Vlog: Hoe vind je een bodysafe sekstoy en waarom zou je dat willen? – in vijf simpele stappen

29-09-2019

Vlog: Hoe vind je een bodysafe sekstoy en waarom zou je dat willen? – in vijf simpele stappen

We hadden zin in iets nieuws, dus we gaan een nieuwe serie vlogs doen! Korte vlogs, waarin we in een paar minuten in vijf simpele stappen dingen uitleggen. Over onderwerpen die wij belangrijk en leuk vinden.

Natuurlijk beginnen we met het onderwerp wat wij het belangrijkst vinden: bodysafe sekstoys, oftewel seksspeeltjes die veilig zijn voor jouw lichaam. Wat is dat, hoe werkt dat en hoe herken je dat? Check onze vlog en in nog geen 4 minuten ben je helemaal op de hoogte.

Klik hieronder op de afbeelding om de vlog te bekijken.

Een bodysafe seksspeeltje kopen in 5 stappen!

We zijn natuurlijk super benieuwd wat je van de eerste vlog in deze nieuwe serie vindt. Als je hier onder een comment achter wil laten en ons wil laten weten wat je er van vond, vinden we dat echt heel leuk!

Wanneer je meer wilt weten over bodysafe toys, kan je hier een uitgebreidere vlog kijken, of je kan dit artikel lezen over wat nu echt bodysafe is.Β Je kan ook deze post lezen over materiaalkeuze bij seksspeeltjes of hier lezen waarom je beter je sekstoys niet op AliExpress kan kopen.

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel erg waarderen als je dat nu zou doen. Je kan dat doen doorΒ hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Sponsor Tess Tesst gratis!

Als je een bodysafe sextoy, glijmiddel, een buttplug, een vibrator (of een willekeurig ander, niet seksgerelateerd, product bij Bol.com) gaat bestellen zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier sponsor je Tess Tesst helemaal gratis en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Pabo.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.