Himitsu no Madōsho (Secret Spellbook) Masturbator review

01-05-2024

Een orgasme kan iets magisch zijn, met de Himitsu no Madōsho (Secret Spellbook) probeert Seiraku toys je dat gevoel helemaal te geven. Lees in deze review of dit nu echt zo magisch is, of dat je misschien beter naar een show van Hans Klok kan gaan voor meer vermaak.

SPECS

 • Materiaal: TPE
 • Bodysafe? Nee
 • Gewicht: 880 gram
 • Lengte: 185 mm
 • Breedte: 90 mm
 • Diepte tunnel: 160mm
 • Merk: Seiraku toys
 • Prijs: 69,95 bij Motsutoys.nl

Himitsu no Madōsho (Secret Spellbook)

Gezien de naam van deze onahole, heb je ongetwijfeld al ontdekt dat het hier een Japantoy betreft. De gimmick van deze sextoy is, je raad het vast al, magie.

En in dit thema is het idee dan ook dat jouw genot verstopt zit in een “eeuwenoud” boek dat er voor zorgt dat je deze masturbator en zijn verpakking zomaar kan “verstoppen” tussen al jouw boeken.

Dit wordt wel de meest interessante “in de doos” paragraaf van alle reviews die ik heb geschreven.

Als je buiten het wonder dat het magische spreuken boek is verder kijkt, is de Himitsu no Madōsho (Secret Spellbook) een kleine “sekspop” in de zin van dat je een masturbator hebt waar borsten op zitten, en voorzien is van 1 tunnel. Deze tunnel is volgens Seiraku Toys voor zien van een aantal “magische” stukken. Te weten:

 • Bewitched beginning
 • Witch’s Whim Spot
 • Spellbound stretch
 • Final Urge Gate
 • Chamber of Charms

Voor de omschrijving van de verschillende stadia van deze masturbator verwijs ik je graag even naar de site van Motsutoys, ik wil namelijk niet te veel weggeven.

De Himitsu no Madōsho (Secret Spellbook) is gemaakt van tweelaags TPE, waarbij de binnenste laag in de tunnel “rood roze” is gekleurd om alles zo “echt” (het is een magische masturbator mensen) te maken als het maar kan.

Himitsu no madōsho (secret spellbook)

Himitsu no Madōsho (Secret Spellbook) in de doos

Als je de Himitsu no Madōsho (Secret Spellbook) aanschaft krijg je deze dus niet in een doos maar in een “magisch boek” en ik moet zeggen, zoals je kan verwachten van het land van Manga, Hentai en Sushi, dat het inderdaad een leuke en erg mooie doos is. Het ziet er dan op een afstandje ook echt uit als een heel dik boek.

De voorkant is voorzien van een magnetische deksel die je zoals je bij een boek zou verwachten kan openklappen.

In het boek vind je dan de Himitsu no Madōsho (Secret Spellbook) masturbator verpakt in een recyclebaar plastic zakje en een sachet glijmiddel.

Aan de binnenkant van het deksel vind je ook nog een plaatje van een Heks en in het boek zelf een uitleg (in het japans) van alle stadia zoals ik je die net hierboven al beschreef.

Zoals ik eigenlijk inmiddels wel van dit soort toys verwacht is het thema echt overal doorgevoerd, en dat is visueel gezien in ieder geval heel erg tof.

Himitsu no madōsho (secret spellbook)

Himitsu no Madōsho (Secret Spellbook) getest

Zo’n verpakking is natuurlijk heel leuk, en kan ik ook zeker wel waarderen. Tegelijkertijd zijn we hier niet een “creatieve omverpakking” reviewsite, maar gaat het mij natuurlijk om de Himitsu no Madōsho (Secret Spellbook) masturbator en of deze nu wel bekoorlijk is.

Laat ik vooropstellen, ik ben misschien een beetje te nuchter om in het hele magische fantasie gebeuren mee te gaan, en wellicht dat ik daarom niet heel superenthousiast was toen ik de Himitsu no Madōsho (Secret Spellbook) uit zijn plastic vandaan haalde.

Wat ik namelijk meteen zag is dat de tunnel van de Himitsu no Madōsho (Secret Spellbook) enorm strak is. Dat is ook een beetje de gimmick van deze masturbator. Alles superstrak, dingen als vacuümeffect, en nou ja, als je mijn reviews vaker leest, voel je nu vast al aankomen wat ik ga schrijven.

Evengoed wilde ik de Himitsu no Madōsho (Secret Spellbook) een eerlijke kans geven, en weet ik dat dit soort masturbators vaak, met heel veel glijmiddel, evengoed wel lekker zijn.

Helaas kwam ik hier een beetje bekocht uit, want mijn penis kwam niet veel verder dan With’s Whim, omdat daarna alles gewoon niet meer paste.

Nu moet ik eerlijk zijn, en zeggen dat een gemiddelde (of smalle) penis vast heel veel genot gaat hebben van de Himitsu no Madōsho (Secret Spellbook). Maar ben je iets groter dan de norm, dan wordt het allemaal wel heel strak, en daarmee, niet voelbaar.

Erg jammer, want ik vind de gimmick van deze masturbator echt wel heel tof. En is het echt stom dat ik de magie van de Himitsu no Madōsho (Secret Spellbook) niet mag ervaren.

Himitsu no madōsho (secret spellbook)

Himitsu no Madōsho (Secret Spellbook) schoonmaken

De Himitsu no Madōsho (Secret Spellbook) is een gesloten masturbator, het schoonmaken wordt daarmee wat ingewikkelder. En hoewel je ver komt met een harde straal en toycleaner, kan ik je toch wel van harte aanraden een onahole shower te gebruiken om de toy van binnenuit goed schoon te maken. Daarna kan je met de welbekende andere onahole accesoires die je ook bij Motsutoys kan kopen zorgen voor een goed gedroogde Himitsu no Madōsho (Secret Spellbook) zodat je hem later weer kan gebruiken.

Conclusie

Ik vind het oprecht jammer dat ik niet in de Himitsu no Madōsho (Secret Spellbook) pas, want ik had hem graag verder voor jullie getest. Tegelijkertijd schrijf ik altijd eerlijke reviews, en dit is soms de realiteit bij Japantoys, dat er niet altijd even fijn rekening gehouden wordt met wat groter geschapen penisbezitter.

Al met al, dus een leuke verpakking en vast ook een leuke toy. Maar meer kan ik je er helaas niet over zeggen.

Je koopt de Himitsu no Madōsho (Secret Spellbook) bij Motsutoys voor € 69,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.