Vlog: Het verschil tussen buzzy vibraties en diepe vibraties

23-02-2020

Vlog: Het verschil tussen buzzy vibraties en diepe vibraties

We hebben het in onze reviews vaak over buzzy vibraties of diepe vibraties.ย  Maar wat zijn nou buzzy vibraties en wat zijn nou diepe vibraties? En waarom is dat รผberhaupt belangrijk? In deze vlog bespreken Jay en ik het allemaal en laten we met behulp van twee bakken water ook het verschil zien.

Je kan de vlog over diepe vibraties en buzzy vibraties bekijken door op de afbeelding hieronder te klikken.

Vlog: het verschil tussen buzzy vibraties en diepe vibraties

 

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou doen. Je kan dat doen doorย hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik danย hier.
Ik heb ook een review over de Rosy Gold Nouveau wand vibrator geschreven. De gouden wand vibrator die je in het filmpje zag.
En natuurlijk is er ook een review over de JeJoue Mimi. De kleine paarse vibrator met diepe vibraties.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje gaat bestellen met lekkere diepe vibraties, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zoโ€™n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Yay Orgasms

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Briljant!!! Die bakken water, echt geweldig. Ik ga al mijn toys in een bak water gooien.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.