Hot Octopuss Amo

23-12-2019

Sekstoy review: Hot Octopuss Amo

Nog niet zo lang geleden schreef ik een review over de Hot Octopuss DiGiT. Helaas viel deze sekstoy echt tegen. Maar daar was ineens de Hot Octopuss Amo. Een gewone kleine bulletvibrator, zonder het ring-frame wat de DiGiT had en me niet beviel.

De verpakking, inhoud en specs

De hot octopuss amo ligt voor de verpakking, die glimmend is met een foto van de amo. Er omheen liggen kleine kerstballen De amo ligt voor de verpakking, waar je de zij- en achteraknt van ziet. Je ziet tekst op de doos en een tekening van hoe je de amo vast zou kunnen houden.

Zoals altijd ziet de verpakking er weer top en shiny uit. Lekker klein, geen extra afval ook. In de verpakking vind je de Hot Octopuss Amo, de USB-oplaadkabel en de gebruiksaanwijzing.

De Amo is gemaakt van siliconen en ABS-plastic en is dus helemaal bodysafe. Hij is oplaadbaar en waterproof. Hij heeft drie knopjes. Aan de ene kant van de Amo vind je één knopje, dat is het powerknopje en het knopje om door de patronen te klikken. Aan de andere kant vind je twee knopjes, dat zijn de knopjes om ‘m harder en zachter te zetten. De knopjes zijn allemaal langwerpige deukjes en hebben geen markeringen.

De knopjes van de Hot Octopuss Amo

De hot octopuss amo met de zijkant goed in beeld, zodat je de knopjes kan zien. De knopjes zijn gewoon twee kleine deukjes. Ik hou de hot octopuss amo vast en laat zien hoe je met één hand op het knopje zou drukken.

Helaas heeft de Amo dezelfde knopjes als de DiGiT. Bij de DiGiT vond ik de knopjes ook al niks. Bij de DiGiT dacht ik nog dat ik de toy niet met één hand kon bedienen omdat ‘ie nu eenmaal om mijn vingers vast zat, maar bij de Amo merkte ik dat het daar niet aan lag. Ook de Amo kan ik niet met één hand bedienen. En ik heb mijn andere hand toch echt nodig om m’n favoriete porno aan te zetten (en m’n favoriete stukjes terug te spoelen).     Dat is nu eenmaal hoe ik masturbeer. En ook al deed ik dat niet, ik vind het gewoon wel echt een must dat ik mijn seksspeeltje met één hand kan bedienen.

Ik moet trouwens zeggen dat het me met moeite wel lukt hoor. De Amo vasthouden en met dezelfde hand de knopjes indrukken. Maar dat gaat echt zo lastig, dat ik het in de praktijk toch gewoon steeds met twee handen deed. De knopjes zijn te klein en liggen te diep in het speeltje, in plaats van dat ze juist er op zouden liggen. Ook moet je echt te hard drukken. Voor mij is dit echt een afknapper en een reden om deze sekstoy er niet nog eens bij te pakken.

Aparte vibraties

De hot octupuss amo, gezien vanaf de onderkant van de vibrator. Je ziet het geultje op de bovenkant van de vibrator waar precies een vinger in of op past. Ik heb de hot octopuss amo vast met mijn vinger op de bovenkant van de vibrator in het geultje wat daar voor gemaakt lijkt te zijn.

Toen ik de Amo aan zette om even te proberen hoe de vibraties voelden, was ik best onder de indruk van hoe krachtig de vibraties waren. Maar net zoals bij de DiGiT merkte ik ook bij de Hot Octopuss Amo heel erg dat de vibraties sterk afnemen wanneer je met de vibrator tegen je lichaam duwt. Zelfs al wanneer ik mijn vinger op de bovenkant van de Amo legde, merkte ik dit. En dat terwijl de bovenkant van de Amo juist echt bedoeld lijkt om je vinger op te leggen. Zeker bij de zachtere standjes was dit heel vervelend.

Maar is er dan niks goed aan de Hot Octopuss Amo?

De hot octopuss amo met het puntje van de top tegen de glans van een 3d clitoris De hot octopuss amo met de platte kop tegen de glans van een 3d clitoris

Gelukkig kan ik toch ook nog wel positieve dingen over de Amo zeggen. Zo vind ik de vorm echt heel fijn. Aan de ene kant heb je dat puntje. Perfect voor mensen zoals ik die houden van pinpoint stimulatie. Met dit puntje kan je heel precies een heel klein gebied van je vulva stimuleren. Ik vind het heel lekker om het plekje net naast mijn clitoris te stimuleren en dat kan met deze bullet heel goed.

Aan de andere kant heb je juist een bolle, brede kant. Het is natuurlijk geen grote vibrator, dus heel groot is het oppervlak niet, maar het is wel een stuk groter dan het puntje. En dat geeft dus weer een heel ander gevoel. Ik merkte dat ik de afwisseling van pinpoint stimulatie met stimulatie van een wat groter gebied erg lekker vond. Als ik de bovenkant van de Amo gebruikte, voelde het ook weer net anders. Lekker veelzijdig dus. Om af te wisselen of gewoon je favoriete kant te kiezen.

Toch wel lekker

De hot octopuss amo naast een lipstick, waarbi jje kan zien dat de amo net iets groter is. Hot octopuss amo in mijn hand, om het kleine formaat te laten zien

Wanneer ik de vibraties op z’n hardst aan had, vond ik de trillingen ook wel echt lekker voelen. Omdat de vibraties op deze stand echt krachtig zijn, kreeg ik zelfs met de demping door de druk alsnog genoeg stimulatie om makkelijk klaar te kunnen komen. Wel voelde ik de vibraties ook redelijk goed in mijn vingers, ook als ik alleen het plastic deel van de Hot Octopuss Amo vasthield. Maar dat is bijna bij elke bulletvibrator het geval. Bij de Amo is het zelfs iets minder dan bij andere bullets, juist vanwege het plastic stukje.

Patronen

Het plastic uiteinde van de hot octopuss amo. Het plastic verloopt van zwart naar glimmend rood met daarop de naam hot octopuss in sierlijke letters. De top van de hot octopuss amo waarbij je goed ziet hoe mooi hij gevormd is met aan de ene kant een puntje en de andere kant is mooi rond.

De Amo heeft naast de zes steady vibratiestanden ook nog vijf patronen. De patronen zijn allemaal best lekker. Ze zijn niet super bijzonder. Dat kan ook bijna niet meer, want elke sextoy heeft tegenwoordig zo’n beetje dezelfde patronen. Maar ze zijn zeker oké, als je van patronen houdt. Je kan de patronen ook harder en zachter zetten.

Conclusie

De verpakking van de hot octopuss amo met de engelse vlag, daarnaast lig de hot octopuss amo in een soort bakje die zo in de verpakking zat. Er voor ligt het usb oplaadkabeltje met daarnaast de gebruiksaanwijzing. De hot octopuss amo gezien vanaf de zijkant, liggend op de verpakking waarbij je de bovenkant van de verpakking ziet. Daarop zie je een stuk van een vrouwenlichaam in een spijkerbroek met een blote buik.

Ik had gehoopt dat ik de Hot Octopuss Amo veel fijner zou vinden dan de DiGiT. Maar dat viel tegen. Ja, hij is zeker beter en fijner dan de DiGiT, maar om nou te zeggen dat ik het een fijne vibrator vind, nee, niet echt. De vorm is wel echt tof. Maar de knopjes en de manier waarop de vibraties afnemen bij lichaamscontact zijn gewoon echt vervelend. Als je gaat voor een kleine vibrator met een goede, veelzijdige vorm, zou ik je echt de Dame Kip aanraden. Die heeft dat en is wel echt heel fijn. Maar deze Amo, ik vrees dat hij achter in mijn sekstoykast verdwijnt om er voorlopig niet meer uit te komen. En ik vraag me inmiddels af of Hot Octopuss misschien gewoon veel beter is in het maken van speeltjes voor penissen dan voor clitorissen.

Je kan de Hot Octopuss Amo hier bestellen bij Bol voor 35,60

Of als je iets soortgelijks zoekt wat wel helemaal awesome is, kan je hier bij Bol deze leuke minivibrator bestellen.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Hé wat jammer, de vorm zag er zo veelbelovend uit 😢

    Antwoord
    • Ja, super jammer. En de vorm was wel heel tof idd… maar ja.. de rest…

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.