Hiky van Shots Toys

01-03-2017

Hiky clitoris toy

Ik was echt zo blij  toen ik hoorde wat voor toy ik nu mocht testen:  een vacuum stimulator én vibrator. Twee in één. Ik was sowieso super benieuwd naar een vacuüm toy en wilde dat heel graag proberen. Ik was heel nieuwsgierig of dat nu vergelijkbaar zou zijn met mijn favoriet de Womanizer, die eerst ook heel zachtjes vacuüm zuigt, maar verder met luchtdruk werkt.

Eindelijk was het moment daar: de Hiky was er klaar voor, opgeladen en wel, en ik was er ook helemaal klaar voor, ik had er zin in. De Hiky lijkt qua vorm op een gewone vibrator van redelijk groot formaat, die een beetje spits toeloopt. De spitse kant kan je als gewone vibrator gebruiken. Aan de brede kant zit op het uiteinde een rond gaatje in het midden. Dat is het vacuüm gedeelte.

Ik had al gezien dat er vier knopjes op de Hiky zaten, en gemerkt dat hij niet zomaar aan ging, dus ik besloot eerst even de gebruiksaanwijzing te bekijken. Die ik met bril op zonder extra licht niet kon lezen door de super kleine lettertjes. Waarom?! Dat is toch irritant!

Maar goed, met m’n telefoon op zaklamp stand kwam ik er achter wat de vier knopjes waren. Er is een aan/uit knopje, die moet je 3 seconden indrukken om de toy aan te zetten. Maar dan gebeurt er verder dus nog niks. Je kan dan kiezen of je de vibrator aan de smalle kant wil gebruiken, of de zuigfunctie aan de dikkere kant, die je dan ook nog kan combineren met vibratie, daar is ook een apart knopje voor.

Ik besloot om gelijk te gaan voor de vacuüm kant, want daar was ik echt nieuwsgierig naar. Ook vroeg ik me af of dat grote stuk wel makkelijk zou passen, het moet toch helemaal tussen je schaamlippen om bij je clit te komen, en of hij dan wel echt mijn clit naar binnen kon zuigen.

Ik drukte 3 seconden op het zuig-knopje, en hoorde gelijk het geluid van de motor en een duidelijk zuig geluid. Brrrrr – plop, brrrr – plop. Ik verwachtte dat het allemaal moeilijk zou gaan, maar eigenlijk zat de Hiky gelijk al goed. Ik moest even wennen aan het gevoel en wist niet gelijk wat ik ervan vond. Ik voelde duidelijk dat er op mijn clit gezogen werd, maar werd er niet gelijk heel geil van.

Ik wilde het volgende zuig-standje proberen, want hij heeft meerdere standjes, maar kon de knopjes niet meer zien, want die zaten nu aan de onderkant van de toy. Ik kon ze wel een beetje voelen, maar welk knopje nu wat was, geen idee. Dus ik moest ‘m er weer afhalen, en staren naar de knopjes, want je kan ook niet heel duidelijk zien welk knopje nu wat is. Er zit wel een lichtje achter, maar zelfs dat lichtje is bijna niet te zien. Toen ik eindelijk het juiste knopje gevonden had, kon ik ook gelijk horen dat hij iets harder ging zuigen. Ik drukte nog een keer, want ik wilde wel echt goed verschil kunnen voelen, en zette ‘m weer terug op mijn clit.

Duidelijk dat ik wat te enthousiast was geweest met nog een keer drukken, want dit voelde vrij pijnlijk. Snel de Hiky weer van mn clit gehaald, en na even staren had ik het zuigen weer op z’n zachtst gezet, en dit gecombineerd met vibratie standje drie. Dit voelde wel lekker. Wel jammer van het geluid, want dat was wel erg aanwezig. Toen ik na een tijdje toch naar zuig-standje twee wilde, moest ik ‘m er weer vanaf halen om te kijken op welk knopje ik moest drukken. Maar ook zuig standje twee met vibratie standje drie voelde wel aangenaam.

Na een paar minuten vond ik het nog steeds wel aangenaam, maar vond het verder niet echt heel opwindend, en ik had ook niet het idee dat ik zou gaan klaarkomen hiervan. Het geluid werd ook wel echt storend nu. Ik bedacht dat ik later wel opnieuw zou gaan testen, want ik was misschien ook niet genoeg in de mood nu.

Ik wilde de Hiky van m’n clit afhalen en trok er zachtjes aan, maar, the horror, hij zat echt vast gezogen. Ja, vacuüm. Ik trok iets harder, maar nog steeds niks, behalve een heel naar gevoel aan mijn clit. O. M. G. Deze sextoy zat gewoon echt vast aan mijn clit. Lichtelijk in paniek rukte ik hard aan de Hiky, tot hij, nadat hij mijn clit pijnlijk uitgerekt had, eindelijk los liet. Omg, m’n arme clit! Ik smeet de Hiky een eindje bij me vandaan. Whyyy?? Waarom maakt iemand zoiets?? Waarom wil iemand dit een clit aandoen? Mijn arme, lieve clit!

Ondertussen bromde en zoog de Hiky gewoon door, alsof er niks gebeurd was. Met een combinatie van lichte angst en walging pakte ik de toy, en drukte drie seconden op de uitknop. En dit was dan gelijk het einde van onze relatie. Ik hoef de Hiky nooit meer op mijn clit. Het was best aangenaam hoor, voor eventjes, maar een toy die m’n clit niet los wil laten, is echt niet aan mij besteed.

Net voor ik ‘m ging uittesten, vroeg een vriend op Skype aan mij: “En wat nou als dat ding begint te zuigen en je al na een split second weet dat je het niets vindt maar je clit wel vacuümvast zit? :S” Waarop ik uitlegde dat dat helemaal niet kon, want hij zoog, en liet los, en zoog, en liet los. En ik moest er nog om lachen ook. Wat een fantasie, dacht ik. Wist ik veel dat dit horror-scenario waarheid zou worden.

De vibrator aan de smalle kant van de Hiky heb ik dus niet meer getest. Maar ik heb wel al gehoord dat die ook vrij lawaaiig is, en op mijn hand voelt het niet als een fijne diepe vibratie, maar meer een oppervlakkige harde vibratie, dus ik denk ook niet dat ik daar veel aan mis.

Het enige wat wel oké is aan de Hiky, is het materiaal. De Hiky is gemaakt van silicone en ABS. Beide materialenl die gewoon veilig zijn voor je lichaam en niet niet poreus zijn..

Ik ben nog steeds wel benieuwd naar andere vacuüm toys, maar de Hiky raakt mijn clit echt nooit meer aan.

Deze toy raad ik dus niemand aan. Wil je iets met vacuüm, probeer dan bijvoorbeeld de Pretty Love Romance , die denk ik een veel betere keuze is.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Luchtdruk vibrator kopen? Pas op voor de HIKY - Naughty Business Report - […] paniek, maar wisten zich met wat wrikken van het apparaatje te ontdoen. Zowel Dangerous Lilly als Tess, geven onafhankelijk…
  2. Giveaway Actie! | Toppers en Floppers | Het beste,slechtste van 2017 - […] Hiky […]
  3. BDSM toy review by Tess: ElectroShock E-stim Handschoenen | Tess Tesst - […] wat beter bekeek, zag ik dat ElectroShock een merk was van Shots. En laat het nu net zo zijn…
  4. Rebel Masturbator | Seksspeeltjes review door Jay | Tess Tesst - […] Ik kreeg hem dus na de tweede keer testen niet meer van mijn pik af, hetgeen een beetje doet…
  5. BDSM toy review by Tess: ElectroShock E-stim Handschoenen | Tess Tesst - […] wat beter bekeek, zag ik dat ElectroShock een merk was van Shots. En laat het nu net zo zijn…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.