Hot Octopuss Pocket Pulse Remote

27-02-2018

De Hot Octopuss Pocket Pulse remote is de nieuwste telg in de “Guybrator” familie van Hot Octopuss. Via Grae Harris, die werkzaam is bij dit bedrijf kreeg ik de Pocket Pulse in ruil voor een eerlijke review.

De Hot Octopuss Pulse III Solo was een van de eerste sekspeeltjes voor je penis die ik ooit testte en reviewde. Dat is inmiddels alweer bijna een jaar geleden.

Innovatie

Zo het gezegde luidt: “De tijd gaat snel, gebruikt hem wel”. Het fijne daarvan is dat fabrikanten als Hot Octopuss die tijd gebruiken om nieuwe speeltjes te ontwikkelen. Of in ieder geval het concept door te ontwikkelen.

De Pocket Pulse III is tot nu toe nog steeds een erg indrukwekkende toy. De pulse plate is echt een hele fijne toevoeging en geeft je een heel andere sensatie dan je standaard vibrator. De Pulse III had echter een “groot” nadeel en dat is dat het een vrij stevige en daarmee ook zware toy is.

Hot Octopuss heeft vervolgens een poging gedaan om ook eigenaars van een vagina blij te maken met de Queen Bee. Tess reviewde deze poging tot hun eerste fembrator (girlbrator? Vagibrator? Nah ja, vibrator dus). Was het een succes? Niet voor iedereen denk ik.

Hot Octopuss pocket pulse Remote: Wat zit er in de doos?

Even over de doos zelf, het merk Hot Octopuss heeft een bepaalde elegantie en een bepaalde stijl, die het bedrijf met veel succes ook op hun omverpakkingen weten door te geven. De Pocket Pulse remote zit dan ook in een koperkleurig doosje met een mooie zwart wit foto op het deksel van een vrij androgyn persoon (ben ik ook fan van).

Hot octopuss pocket pulse remote

In de doos zit natuurlijk de Pocket Pulse zelf, en ook de remote. Beiden gemaakt van zwart siliconen, de USB-oplaadkabel, een opbergzakje (echt andere fabrikanten, lever zakjes, dat is gewoon fijn!), en natuurlijk een handleiding voorzien van duidelijke pictogrammen.

Hot Octopuss pocket pulse Remote: Kleiner en anders

Nu is dus de Pocket Pulse Remote verschenen, even ter verduidelijking, je hebt ook de Pocket Pulse, dan zit er geen afstandsbediening bij.

De Pocket Pulse is zoals je zou verwachten van iets dat refereert aan een broekzak een stuk kleiner dan de Pulse III, verder heeft hij wel (ongeveer) dezelfde vorm en is hij ook voor zover ik kan zien van hetzelfde materiaal gemaakt. Alles is zwart, en dat is fijn, want ik hou van zwart. Ik vind een kleurtje hier en daar niet erg, maar zwart, dat is gewoon fijn, elegant en eenvoudig.

De Pocket Pulse is krachtig, heel erg krachtig, met diepe, diepe vibraties. In het Engels zou je zeggen rumbly vibrations. En dat zijn nou net precies de vibraties waar ik van houd. Echter, ondanks dat de naam zou doen denken dat er wederom een pulse plate aanwezig zou zijn, is dit niet het geval. En dat is, eigenlijk, gewoon jammer. Nu snap ik het ook wel weer, want dat pulseren is nog vrij nieuw en dus nog niet zo klein te maken (althans dat is mijn ongefundeerde logische redenatie).

Maar goed, ik moest het dus doen met “alleen maar” vibratie.

Hot octopuss pocket pulse remote

Good, good, good vibrations

Zoals ik al zei, er zitten twee erg stevige motoren in de Pocket Pulse, en dat is echt niet overdreven. Echter, de Pocket Pulse is in de markt gezet als handsfree toy. Vandaar ook de afstandsbediening. Nu heb ik misschien een rare pielemuis, maar ook al is hij keihard, echt handsfree kan je de Pocket Pulse niet gebruiken.

Sowieso als je de Pocket Pulse maar op 1 plek houdt, dan is hij nogal saai. Helemaal omdat er verder geen patronen zitten in de Pocket Pulse, je kan dus van redelijk rustig tot echt fucking heftig vibreren. Maar that’s about it. Het kon mijn pik dan ook niet zo heel erg bekoren. De rustige vibraties zijn zeker lekker, echter ook vrij snel vrij saai en als je de Pocket Pulse opkrikt raakt het zaakje al snel overprikkeld, en dat wil niemand, nou ja, ik niet. Evengoed is de power van de Pocket Pulse niet minder dan indrukwekkend.

De afstandsbediening is een leuke gimmick

Ontdekking

Ik heb het geluk dat ik contact heb met heel veel sexbloggers en toy reviewers all over the world. En door dit contact bespreken wij ook wel eens onze ervaringen. Zo ook over de Pocket Pulse. En al snel hoorde ik dat jezelf aftrekken met de Pocket Pulse wel heel erg lekker zou zijn.

Dat is natuurlijk niet helemaal volgens de handleiding, maar hey, als het werkt, dan werkt het.

Dus na 2 vrij teleurstellende eerdere testsessies heb ik wat glijmiddel erbij genomen en gebruikte ik de Pocket Pulse als aftrekhulp. En ik moet zeggen, dat is echt heel erg lekker. Maar ook wel heftig. Het orgasme is dan ook echt heel heftig, en rustig edgen of opbouwen is er eigenlijk niet bij. Nee als je Pulse gebruikt op deze manier dan gaat het hard, en vooral lekker. Ik kan het je zeker aanraden. Wat wel leuk is, is als jij je ligt af te trekken en je partner de afstandsbediening heeft en je op die manier een beetje kan teasen.

Conclusie

Ik denk dat Hot Octopuss met de Pocket Pulse wel een leuke toy op de markt heeft gezet. Ik denk alleen dat de naam Pulse niet helemaal past bij de toy. Ook het predicaat “handsfree” vind ik persoonlijk niet echt passen bij deze toy. Maar dat is voor iedereen vast anders, en ik ben soms gewoon heel kritisch. Evengoed is deze toy, zeker wel het overwegen waard als je je assortiment penis stimulerende speeltjes wil uitbreiden.

Je kan de Hot Octopuss Pocket Pulse remote kopen bij Hot Octopuss voor € 99,-

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

  1. Wat wel jammer is is het gemis van een uitgebreide handleiding. Betekent een blauw lampje dat hij volledig opgeladen is en van de lader verwijderd moet worden of dat hij voldoende opgeladen is? In de handleiding las ik 3 of 4 uur opladen, maar na een uur of twee geeft ie al een blauw seintje. Het laatste wat je wilt is de boel overbelasten door te lang op te laden.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.