Vlog: In bed met Jay en Tess – Hoe is het om sextoy tester te zijn? Met Luna Climaximaal

24-03-2019

Vlog: In bed met Jay en Tess – Hoe is het om sextoy tester te zijn? Met Luna Climaximaal

Vrij snel nadat wij op Instagram een foto plaatsten dat Jay en ik samen in bed aan het vloggen waren, kreeg ik een berichtje van Luna van Climaximaal. Hoe ze zich kon aanmelden. Super grappig, maar dat leek ons eigenlijk een super goed idee. Drie sextoy testers in één bed, hoe vaak maak je dat nou mee?

Sextoy ellende

Een mooi moment om eens te bespreken hoe dat nu eigenlijk is, om sextoy tester te zijn. En we zijn natuurlijk Nederlanders, dus we houden van klagen. Dus verwacht een hoop geklaag over de sextoy ellende die wij ook vaak meemaken. Seksspeeltjes die je clitoris vast zuigen, toys die in je handen smelten en bijna brandwonden veroorzaken en masturbators waarin je eikel klem komt te zitten. Ja, wat een risico’s nemen wij sextoy testers toch elke dag. Het is me wat.

In elk geval hadden we een hoop lol met z’n drieën in bed en we hopen dat jullie de vlog ook leuk vinden. Je kan de vlog bekijken door op de afbeelding hier onder te klikken.

Abonneer, like, deel, vind, koop, lees. All the shizzle

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, zou ik het super erg waarderen als je dat alsnog wil doen. Je kan dat doen door hier te klikken.

Luna’s website vind je hier en haar YouTube kanaal vind je hier.

Als je een sextoy gaat bestellen (of een willekeurig product bij Bol.com), zou ik het echt heel fijn vinden als je dat via mijn linkjes doet (je vind ze allemaal hier in deze post). Op die manier sponsor je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost! Ik krijg geen persoonlijke gegevens te zien over jou.

Eerder maakte ik ook al een vlog met Luna, waarin we sextoy challenges deden. Dat was best wel hilarisch. Je vindt die vlog hier.

Jay en ik deden eerder ook al een vlog vanuit bed, over onze top 5 gendervrije toys. Die vlog vind je hier.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Wat een leuke vlog!! Ik heb echt heel hard gelachen (om jullie ellende).

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.