PVC Fetish Outfit en Discretion Minx Vibrator

31-07-2018

Review by Tess: Honour PVC Fetish outfit en Discretion Minx Vibrator

Een tijdje terug kreeg ik van Tim van Honour een leuk pakketje met daarin een toffe fetish outfit en een mini vibrator. Honour is een Engelse shop met een super groot assortiment aan fetishkleding. Er zitten echt super leuke dingen bij. Helaas hebben ze niet alles in plus size maten, maar gelukkig is er toch ook nog wel wat keuze in deze maten.

Fetish outfit

Pvc fetish outfit en discretion minx vibrator Pvc fetish outfit en discretion minx vibrator

Ik ga regelmatig naar kinky feestjes en soms ook fetish feesten en daar heb ik dan natuurlijk wel een fetish outfit voor nodig. Plus size kleding vinden is al niet altijd makkelijk, maar een plus size fetish outfit vinden, vind ik nog lastiger. Onder een fetish dresscode valt meestal lak, leer of rubber. Rubber, of latex, waag ik me niet aan, mij te zweterig en te kwetsbaar. Ik vind het er altijd super tof uitzien, maar ik weet zeker dat het bij mij al stuk zou zijn voor het feestje begint. Leer vind ik mooi, maar ik kom het niet zo vaak tegen in mijn maat en als dat zo is, is het echt super duur. Boven mijn budget helaas dus. Dus ik ga dan meestal voor lak kleding. Daar vind je, in elke maat, altijd wel wat in, is mijn ervaring.

Combinatie en verpakking

Pvc fetish outfit en discretion minx vibrator Pvc fetish outfit en discretion minx vibrator

Van Honour kreeg ik dus de Mistress top, de Jive Skirt en een mini vibrator. Misschien zo op het eerste gezicht een beetje een aparte combinatie, een fetish outfit en een vibrator, maar ik vond het eigenlijk wel een prima combinatie, want deze vibrator is lekker klein en dus makkelijk mee te nemen naar het kinky feestje waar ik ook mijn outfit ging dragen. Een travel size vibrator is toch het ideale party accessoire tenslotte.

Over de verpakking van de kleding kan ik kort zijn, want het zat gewoon in een plastic zakje. Fetish kleding komt eigenlijk altijd of in een doos met daarop een shiny foto van een model met het betreffende kledingstuk of in een zak. Zo’n doos ziet er wel fancy uit, maar mijn kliko zit ook altijd al best wel vol, dus als ik niet ook nog zo’n grote doos moet weggooien, is dat ook wel fijn voor mijn kliko en voor het milieu. De Discretion Minx vibrator zit in een wit doosje met op de voorkant een foto van het seksspeeltje en op de achterkant wat informatie.

Honour PVC Mistress Top

Pvc fetish outfit en discretion minx vibrator Pvc fetish outfit en discretion minx vibrator

De Mistress top is dus gemaakt van lak, ook wel pvc genoemd. Lak is een super glimmende stof en heeft daardoor best wel een fetishy uitstraling. De binnenkant van de lak stof is anders dan de buitenkant. Het is wel een stof die vrij warm zit, omdat de stof niet ademt. Je kan lak kleding gelukkig makkelijk gewoon op de hand wassen. De Mistress top is in best wel veel maten beschikbaar: van UK maat 8 tot en met maat 26, wat ongeveer inhoudt van maat 36 tot en met maat 54. De top is mouwloos, heeft een soort colletje of opstaand kraagje aan de bovenkant en een rits die van boven tot onder loopt.

De top zit netjes in elkaar, stretcht in de breedte en er zitten naden op de juiste plekken. Ik vind het van deze top leuk dat je zelf kan kiezen of je de rits helemaal dicht draagt, of dat je ‘m juist een stuk open zet. Dat geeft gelijk een hele andere look. Als je ‘m gedeeltelijk open doet, kan je zelf bepalen hoeveel decolleté je showt, dat vind ik fijn.

De Mistress top paste me qua maat heel goed, alleen boven de borsten aan de zijkant (richting oksel) is ‘ie net een heel klein beetje te groot. Maar dat is zeker niet storend. Op de Honour site zie je bij elk kledingstuk ook een maattabel en die klopt ook gewoon goed. Ik dacht in de eerste instantie dat ik de top wel een beetje aan de korte kant vond, maar hij sluit dus echt perfect aan op de rok, waardoor het bijna een jurkje lijkt. Dat vind ik echt wel heel fijn en mooi.

Honour Jive Circle Skirt

Pvc fetish outfit en discretion minx vibrator Pvc fetish outfit en discretion minx vibrator

De Jive Circle Skirt vind ik leuk omdat het een beetje zo’n fifties look geeft. Fetish kleding is over het algemeen vrij kort, wat ook super leuk is, maar ik vind het leuk om eens iets anders te dragen. De Jive Circle Skirt is qua model en lengte echt wel anders. Hij komt bij mij ongeveer tot op de knie. Ik dacht dat het super leuk zou zijn om één van mijn petticoats hier onder te dragen, maar helaas waren die allemaal te kort. Maar als je dus wel een petticoat op de goede lengte hebt, denk ik dat dat deze rok nog toffer maakt!

Maar ook zonder petticoat vond ik ‘m heel tof. Er zitten dus best wel plooien in, omdat het echt een circle skirt is. Ook de rok zit prima in elkaar en gemaakt van dezelfde soort lakstof als de top. De bovenband van de rok stretcht niet, dus in het geval van de rok heb je niks aan de lichte stretch van de stof. De bovenband sluit met een ritsje en drukknoop die allebei prima blijven zitten. Ook in het geval van de rok klopte de maattabel precies, dus hij past me prima.

Ik vind de combinatie van de rok met de top echt heel leuk, het deed me echt denken aan een fetish uitvoering van een jaren vijftig jurk. Het enige nadeel vind ik dat het echt warm zit. Dus het is voor in de zomer (zeker deze zomer) gewoon echt niet prettig om te dragen. Maar zodra het straks weer kouder wordt, zal ik deze outfit zeker vaker dragen. Het is mooi, goed gemaakt en past goed.

Discretion Minx Mini Vibrator

Pvc fetish outfit en discretion minx vibrator Pvc fetish outfit en discretion minx vibrator

En dan had ik dus ook nog de Discretion Minx mini vibrator. Ik nam hem mee naar het kinky feestje. Er gaat één AA batterij in en ik moet zeggen dat ik niet zulke hoge verwachtingen heb van een vibrator waar één AA batterij in gaat. Maar toen ik zag dat er verder ook geen knopje op zat, daalden mijn verwachtingen nog een beetje meer. Als ik zo op de verpakking keek, op de achterkant, waar van alles stond aangegeven, zou je er nog heel wat van verwachten. Maar dit is gewoon echt een oldschool vibrator die gewoon aan gaat als je het dopje hard dicht draait. Zo’n soort vibrator heb ik denk ik sinds begin 2000 niet meer gezien.

Op het feestje, toen we ‘m wilden gaan gebruiken, kreeg ik ‘m in de eerste instantie ook niet eens aan. Uiteindelijk, na vele pogingen, lukte het dan wel, maar dit is echt lastig. Ik weet ook niet zo goed waar het aan ligt, want soms als je draait, gaat ‘ie gelijk aan, terwijl andere keren gebeurt er gewoon niks, hoe hard je ‘m ook aandraait. Niet echt een betrouwbaar systeem.

Maar goed, toen ‘ie dus aan was voelde ik gelijk in mijn hand al dat deze vibraties gewoon echt niet zo goed waren. Niet krachtig en vrij buzzy. Ik weet gewoon echt niet zo goed wat ik je moet vertellen over deze vibrator, want ik vind er eigenlijk gewoon echt niks aan. Alleen het feit dat hij bodysafe is vind ik goed. Oh, en hij is echt niet duur. Maar dat is ook echt het enige positieve wat ik er over kan zeggen. Al moet ik zelfs ook zeggen dat ik 9 pond (zo’n 11 euro) eigenlijk al teveel vind voor wat je krijgt.

Ik vind deze Discretion Minx gewoon niet lekker. Ik kan er misschien met heel veel moeite wel van klaarkomen, maar dat is me tot nu toe nog niet gelukt. Dat komt misschien ook omdat ik me gewoon gelijk al erger als ik deze vibrator gebruik. Het werkt echt irritant. Je weet misschien dat ik één knopje voor een vibrator meestal al irritant vind bij een seksspeeltje met meerdere standjes. Maar daar kan ik altijd wel overheen komen. Meestal wil ik toch gewoon standje drie, dus dat is dan goed te doen. En als de vibrator verder gewoon lekker is, is het gewoon jammer maar verder dus niet echt een probleem. Maar nu heb ik niet eens één knopje. Ik heb niet eens een standje drie, want er is maar één stand. En die stand is niet eens goed. En dan moet je soms ook nog zoveel moeite doen om dat standje überhaupt te krijgen. Nee, dit wordt ‘m voor mij gewoon niet.

Conclusie

De Honour fetish kleding die ik kreeg vind ik echt super leuk. Het ziet er mooi uit, het past goed, veel variatie in de maten, gewoon helemaal goed en ik kan je echt aanraden om daar eens te kijken als je zelf een fetish outfit zoekt.

Maar de Discretion Minx, sla die alsjeblieft over. Want hoewel hij goedkoop is, is het alsnog gewoon zonde van je geld. Spaar dan beter eventjes door en geef iets meer geld uit aan een seksspeeltje dat gewoon wel lekker is.

Je kan de PVC Mistress Top hier bestellen bij Honour voor ongeveer 37 Euro.
Je kan de PVC Jive Circle Skirt hier bestellen bij Honour voor ongeveer 50 Euro.

En de Discretion Minx Mini Vibrator vind je hier bij Honour voor ongeveer 11 Euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.