Vlog: Hoe is het op een BDSM-feest?

12-01-2020

Vlog: Hoe is het op een BDSM-feest?

Als je nog nooit op een BDSM-feest geweest ben, vraag je je misschien af hoe dat gaat. Of misschien heb je er รผberhaupt nog nooit aan gedacht, of misschien wil je er juist heel graag heen, maar lijkt het je eng.

In deze video vertellen Jay en ik over onze ervaringen met BDSM-feestjes. Niet de grote fetish feesten zoals Wasteland, maar echt de BDSM-speelfeestjes. Wat voor mensen kom je daar tegen, zijn het allemaal creeps, wat zijn de do’s en don’ts, wat trek je aan en nog veel meer.

Klik op de afbeelding hier onder om de vlog te bekijken.

Hoe gaat het er aan toe op een bdsm feest?

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het super fijn vinden als je dat nu zou doen. Je kan dat doen doorย hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik danย hier.

Help Tess Tesst gratis!

Als je een BDSM-toy of een vibrator gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zoโ€™n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.