Hot Octopuss Plex with Flex | Prostaatvibrator

24-08-2022

Met de Hot Octopuss Plex with Flex komt er na jaren geen toys van Hot Octopuss meer gereviewd te hebben, eindelijk weer eens een review over een nieuw speeltje van een van mijn favoriete merken dat seksspeeltjes maakt.

SPECS

  • Materiaal: Silcone en ABS plastic
  • Bodysafe? Ja
  • Geschikt glijmiddel: Waterbasis
  • Waterdicht: Ja, maar de afstandsbediening niet(!)
  • Oplaadtijd: 3 uur
  • Gebruiksduur: 1 uur
  • Aantal standjes: 2 x 5 met verschillende frequenties (lees review)
  • Gebruikersniveau: gemiddeld
  • Prijs: € 99,99 bij EasyToys

Meer dan 3 jaar geen Hot Octopuss review

Ik moest echt even graven om te kijken wanneer ik nou voor het laatst een Hot Octopuss sextoy mocht reviewen. Inmidddels ben ik erachter dat dat meer dan 3 (!) jaar geleden is.

Daarna heeft Hot Octopuss zich voornamelijk geconcentreerd op de markt voor speeltjes voor de vulva, maar echt iets voor mensen met een prostaat of penis is er niet meer op de markt gekomen.

Voor Tess was haar laatste HO review, de review over Hot Octopuss Kurve, dat was nog in 2021, dus niet zo heel lang geleden.

Mijn laatste review was de review over de Hot Octopuss JETT, een geweldige penisvibrator. En ironisch genoeg hebben zowel de JETT als de Hot Octopuss Plex with Flex een overeenkomst.

Ze werken namelijk beiden op basis van Bass en Treble technologie. Een technologie waar ik bij de JETT echt diep gelukkig van werd, dus dat beloof veel goeds.

Hot octopuss plex with flex

Hot Octopuss Plex with Flex

Als je de foto hierboven al hebt bekeken dan zie je dat de Hot Octopuss Plex with Flex duidelijk iets met prostaatstimulatie te maken heeft (en ja, het staat ook in de titel, dus duh!).

Zoals ik Hot Octopuss ken, doen ze veel onderzoek naar wat nou echt goed werkt, en ik denk dat we kunnen stellen dat de Hot Octopuss Plex with Flex daar geen uitzondering op is.

Deze prostaatstimulator is niet klein, dus niet per se voor de beginner, hoewel hij wel heel zacht is en door zijn flexibiliteit (FLEX) ook heel erg comfortable, is het niet een klein speeltje om in te brengen.

De Hot Octopuss Plex with Flex is geheel van silicone, met hier en daar wat ABS plastic voor de aan en uit knop die aan de zijkant zit en natuurlijk voor de mooi (silicone kan je niet op metaal laten lijken).

Je kan de Hot Octopuss Plex with Flex bedienen op de unit zelf (daar zitten onderop 4 knoppen) als met de bijgeleverde afstandsbediening. En een afstandsbediening voor een anaal speeltje is altijd dikke vette bonus.

De bediening van de Hot Octopuss Plex with Flex is in die zin uniek dat je beide motoren apart van elkaar kan aan en uit zetten, en kan instellen, waardoor je een aantal unieke vibratie sensaties kan veroorzaken.

Hot Octopuss Plex with Flex in de doos

De doos is duidelijk een Hot Octopuss doos, het merk heeft een sterk merkbeeld en ook hier is dat duidelijk te zien.

In de doos vind je de Hot Octopuss Plex with Flex, een bewaarzakje, een oplaadkabel, de afstandsbediening, een instructieboekje en garantiebewijs, en geheel onverwacht een schroevendraaier.

Hot octopuss plex with flex

Hot Octopuss Plex with Flex getest

En dan komen we natuurlijk uiteindelijk bij het gedeelte waarom jij mijn reviews leest en waarom ik seksspeeltjes tester ben geworden. Het testen.

Ik moet eerlijk zeggen de afgelopen weken waren de toys wel okee, maar niet baanbrekend, wel lekker, maar niet mindblowing, je kent dat wel, dat moment dat mijn werk, gewoon echt mijn werk is.

Maar met de Hot Octopuss Plex with Flex had ik goede hoop dat ik eindelijk weer eens iets in mij mag stoppen (want dat is hoe ik rol) dat mij ook echt plezier, verwondering, extase gaat geven. Dus ik kan je vertellen, de Hot Octopuss Plex with Flex was nog niet binnen of hij hing aan de lader, en al snel was het tijd voor de test

Na zoveel jaar reviews ben ik inmiddels wel zover dat ik toys eerst even “droog” test, wat niet inhoudt dat ik ze zonder glijmiddel mijn anus in forceer, maar dat ik toch eerst even dingen gewoon aanzet, aanvoel, knopjes test, maar ook de handleiding lees.

Deze handleiding is gelukkig echt een handleiding, met handige tips, vooral ook hoe je zorgt dat de Hot Octopuss Plex with Flex met de afstandsbediening “praat” en gewoon, hoe werkt dat dan. En dat is bij deze prostaatstimulator ook echt wel nodig

Op de Hot Octopuss Plex with Flex zit namelijk een aan en uit knopje dat niet zo gelabeled is. Het zit ook niet op de plek waar je het zou verwachten. De aan en uit knop van de Hot Octopuss Plex with Flex zit namelijk aan de zijkant van het voetje, en is heel klein. Ik dacht eerst dat het eigenlijk alleen maar decoratief was.

Als je met die knop de Hot Octopuss Plex with Flex aanzet moet je daarna een keuze maken. Ze ik de toy aan met de knoppen op de unit, of houd ik de beide aan en uit knoppen van de bass en treble op de afstandsbediening 2 seconden lang ingedrukt.

Eerst moest ik met de bijgeleverde schroevendraaier een heul heul heul klein schroefje uit de afstandsbediening schroeven en vervolgens een plasticje verwijderen. Je weet wel, zo’n plasticje dat je batterij niet leeg gaat.

Daarna zet ik de Hot Octopuss Plex with Flexaan en probeer hem te koppelen met de AB. Dat lukte niet. Wat bleek (na een half uur aankutten en denken dat ik gek was), de knoopcel die in de AB zit was leeg. Gelukkig had ik nog een nieuwe CR 2032 batterij liggen en was dat probleem snel opgelost. Maar een toy leveren met een lege batterij is wel een beetje meh, laten we eerlijk zijn.

Nadat ik dan eindelijk deze prostaatvibrator klaar voor gebruik met de AB smeer ik de Hot Octopuss Plex with Flex in met Pjur Analyse Me (waterbasis) en merk ik dat dit seksspeeltje eigenlijk heel makkelijk naar binnen glijd.

Het voelt ook niet vol, maar heel comfortabel en fijn. Wel voel ik dat de kop van de Hot Octopuss Plex with Flex precies goed tegen mijn prostaat aanligt en ik kan een gelukzalige grijns niet meer onderdrukken.

En toen, toen zette ik de Hot Octopuss Plex with Flex aan, of althans de vibraties, en wat volgde was een kleine 45 minuten aan incoherente geiligheid die ik in tijden niet gevoeld had. Vibraties die mijn ziel (en vooral ook mijn prostaat) beroerden. Ontzettend veel combinaties van vibraties die alleen maar lekkerder en beter leken te worden en dan soms ineens ook helemaal niet, maar ook dat was lekker.

Ik probeer dus altijd een beetje objectief te blijven met dit soort toys, maar hemel mensen, dit ging hard. Dat ik deze toy keihard ga aanraden dat lijkt mij vrij duidelijk. Dat ik weer eens ga zeggen: “Je moet deze toy kopen!” ook.

Wow! Gewoon wow!

Schoonmaak

Het zal je niet verbazen, maar deze siliconen en waterdichte prostaatstimulator kan je dus heel goed schoonmaken met warm water, toycleaner of zeep. Afdrogen met een oud T-shirt zorgt voor zo min mogelijk pluisjes (maar ja zwart silicone, OVERAL PLUISJES!)

Conclusie

Als Hot Octopuss elke 3 jaar dit soort geweldige toys uitbrengt, dan is het het wachten meer dan waard! Nou, oké misschien niet, want ik heb geen geduld met dit soort dingen, maar serieus, dit is een geweldige toy.

Heb jij een prostaat, hou je van beyond rumbly vibraties en diepe diepe extase? Koop dit seksspeeltje. Maar echt!

Je koopt de Hot Octopuss Plex with Flex bij EasyToys voor € 99,95

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.