Hismith Pro Traveler | Seksspeeltjes review

01-05-2020

Sexmachine review: Hismith Pro Traveler

Neukmachines, seksmachines, lovemachines, fuckmachines, hoe je ze ook noemt, ik vind ze intrigerend. Ik moet wel zeggen dat mijn interesse vooral uit gaat naar de grotere versies, ‘de echte’, niet de portable versies. Maar, deze Hismith Pro Traveler zit daar een beetje tussenin. Hij oogt zeker niet als zo’n echte die ik in mijn hoofd heb als ik denk aan een neukmachine. Maar hij is ook weer niet zo klein als bijvoorbeeld de Love Thrust-Her.

Jay en ik kregen de Hismith Pro Traveler om te testen van Hismith zelf. Jay schreef woensdag al in zijn review over zijn ervaringen met deze seksmachine. Want, we kregen ook de Luxury Kit for Lovers bij de machine. Dat is een kit met extra opzetstukken, zodat je bijvoorbeeld ook een masturbator aan de machine vast kan maken.

Specs

Materiaal: Het materiaal van de bijgeleverde dildo is me niet duidelijk
Oplaadbaar: De machine werkt met een stekker
Standjes: Drie snelheden en negen standjes
Waterproof: Nee
Verkoopprijs: 199 euro, hier te koop bij Hismith
Is het wat? Erg lekker, maar…

De verpakking van de Hismith Pro Traveler

De doos van de hismith pro traveler met daarvoor de inhoud. De doos van de luxury kit for lovers met alle attachments zichtbaar in de doos.

Deze seksmachine heet de Pro Traveler omdat hij natuurlijk makkelijk mee te nemen is. De doos is ook best compact. Al zou ik ‘m niet nog in mijn koffer gepast krijgen als ik op vakantie ga. Maar om mee te nemen naar je lover of naar een feestje is hij prima geschikt. De doos is zwart en niet heel bijzonder.

Wat krijg je er allemaal bij?

Close-up van een paar attachments uit de kit, waarbij je ziet dat de merknaam hismith er op staat. Close-up van een paar spullen uit de luxury kit for lovers

In de doos vind je de seksmachine zelf, een dildo (ik kan nergens terug vinden van welk materiaal de dildo is), de stekker, een verlengkabel voor de stekker, een afstandsbediening, een zuignap en een metalen ding waarvan ik eerst geen idee had waar het voor was. Volgens Jay is dat voor als je een groter KlicLok systeem hebt, dan is dit een soort omvormer.
De verlengkabel is trouwens geen overbodige luxe, want de kabel die aan de stekker zit is echt vrij kort.

In de Luxury Kit for Lovers vind je verschillende opzetstukken, zodat je ook andere seksspeeltjes dan de bijgeleverde dildo kan vastmaken aan de machine. Ik gebruikte het ronde ijzeren dingetje, waar je elke willekeurige toy met zuignap op vast kan maken (als de zuignap er in past dan).

Waar maak je de Hismith Pro Traveler aan vast?

Close-up van de zuignap van de hismith pro traveler Het onderste deel van de seksmachine met de zuignap daar aan vast

Het lijkt super handig en makkelijk, zo’n portable fuck machine, maar dat valt in de praktijk nogal tegen. Zie maar eens een glad oppervlak te vinden waar je de zuignap aan vast kan maken. Dat was hier nog een heel zoekwerk. Uiteindelijk kwam ik er achter dat er twee plekken waren in huis waar ik de Hismith Pro Traveler kon bevestigen. Als ik de muren van de badkamer en wc niet meetel dan, want die vond ik toch niet zo sfeervol. De zijkant van een Ikea kastje en een spiegel die vastgeplakt is op een kastenwand in de slaapkamer. Dat waren mijn opties. Allebei toch niet helemaal wat ik in gedachten had, maar het moest maar.

Het in elkaar zetten van de Hismith Pro Traveler

Close-up van het bevestiginspunt Zo trek je het ringetje omlaag zodat je de attachment er in kan doen.

Voor ik kon gaan testen, moest ik de neukmachine nog in elkaar zetten. Ook dat zag er allemaal heel eenvoudig uit, maar ook dat verliep niet altijd even soepel. De attachments maak je vast met iets wat een KlicLok systeem heet. Ik had daar nog niet eerder van gehoord. Het ziet er een beetje uit als iets wat je bij gereedschap zou verwachten, maar ik heb ook geen ervaring met gereedschap eigenlijk.

Je trekt het ringetje naar beneden en dan kan je de attachment er in duwen. Het ringetje schiet weer terug (er zit ergens een veer) en dan zit het vast. Klinkt simpel toch? Maar het werkte dus niet altijd even simpel. Of het aan mij lag of aan de machine, dat durf ik niet te zeggen. Ik heb niet het idee dat ik echt heel handig ben met zulke dingen, maar soms duurde het écht heel lang voor ik het voor elkaar gekregen had. De zuignap vastmaken ging dan wel weer heel makkelijk. Die draai je er gewoon in. Dat kan ik!

Het bevestigen van de Hismith Pro Traveler

De hismith pro traveler in mijn hand. De hismith pro traveler met de dildo die je er bij krijgt. Daar voor ligt een lipstick, om het formaat te vergelijken.

Het vastmaken van de sexmachine op de juiste hoogte is ook zo’n klusje. Als je met z’n tweeën bent, is dit iets makkelijker, maar alsnog is het gedoe. In je eentje helemaal. Uitmeten, mikken, zuignap vastmaken, alles aandraaien, zien hoe de dildo door het gewicht toch wat naar beneden zakt, bijstellen, ontdekken dat ‘ie toch te hoog of te laag zit. En dan mag je het nog een keer doen. En dit was ook het moment dat ik er achter kwam dat het stekkertje van de verlengkabel niet heel lekker in de machine past, waardoor het er soms ook nog uit viel. Denk je dat je klaar bent, is het stekkertje er uit.

Ik weet niet hoe dat voor jou is, maar als ik zoveel moeite gedaan heb, dan ben ik er eigenlijk al een beetje klaar mee. Ik moet zeggen dat als ik deze review niet hoefde te schrijven, ik niet weet of ik deze fuckmachine vaker dan één keer had gebruikt. Niet omdat ‘ie niet lekker is of niet goed functioneert, maar gewoon om het gedoe wat het elke keer is om het voor te bereiden. Doe mij maar een niet-zo-portable-fuckmachine.

Hoe voelt de Hismith Pro Traveler?

Close-up van de hismith pro traveler waarbij de de power button en het bevestigingspunt voor de zuignap ziet Close-up van de hismith pro traveler

Als alles dan eenmaal goed bevestigt zit en je ligt er helemaal klaar voor, dan werkt het wel goed. De Hismith Pro Traveler heeft een afstandsbediening die makkelijk werkt. Je hoeft geen moeite te doen om te koppelen, het werkt gewoon gelijk en goed. Wel zo makkelijk, want als je comfortabel ligt, kan je niet meer bij het knopje op de machine.

Voor zo’n klein apparaat ben ik best onder de indruk van de kracht van de Pro Traveler. Ik merkte af en toe wel iets vertraging, bijvoorbeeld op de momenten dat ik klaarkwam en mijn spieren dus meer aanspanden, maar over het algemeen ging het goed. En, heel belangrijk, voelde het ook gewoon echt lekker.

Verschillende standjes

De hismith pro traveler met de afstandsbediening Ik heb de afstandsbediening in mijn hand

Een seksmachine geeft een ander gevoel dan penis in vagina seks met een partner. De machine beweegt even hard in als uit. Dat gaat heel gelijkmatig zo door, heel mechanisch. Voor sommige mensen is dat nu precies de kick van een neukmachine. Het gaat maar door, in hetzelfde ritme. Wanneer je seks met een persoon hebt, ligt de nadruk meestal op het naar binnen stoten. Bij de normale standen van een neukmachine is dat niet zo. Het naar binnen stoten gaat precies in hetzelfde tempo als het naar buiten bewegen.

Maar deze Hismith Pro Traveler heeft ook andere standjes. Net zoals de vibratiepatronen die je in veel vibrators hebt, heeft deze neukmachine stootpatronen. Ik moet zeggen dat ik daar niet zulke hoge verwachtingen van had, want ik dacht niet dat het per se iets zou zijn wat ik heel lekker zou vinden. Tot ik het ging proberen en bij het één na laatste standje kwam. Wow! Dit standje deed mij veel meer denken aan seks met een partner. Hetzelfde patroon word natuurlijk alsnog steeds herhaalt, maar toch voelde dit wat ‘natuurlijker’, voor zover een neukmachine natuurlijk kan voelen dan. Het gaf ook meer een stotend gevoel in plaats van het gelijkmatige in en uit bewegen. De nadruk leek juist wat meer op het naar binnen stoten te liggen. En dat was heel lekker.

Het geluid van de Hismith Pro Traveler

De hismith pro traveler met de stekker en verlengkabel De stekker en de verlengkabel

Wat ik minder lekker vond, was het geluid wat de machine maakt. Of eigenlijk is het niet eens de machine zelf. Want als ik de Hismith Pro Traveler aanzet terwijl ik hem gewoon zelf vasthou, valt het geluid wel mee. Het blijft natuurlijk een neukmachine, dus geluid is er sowieso. Maar zodra de machine aan mijn kastje hangt, is het geluid veel erger. Het heeft wat te maken met het kastje en, nou, ik moet zeggen dat ik de uitleg niet helemaal begreep, maar het was iets met geluid wat doorgegeven wordt, geloof ik. De combinatie van neukmachine en kastje zorgt voor extra geluid in elk geval. Wat gewoon wel storend is. En ik stoor me niet snel aan geluid van seksspeeltjes.

Hoe fijner ik een speeltje vind, hoe minder ik me stoor aan het geluid. Maar er is gewoon een grens. Wanneer ik me afvraag of de ramen wel allemaal dicht zijn en of de buurvrouw me zou kunnen horen, dan is die grens dus duidelijk wel bereikt. En dat was bij de Hismith Pro Traveler (in combinatie met het kastje) zeker het geval. Ik denk dat als je ‘m bijvoorbeeld aan een muur zou hangen, het geluid wel minder zou zijn. Maar wij hebben hier geen geschikte muur, helaas.

Lekker, maar teveel voorbereiding

De machine met het dopje er op Close-up van de machine en de dildo met kliclok

Dus, als ik zo het geheel bekijk, vond ik deze seksmachine wel echt heel lekker. En als ik een speciale kamer had waar ik ‘m op kon hangen (aan een muur!) zodat hij altijd klaar hing op precies de goede hoogte, dan zou ik ‘m zeker vaker gebruiken. Maar dat heft natuurlijk wel het hele portable idee op. Deze machine heet niet voor niets de Pro Traveler.

Ik ben gewoon niet de persoon voor zoveel voorbereiding voor een seksspeeltje. Voor iedereen is dat natuurlijk anders, maar ik wil er eerlijk gezegd gewoon niet langer mee bezig zijn dan, ik denk, zo’n minuut of twee, drie. Als het dan nog niet geregeld is, dan ben ik er wel overheen. Ik heb weinig geduld. En ik ben duidelijk ook niet super handig met de handelingen die je moet doen om deze seksmachine seks-klaar te maken. De laatste testronde was ik zo’n 40 minuten bezig voor alles klaar voor gebruik was. Dat is gewoon niet geil.

Conclusie

De Hismith Pro Traveler machine is klein en makkelijk mee te nemen en presteert goed. Maar persoonlijk vind ik het in elkaar zetten en bevestigen teveel gedoe. Het duurt mij te lang. Ook is het lastig om een plek te vinden waar je de zuignap aan vast kan maken en op sommige plekken veroorzaakt dat extra hard geluid. Ik ben erg benieuwd naar de premium seksmachines van Hismith en ik vraag me af of die makkelijker en stiller werken.

Je koopt de Hismith Pro Traveler Seksmachine bij Hismith.nl voor € 199,99.

Je koopt de Luxury Kit for Him & Her voor € 179,99

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.