Hot Octopuss KURVE – G-spot vibrator review

28-05-2021

Best een tijd geleden schreef Jay over de Hot Octopuss JETT. Een toy voor de penis, met Treble & bass techniek. Nu heeft Hot Octopuss ook een vibrator gemaakt met deze techniek: de Hot Octopuss KURVE. Omdat Jay zo enthousiast was over de JETT, was ik natuurlijk super nieuwsgierig. Hot Octopuss stuurde mij deze KURVE. Jay en ik maakten ook al een video over de Treble & bass techniek, die kan je hier zien.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic (helemaal bodysafe dus)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 5 standen, waarvan 1 steady. Elke stand kan je in vijf niveaus zetten.
Waterproof: Ja
Verkoopprijs:Β 129,95, hier te koop bij Easytoys, of hier bij Loveware
Is ’t wat? Ik ben onder de indruk

De verpakking en de inhoud

De hot octopuss kurve voor de verpakking. De hot octopuss kurve, de oplader, de gebruiksaanwijzing en het bewaarzakje.

De verpakking van de Hot Octopuss KURVE is een beetje donker, maar ik vind β€˜m wel echt heel tof. Hot Octopuss heeft een duidelijke eigen stijl en daar hou ik van. Op de voorkant zie je een foto van de toy en aan de zijkant natuurlijk de Engelse vlag met het logo van Hot Octopuss. Op de bovenkant zie je een foto van twee mensen die tegen elkaar aan zitten. Er zit altijd lekker veel diversiteit in de modellen die Hot Octopuss gebruikt, dat vind ik echt heel leuk. Op de andere zijkant en de achterkant vind je nog wat informatie over de KURVE.

In de verpakking vind je de Hot Octopuss KURVE zelf, een gebruiksaanwijzing met plaatjes en nog een boekje met wat uitleg in verschillende talen.

Mijn eerste indruk van de Hot Octopuss KURVE

De hot octopuss kurve naast een lipstick Het logo op de zijkant van de hot octopuss kurve, met daarbij een gekleurde tandenborstel

Toen ik de KURVE uit de verpakking haalde, riep ik gelijk uit: β€œWat is β€˜ie mooi!” Het siliconen van de Hot Octopuss KURVE is heel mooi bordeaux rood. Het plastic aan de onderkant heeft een kleurverloop van bordeaux rood naar zwart. Ik vind dat helemaal awesome!

Ook vind ik de knopjes er heel tof uitzien. Je kan ook echt goed voelen welk knopje wat is, dat is altijd fijn. De bovenkant van de vibrator is super zacht. Er zit een gel laagje onder het siliconen, waardoor het extra squishy voelt.

Op de zijkant van de vibrator, op het siliconen, zie je het Hot Octopuss logo. Dit ligt op de toy, het is ook voelbaar. Super kut om schoon te maken, want al het glijmiddel en je eigen vocht blijft hier helemaal in zitten. Dus pak je tandenborstel er maar vast bij.

Onderop het plastic deel zit het oplaadpunt, met daar boven een lampje zodat je kan zien of β€˜ie ook echt aan het opladen is.

De Treble & bass techniek

De hot octopuss kurve in mijn hand. Close-up van de knopjes van de hot octopuss kurve

Zoals ik zei, maakt de Hot Octopuss KURVE dus gebruik van de Treble & bass techniek. Ik heb het wel vaker over diepe en buzzy vibraites. Jay en ik hebben daar ook een keer een video over gemaakt.Β Nu heeft de Hot Octopuss KURVE dus twee motoren. De motor bovenin de vibrator is de treble motor en die geeft wat meer buzzy vibraties. Al zou ik ze niet heel buzzy noemen, trouwens. Het zijn wel duidelijk lichtere vibraties dan die van de motor midden in de vibrator. De bass vibraties.

Beide motoren kan je apart van elkaar bedienen. Je kan dus zelf kiezen wat voor vibraties jij fijn vindt. Je kan ze los van elkaar laten trillen, maar je kan ze ook allebei tegelijk aanzetten. Beide motoren hebben een eigen plus- en minknopje.

Onder de treble knopjes zit een rond knopje, wanneer je die twee seconden indrukt, gaan beide motoren uit. Onder de bass knopjes zit ook een rondje (die is hol, het andere ronde knopje is bol), daarmee kan je door de verschillende vibratiepatronen klikken. Beide motoren trillen dan in dat patroon, dat kan je niet los van elkaar bedienen.

De Test van de Hot Octopuss KURVE

De hot octopuss kurve en een flesje sliquid sizzle, mijn favoriete glijmiddel. De hot octopuss kurve met de oplader er in.

Ik was wel heel benieuwd geworden hoe dit nu zou gaan voelen. Ik begon met de treble vibraties, want ik vind het altijd wel lekker om het een beetje op te bouwen. Deze vibraties voelen zo alleen best okΓ©. Er zijn zat vibrators die precies deze vibraties geven, en dat is het dan. Maar, ik wilde natuurlijk meer. Eerst probeerde ik de bass vibraties nog even alleen uit. Die vibraties voelen, zoals je wel zou verwachten, een stuk dieper. Vind ik veel lekkerder. Maar, waar ik natuurlijk het meest naar uitkeek, was de combinatie. Ik deed beide motoren aan en merkte gelijk hoe ze elkaar versterkten. Woei, lekker!

Maar, na een paar keer klikken werd het pas echt indrukwekkend. Vanaf een bepaalde sterkte, of combinatie, leek het wel een aardbeving! Echt zo diep. Rumbly is daar echt een beter woord voor. Wow! Ik ben echt onder de indruk van deze vibraties. Deze samenwerking is echt awesome! Het is even zoeken naar de perfecte combinatie, maar als je die hebt, wow! Dit is nou typisch zo’n vibrator die je zelf zou moeten kunnen programmeren. Ik wil dit standje onder een favorieten-knopje hebben, zodat ik er altijd makkelijk naar terug kan. Want hallo, dit wil ik véél vaker!

Inwendige vibraties

De hot octopuss kurve in mijn hand, ik druk hier de top niet in, ter vergelijking met de volgende foto. De hot octopuss kurve in mijn hand, ik druk met mijn duim de top in, om te laten zien hoe zacht die is. Vergelijking met de vorige foto.

Ik hou zelf niet heel erg van inwendige vibraties. Er zijn zeker wel uitzonderingen, bij duovibrators zoals de We-Vibe Nova 2Β  vind ik de combinatie van inwendige en uitwendige stimulatie echt awesome. En de Swan Wand Large vind ik ook echt geweldig. Maar een sextoy moet dus wel echt iets bijzonders zijn, wil ik de inwendige vibraties fijn vinden. En nou, dat bijzonders, dat is deze Hot Octopuss KURVE zeker. Want deze vibraties vind ik inwendig dus echt wel heel fijn voelen! Ik wil het dan wel combineren met stimulatie voor mijn clitoris. Ik vind de combinatie met de We-Vibe Melt helemaal geweldig!

G-spot stimulatie met de Hot Octopuss KURVE

De hot octopuss kurve naast een tandenborstel De hot octopuss kurve, gezien van de voorkant.

De Hot Octopuss KURVE is natuurlijk een G-spot vibrator. De vorm is daar ook geschikt voor, hij raakt mijn G-spot zeker. Maar dit is niet mijn favoriete vorm voor een G-spot toy. Ik hou er van als er wat meer een ribbel aan de bovenkant zit, dat geeft mij fijnere stimulatie. De bovenkant van de toy is super squishy. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je er te hard mee stoot en dat het pijnlijk wordt, want dat kan bijna niet gebeuren. Het is echt heel zacht. Maar in combinatie met de vorm, die voor mij niet ideaal is, is dit zeker niet mijn eerste keuze als ik mijn G-spot wil stimuleren. Op zich vind ik dat niet erg, want als β€˜gewone’ vibrator vind ik β€˜m echt wel awesome.

De KURVE is natuurlijk ook heel goed te gebruiken als stimulator voor je clitoris. Daar vind ik dat zachte bovenkantje wel fijn, want dan kan je gewoon drukken zonder dat het pijnlijk gaat voelen.

Conclusie

Deze Treble & bass techniek is inderdaad awesome! De combinatie van deze twee verschillende vibraties geeft echt een geweldig effect. Ik begrijp niet helemaal hoe het werkt, maar het werkt en ik hou er van! Als de vorm van de Hot Octopuss KURVE nog net iets beter was geweest, was dit mijn pefecte G-spot vibrator geweest. Maar zoals β€˜ie nu is, vind ik β€˜m al heel geweldig.

Je kan de Hot Octopuss KURVE hier kopen bij Loveware voor 119 euro, of
je kan de Hot Octopuss KURVE hier bestellen bij Easytoys voor 129 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.