Hot Octopuss Atom | Cockring review door Jay

19-09-2018

Ik ontving de Hot Octopuss Atom, een vibrerende cockring , van, you guessed it, Hot Octopuss. En hoewel ik Hot Octopuss echt een geweldig bedrijf en merk vindt, met nog leukere mensen waar ik contact mee mag hebben, was ik nu echt niet zo enthousiast

Vibrerende cockringen: Haat of liefde?

Ik heb een broertje dood aan vibrerende cockringen. Vooral omdat het gros aan vibrerende cockringen van die goedkope knullige rekbare onzin dingen zijn die voorzien zijn van een goedkope bullet waar je van die ellende knoopcelletjes in moet doen. En als je dat dan allemaal hebt geregeld is het net of je een bijenkorf op je pik hebt gemonteerd, zo irritant buzzy zijn die dingen.

Daar zijn natuurlijk uitzonderingen op, zoals de We-vibe Verge, die wel moeilijk om te doen is, maar echt wel zorgt voor fijne perineum stimulatie.

Maar overal is er dus meer haat dan liefde.

Hot Octopuss

Ik doe normaal gesproken nu een intro stukje over Hot Octopuss, echter als je trouwe lezer bent van mijn site denk ik dat je alles al weet, want, nou ja Hot Octopuss.

Ik heb zelf de Pulse III en de Pocket Pulse mogen reviewen. Tess reviewde de Queen Bee. Hot Octopuss is een bedrijf met zijn hart op de goed plaats, wat mij betreft en ook de mensen waar wij contact mee mogen hebben zijn niets anders dan hoffelijk, behulpzaam en staan eigenlijk altijd voor je klaar met raad, en belangrijker, daad.

Hot Octopuss Atom

Eigenlijk kenmerkt Hot Octopuss zich doordat er eigenlijk altijd gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen in combinatie met een slim design. Nu is er aan het idee van een cock ring niet zo heel veel slims te veranderen, zou je denken althans.

Evengoed is de Atom niet zomaar een cockring. Er zit namelijk echt een goede motor in, die vanaf stand 1 al heel erg lekkere rumbly vibraties geeft. En toch is de cockring relatief klein, althans, zo’n krachtige motor neemt nou eenmaal ruimte in.

Deze cockring is overigens niet voor om je penis én je ballen, maar alleen maar voor om de schacht van je penis. Door de dikte van deze cockring lever je dus wel wat “stootdiepte” in, maar gezien de vibraties denk ik dat dat wel te vergeven valt.

De Atom is dus van hoogwaardig siliconen vervaardigd en is volledig (!) waterdicht, dat maakt het schoonmaken echt super makkelijk. Het bijgeleverde zakje zorgt voor een goede discrete verpakking als je onderweg bent.

En natuurlijk is de Atom USB oplaadbaar, na 2 uur laden kan je hem zo maar een uur lang gebruiken, zonder dat je eigenlijk merkt dat hij leeg raakt. Dat is voor zo’n relatief kleine ring eigenlijk best wel knap.

Je bedient de Atom door 3 knoppen. Een knop om aan/uit en vibratie stand mee te kiezen. Een knop voor harder en een knop voor zachter. Vrij simpel dus, alleen vind ik de bediening “tussen de bedrijven door” wat lastig, en denk ik dat een remote hier voor echt een oplossing had kunnen zijn.

Moet nog even gezegd worden dat er op de voorkant van de Hot Octopuss Atom een uitstulping zit die gemaakt is om de clitoris (als je partner die heeft) extra te stimuleren, of althans, makkelijker te stimuleren. De ervaringen hiermee zijn afwisselend, omdat niet iedereen hetzelfde is geschapen en dus clits ook niet op een standaard plekje zitten.

Hot octopuss atom cock ring

Up and at them met de Hot Octopuss Atom

Zo, het beschrijvende gedeelte is klaar. Tijd om een test te doen. Ik doe de Atom eigenlijk vrij makkelijk om mijn slappe pik. Dan trek ik hem strak “tegen” mijn ballen aan en eigenlijk is het daar mee klaar. Een klein beetje glijmiddel aan de binnenkant maakt het allemaal net even iets comfortabeler overigens.

Zodra mijn pik hard wordt merkt ik dat het ring gedeelte in ieder geval heel effectief werkt, mijn pik is dikker, aders staan er op en mijn erectie is ook duidelijk harder dan eerst.

Eigenlijk is deze ring net iets te strak voor mijn (blijkbaar) vrij dikke pik, daardoor zit ik steeds op het randje van lekker strak, maar misschien net iets te strak.

Let’s get ready to rummmbbblleeeeeee

En dan zet ik de Hot Octopuss Atom aan. Vanaf standje 1, intensiteit 1 rumbled de Hot Octopuss Atom er lustig op los.

Ik voel er genoeg van om te merken dat mijn partner dit ook leuk gaat vinden. En ben dus benieuwd naar intensiteit 2, maar ik merk al snel dat sneller ook meer buzzy betekent, meer dan intensiteit 2 wordt voor mij te buzzy, bummer!

Ik ga de verschillende vibratiepatronen af, en die zijn wel weer leuk. Maar qua intensiteit blijf ik (voor mijn smaak) op 1 zitten. Rumbly is the way to go trouwens, want dat is prettig voor mij en voor mijn partner, en nou ja buzzy, zie begin van de deze review zeg maar.

Conclusie

Waar ik meestal toch wel enthousiast wordt van Hot Octopuss vond ik deze ring wel leuk en lekker, maar om nou te zeggen, goh hee, koop dit, dit moet je hebben, nee. En dat vind ik eigenlijk best wel jammer. Dit komt voornamelijk door de lastige bediening “in het veld” en het feit dat de ring voor mij net iets te strak zit eigenlijk

Daarentegen, zoek je een stevig vibrerende ring die je makkelijk kan schoonmaken, dan heb je aan de Atom zeker geen miskoop. Let er wel op dat als je een stevige, wat dikkere penis hebt de ring misschien iets te strak kan zijn voor je.

Je koopt de Hot Octopuss Atom bij Hot Octopuss voor € 85,-

 

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cockring Gids | Alles wat je moet weten. - […] maat zijn als het gaat om cockringen van hoge kwaliteit, zoals bijvoorbeeld de We-vibe Verge of de Hot Octopuss…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.