Honour Vixen PVC Body Harness

30-01-2018

Mijn vriendinnetje Daizy kreeg deze maal van Honour voor tesstesst.nl het Vixen PVC Body Harness in ruil voor een eerlijke review.

Riemenbody’s… het is op de één of andere manier altijd maar afwachten of het wat is. Ik heb er persoonlijk altijd wel moeite mee. Ze zijn vaak onmogelijk om aan te trekken. Als je lang bent – zoals ik – zijn ze vaak te kort. Ze benadrukken meestal je navel waardoor je buikje toch wel erg aanwezig is, en in sommigen ben ik net een rollade. Ik was dus sceptisch toen ik deze pvc riemenbody kreeg van Tess om te testen. Maar wat een aangename verrassing! Het is echt een heel mooi ontwerp. De straps die om de borsten heen gaan zitten in het midden aan een ring vast, waardoor je borsten niet β€œgesquished” worden en ze nog slapper lijken dan ze al zijn. Die ring houdt het ontwerp ook mooi symmetrisch, en maakt het makkelijker om te zien welk riempje waarheen moet. Aan de onderkant ligt de focus onder de navel, op de venusheuvel, ook weer met een mooie ring. Dat is met mijn kleine buikje echt perfect. De diagonale lijnen kleden af, en de riemen snijden nergens op mijn vetplekjes. Geen rollade-effect dus. Yaay!!!

Honour vixen pvc body harness

Vixen PVC Body Harness: Verstel maar

Hij is overal verstelbaar, dus ook de lengte van de body kun je verstellen door de straps onder de borsten, en door de straps die tussen je benen door naar achteren gaan. Erg fijn als je wat langer bent, maar ook als je wat korter bent, kun je hem dus mooi passend maken. Ook de breedte is verstelbaar, en dus sluit hij echt mooi aan. Je kunt de stukjes die je over hebt ook mooi wegwerken in een lusje, en dan zit hij echt perfect! Het is wel even zoeken hoe hij aan moet, maar zelfs dat had ik vrij snel in de gaten. Het is wel handig om iemand erbij te hebben die je helpt om de bandjes aan de achterkant vast te maken.

Honour vixen pvc body harness gesp detail

In en om het huis

Ik heb hem thuis echt de hele avond aangehad. Je kunt er werkelijk alles in doen πŸ˜‰. Ik was zelfs zo dapper om hem een keer naar een feestje te dragen. Ik voelde me wel een beetje bloot, vooral omdat je kutje wel echt heel erg prominent naar voren komt door de straps tussen je benen. Maar hij zat heerlijk, en het glimmende pvc geeft het geheel toch een beetje fetish shine. Je kunt hem ook heel mooi aan over een bodystocking heen, over je latex outfit heen of een mooi slipje en pasties erbij dragen. Veel mogelijkheden voor een leuke outfit voor een kinky feestje.

Niet alleen maar voordelen

Het enige nadeel van deze riemenbody is toch wel de afwerking. Goedkope gespjes, waarvan de pinnetjes wegdraaien, en soms ook zomaar los gaan als je even iets recht trekt. Dat is irritant, en voor de fabrikant een kleine investering om daar even iets betere kwaliteit gespjes in te zetten. Ook de afwerking van de riempjes zelf is niet zo mooi. Waar ze vast zitten aan de ringen zijn ze scheef vastgezet, met ongelijke afstand. Dit zie je niet van veraf, maar als je net even wat beter kijkt valt het wel op. Ik vind dat jammer. Vooral omdat het ontwerp echt heel mooi is. Helaas is de pvc-versie ook niet zo goed schoon te maken, omdat de achterkant van de riempjes van stof is. Dat maakt dat hij lekker zacht op de huid zit, maar hij kan niet in de wasmachine, en schoonmaken is toch echt wel wat lastiger zo.

Honour vixen pvc body harness gesp detail

Conclusie

Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Voor rond de €30,- (Β£26.99 bij de webshop van honour.co.uk) heb je dit leuke dingetje in huis. Hij is er ook in leatherette (nepleer), en ook in het rood. Een hele leuke aanvulling op je outfit naar een kinky feestje, of een sexy pakje voor een spannend avondje thuis. Ik ben er erg blij mee. Ik denk dat ik de rode ook nog ga bestellen.

1 Reactie

  1. Hij staat je echt heel mooi β™‘β™‘β™‘

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.