Hot Octopuss DiGiT

22-11-2019

Sextoy review door Tess: Hot Octopuss DiGiT

Jay wordt altijd heel blij van Hot Octopuss speeltjes. Ik had me heel erg verheugd op het eerste Hot Octopuss seksspeeltje voor vulva’s: de Queen Bee. Maar dat was me toch een tegenvaller! De DiGiT is het tweede Hot Octopuss seksspeeltje wat niet alleen voor de penis geschikt is. Ik was benieuwd of deze me beter zou bevallen dan de Queen Bee.

De verpakking

Hot octopuss digit Hot octopuss digit

De verpakking vind ik er echt heel leuk uitzien. Klein een shiny, helemaal goed. Geen onnodig grote doos, dat is ook fijn. In de doos vind je de DiGiT, een oplaadkabeltje, een bewaarzakje en de gebruiksaanwijzing. Ik vraag me wel gelijk af waarom de naam DiGiT zo’n apart hoofdlettergebruik heeft. Ik krijg er helemaal zo’n Br3EzeRsLeTjE-gevoel bij.

Vingervibrator

Hot octopuss digit Hot octopuss digit

De Hot Octopuss DiGiT is een vingervibrator. Aan de onderkant zit een dubbele ring, die je om je vingers draagt. De DiGiT zit loopt dan gelijk met je vinger, aan de kant van je handpalm. Je kan deze kleine vibrator aan je wijsvinger of aan je middelvinger dragen. De dubbele ring heeft een S-vorm en is niet gesloten. Het plastic buigt een beetje mee, zodat ‘ie bij zoveel mogelijk vingers goed zit.

De specs van de Hot Octopuss DiGiT

Hot octopuss digit Hot octopuss digit

De DiGiT is gemaakt van siliconen en dus bodysafe. Als je glijmiddel gebruikt, kies dan voor glijmiddel op waterbasis, om het siliconen niet aan te tasten. Dit seksspeeltje is spatwaterdicht, je kan ‘m dus niet onderdompelen. Aan de zijkanten van de vibrator zitten de knopjes. Aan de ene kant heb je één knopje. Die gebruik je om de DiGiT mee aan en uit te zetten en om door de vijf vibratiepatronen te klikken. Aan de andere kant heb je twee knopjes om de vibraties harder en zachter mee te zetten, in zes standen. De knopjes liggen wat dieper in de vibrator, je kan ze wel makkelijk voelen als je er met je vinger overheen glijdt.

Slanke vingers

Hot octopuss digit Hot octopuss digit

Ik heb geen slanke vingers. Met wat moeite kan ik de ring tot onderaan mijn vingers krijgen. Maar bij de vinger waar de vibrator niet zit, zit dat echt niet lekker. Ook niet als ik de ring iets meer naar boven doe. Het knelt gewoon altijd een beetje. Voor even is dat niet erg, maar als ik de vibrator langer draag, dan gaat dat wel heel vervelend voelen. Jay heeft iets dikkere vingers dan ik en vind ‘m gelijk al heel vervelend voelen als ‘ie de ring omdoet.

Goede eerste indruk van de DiGiT

Hot octopuss digit Hot octopuss digit

Toen ik de DiGiT aanzette, was ik blij met wat ik voelde. De vibraties voelen lekker diep en op de hardere standjes ook best wel krachtig. Het leek me ook wel leuk en misschien zelfs handig om een vibrator op deze manier te gebruiken, zo aan mijn vinger vast, dus ik had zin in het testen.

Wennen

Hot octopuss digit Hot octopuss digit

 

Ik droeg de DiGiT aan mijn wijsvinger en gebruikte een beetje Sliquid glijmiddel (als het goed is weet je ondertussen wel hoe geweldig Sliquid is). Het eerste wat me opviel, was dat ik mijn vinger bijna niet meer kon buigen. Als ik mezelf vinger, maak ik altijd een beweging waarbij mijn vinger steeds buigt. Dat ging nu niet. Dat voelde echt heel raar. Ik ben gewend om het altijd zo te doen en dan ineens moet je iets anders doen. Dat was even wennen.

Waar blijven de vibraties

Hot octopuss digit Hot octopuss digit

Maar wat me ook opviel, was hoeveel zachter de vibraties werden als ik een beetje druk op de vibrator zette. Als de vibrator gewoon in de lucht trilt, trilt ie zo hard dat je ‘m echt ziet schudden. Maar zodra ik ‘m echt ging gebruiken, bleef er niet veel meer van over.

Ik begrijp niet helemaal hoe dat komt, maar het lijkt wat te maken hebben met druk aan twee kanten. Want aan de ene kant van de vibrator heb je over de hele lengte je vinger en aan de andere kant heb je dan je vulva. Druk van twee kanten. Als ik de Hot Octopuss DiGiT als een gewone vibrator vast hou, dan zijn de vibraties iets beter. Zeker als ik ‘m alleen maar heel lichtjes tegen mijn clitoris aan hou. Ook dan is het zo dat als ik wat meer druk, de vibraties echt een stuk achteruit gaan. Maar niet zoveel als wanneer ik ‘m echt om mijn vinger draag. Ik vind het jammer.

Onhandige knopjes

Hot octopuss digit Hot octopuss digit

Wat ik ook raar en onhandig vind, is dat ik ‘m niet met één hand kan bedienen. Als ‘ie om mijn vinger zit, kan ik met die hand niet bij het knopje om door de patronen te klikken (of ‘m uit te zetten). Met moeite kan ik ‘m wel harder en zachter zetten. Je moet dan echt je middelvinger achter de vibrator buigen, om ‘m tegen te houden. De knopjes zijn echt lastig. Heel apart, want Hot Octopuss focust zich juist altijd op dat hun seksspeeltjes voor iedereen toegankelijk zijn. Zo’n vingervibrator is ook super handig als je moeite hebt met een seksspeeltje vasthouden. Maar waarom dan de knopjes zo moeilijk maken? Als er gewoon één of twee knopjes op het onderste plastic gedeelte hadden gezeten, knopjes die je wel makkelijk met alleen je duim kan indrukken, was het zoveel makkelijker geweest.

Als, als, als…

Hot octopuss digit Hot octopuss digit

Als ik de DiGiT gebruik, vind ik het wel best lekker. Als ‘ie op het goede standje staat en ik hoef niet meer op de knopjes te drukken. Als ik vergeet dat ‘ie een beetje knelt. Als ik even niet denk aan dat de trillingen niet hard genoeg zijn voor wat ik lekker vind en als ik gewend ben aan dat ik mijn vinger bijna niet kan buigen. Een heleboel ‘alsen’, maar dan is ‘ie serieus best wel heel lekker. En dat maakt dat ik het extra jammer vind dat ‘ie is zoals ‘ie is. Het had zoveel beter kunnen zijn!

Conclusie

Dus als je slanke vingers hebt en niet zulke harde vibraties nodig hebt, dan denk ik dat je echt wel kan genieten van deze Hot Octopuss DiGiT. Maar ik vind zelf teveel dingen aan dit seksspeeltje niet handig. Ik denk dat ik ‘m er niet zo gauw nog eens bij zal pakken. Ik hoop op een verbeterde tweede versie!

Je kan de Hot Octopuss DiGiT hier bestellen bij Willie, nu in de aanbieding voor 54,90

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sekstoy Review: Hot Octopuss DiGiT - Miss Poppie - […] las intussen ook de review van Tess en voor haar vallen de vibraties precies weg als ze de DiGiT…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.