Hoe houd je je bed droog? -video

09-05-2021

Als je (veel?) squirt of van andere natte spelletjes houdt in bed, is het soms wel een uitdaging om je matras droog te houden. Je kan natuurlijk handdoeken of zelfs badlakens op je matras (of bank, of vloer, of waar je het ook doet) neerleggen, maar die dingen lekken Γ‘ltijd door. En dan zit je alsnog met een nat matras.

Maar gelukkig zijn er een aantal producten speciaal hiervoor bedacht. Matjes, dekentjes en beddengoed speciaal absorberend of waterproof om de ondergrond droog te houden. In deze video laten Jay en ik je vier van onze favoriete producten zien waarmee je je bed zeker droog houdt.

De review over Fetish Pad kan je hier vinden.
Over de Aramoure By AnnaRae kan je hier lezen.
De review over de Liberator Fascinator Throw kan je hier lezen.
Hier lees je over de Sheets of San Fransisco Fitted Sheet.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bijΒ Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen doorΒ hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.
Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. HetΒ account van Tess vind je hier en hetΒ account van Jay vind je hier.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. De video is 18+, ik moet bewijzen dat ik 18 ben? Dit is de eerste keer dat ik deze boodschap krijg bij jullie video’s. Ik wens ook niet mijn id te gebruiken.. Ik had nochtans de Liberator Fascinator eens willen zien na meerdere keren wassen.

    Wanneer komt de review van Zumio I online? Tot nu toe heb ik alle Zumio’s, ik weet niet of ik op de review kan wachten πŸ™‚ Maar hij staat nog niet te koop? πŸ™

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.