Het leven van een sextoytester gaat niet over rozen

27-07-2022

Misschien is het je opgevallen dat ik de laatste tijd wat stiller ben op social media. Ik zeg het wel eens voor de grap: het leven van een sextoytester gaat niet over rozen. Dat bedoel ik dan altijd ironisch, maar dit keer was het eigenlijk keiharde werkelijkheid. Ik kwam mijn werk tegen op een site die niet van mij was. Dat was niet de eerste keer, maar wel de eerste keer dat ik het nodig vond om (juridische) stappen te ondernemen. Ik werk hard, en dat vind ik superleuk om te doen, want dit is echt mijn droombaan, maar ik word hier niet rijk van. Dat hoeft ook niet. Maar ik ben dus wel zuinig op mijn werk.

Nou, die juridische stappen gingen allemaal moeizaam en eindigden in een rechtszaak. En daarna duurde het ook nog eens heel lang voor er eindelijk een uitspraak was. En het allerslechtste scenario werd werkelijkheid. De rechter vond dat ik geen gelijk had en ik moest ook de kosten van de tegenpartij betalen. Dus daar ging ons spaargeld.

Zoals je wellicht begrijpt, is dit niet de fijnste periode in mijn leven. Wat wel ontzettend fijn is, is de steun die ik ontvang van de mensen om mij heen. En nu hebben twee lieve vriendinnen een crowdfunding campagne opgezet voor mij. Ik was hier echt even stil van, want ik vind het zΓ³ ontzettend lief.

Hier vind je de crowdfunding

Voel je zeker niet verplicht om wat bij te dragen, of er ΓΌberhaupt op te klikken. Maar mocht je wat aan mijn reviews, video’s of website hebben en denk je: hee, ik wil best een bijdrage doen, weet dan dat ik dat enorm waardeer. Ik ben me er enorm van bewust dat ik een hele grote gok heb genomen, dat mijn (soms te) grote rechtvaardigheidsgevoel me zelf naar die rechtszaal heeft gebracht en dat dit nu eenmaal een risico was. Maar nou ja, deze allerslechtste uitkomst had ik gewoon niet verwacht en zeker niet gehoopt.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Wat ontzettend onrechtvaardig om dit te lezen. Natuurlijk heb ik net gedoneerd om jullie te helpen!

    Antwoord
  2. wat een verdomd rottige situatie zeg! Echt heel jammer en zo onrechtvaardig.. Ik hoop dat je er snel boven op bent en dat je je niet al te rot voelt mentaal πŸ™ ik zit helaas zelf onder nul op de rekening anders had ik zeker bijgedragen! succes Tess

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.