en was toen nog niet leeg.

  Vibratie is een vorm van stimulatie die nieuw voor me is. Ik vermoed dat het aan je fysieke en persoonlijke voorkeuren ligt in hoeverre dit apparaat je zal aanspreken. Op vol vermogen was de stimulatie voor mij net voldoende, al moet ik ook aangeven dat mijn libido niet optimaal was.
  Het is zeker een goed hulpmiddel voor de langzame bewuste genieter. Als je voor energiek en maximale stimulatie in zeer korte tijd gaat, misschien niet voor ieder even geschikt, maar het is geen onprettige stimulatie. Je kan ook overwegen een tweede vorm van stimulatie erbij te nemen.

  Mijn ervaring is dat het apparaat prettig stimuleert, maar wel concentratie, ervaring en gunstige voorwaarden behoeft, zeker als je voor een snelle climax gaat. Wie enige tijd wil nemen zal waarschijnlijker optimaal van de octopus genieten.
  Ik denk dat dit apparaat vooral smaakgevoelig is qua stimulatie, maar vibratie is zeker een methode die (ook) mannen zouden kunnen overwegen bij het verkennen van diverse vormen van seksuele prikkeling.

  Antwoord
  • Ik heb mij octopus bijna niet gebruikt gaat nooit langer mee dan 2 minuten. Als ik hem aan de lader leg brand het ledje eerst 1 mantuut rood (dwz laden) en als na een minuut gaat hij knipperen en na 5 minuten is hij groen.
   Heeft iemand hier meer problemen mee.

   Antwoord
   • Hoi Rene, ik denk dat jouw Hot Octopuss simpelweg defect is, ik weet niet waar je hem hebt gekocht, maar je hebt in principe gewoon garantie op je product. Dus ik zou contact opnemen met de klantenservice van de verkoper. Ik heb mijn Pulse III al best wel lang en hij laadt nog steeds prima op, ik kan er ook echt heel lang mee aan de gang.

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Sextoy review by Jay: Fun Factory Cobra Libre II | Tess Tesst - […] super blij mee ben is dat de sensatie van de Cobra Libre II volledig anders is dan die van…
 2. Sextoy review by Jay: Lovehoney O Force 2 male vibrator | Tess Tesst - […] goed van weet wat ik er nou van moet vinden. Misschien ben ik verwend met de Cobra Libre II…
 3. Sextoy review by Jay: Lovehoney Desire RC Prostate Vibrator | Tess Tesst - […] En dus, hij ziet er goed uit, hij heeft een goede afstandsbediening, dus dan zal het wel een prut…
 4. Sextoy review en Vlog by Tess: Hot Octopuss Queen Bee | Tess Tesst - […] Oscilleren is eigenlijk meer schudden dan trillen, super intens. Jay heeft daar een tijdje terug al een review over…
 5. Suck-o-mat Blowjob Masturbator | Zuigend seksspeeltje | Tess Tesst - […] natuurlijk wel speeltjes die je proberen te helpen, vibrators zoals de geniale Cobra Libre II en Hot Octopuss Pulse…
 6. Hot Octopuss Atom | Cockring review door Jay | Tess Tesst - […] heb zelf de Pulse III en de Pocket Pulse mogen reviewen. Tess reviewde de Queen Bee. Hot Octopuss is…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.