Pipedream Her Personal Sex Machine

30-08-2019

Sekstoy review: Pipedream Fantasy For Her – Her Personal Sex Machine

Vorig jaar testte ik ook een Fantasy For Her stotende sextoy, de Thrust Her. Die was op zich leuk, maar niet krachtig genoeg. Nu kreeg ik van Easytoys de Fantasy For Her Her Personal Sex Machine om te testen. Deze sekstoy stoot niet alleen, maar roteert ook nog eens. Ik was benieuwd of dit stotende seksspeeltje me beter zou bevallen.

De verpakking van Her Personal Sex Machine

Pipedream her personal sex machine Pipedream her personal sex machine

Zoals bij alle toys uit de Fantasy For Her serie vind je op de achterkant van de verpakking ook hier weer een erotisch verhaal over iemand die de toy gebruikt en natuurlijk super snel een geweldig orgasme krijgt. Ik begrijp niet zo goed waarom je dit op een verpakking zou zetten. Als ik de tekst op een verpakking lees, verwacht ik informatie waar ik wat aan heb. Geen slecht pornoverhaaltje. Verder is de verpakking heel basic, met wat informatie en specificaties over deze personal sex machine.

Wat ik wel apart vond, is dat er een plastic kapje over het bewegende deel van het seksspeeltje zit. Het staat echt heel grappig, ik moest echt aan ‘The Jetsons’ denken (ja zo oud ben ik al).  Maar als je de toy gebruikt hebt en je zet ‘m uit, weet je van tevoren niet precies wanneer hij stopt en hoe lang hij dan is. Als ‘ie op z’n langst gestopt is, dan past het plastic kapje er niet meer overheen. Volgens de verpakking is het kapje om ‘m hygiënisch op te kunnen bergen en voor bescherming als je ‘m meeneemt onderweg. Ik heb bijna geen enkel ander seksspeeltje met een beschermkapje en ik heb zelf ook niet echt het idee dat dat nodig is.

Sexmachine?

Pipedream her personal sex machine Pipedream her personal sex machine

Ze noemen deze toy dus een sex machine. Ik weet niet of ik een stotende toy zelf gelijk al als een seksmachine zou omschrijven. Voor mij is dat toch meer zo’n fuck machine, zo’n heel groot ding met een enorme motor, of iets als de Sybian waar je op kan zitten en wat zo hard trilt dat de buren kunnen meegenieten. Maar gewoon een stotende vibrator, nou ja, ik zou dat dus gewoon een  stotend seksspeeltje noemen. Maar her personal sex machine klinkt natuurlijk wel gelijk lekker spectaculair.

De specs van her personal sex machine

Pipedream her personal sex machine Pipedream her personal sex machine

Her personal sex machine is gemaakt van silicone en dus helemaal veilig voor je lichaam. Hij is oplaadbaar en waterproof. Dit seksspeeltje kan opwarmen, stoot, roteert en vibreert en dat kan ‘ie in zeven standjes. De eerste twee standjes hebben steady vibraties. Bij standje twee gaat alles net wat harder en sneller dan bij standje één. De volgende standjes hebben andere vibratiepatronen. Je kan dus verder niet de snelheid van het stoten of roteren aanpassen.

De stotende sextoy heeft twee knopjes. Een om ‘m op te warmen en één om mee door de standjes te klikken. Het opwarmen gaat tot 40 graden. Dat is dus maar net iets warmer dan je eigen lichaamswarmte en voelt dus verder niet heel indrukwekkend of echt lekker. Het is ook echt alleen de top die opwarmt. Ik snap zelf het nut hier niet zo van. Siliconen voelt van zichzelf niet heel koud en neemt snel je lichaamstemperatuur aan. Een toy die echt goed warm wordt, vind ik wel heel fijn. Maar bij deze toy doet het me verder niks.

De Test

Pipedream her personal sex machine Pipedream her personal sex machine

Bij stotende toys is het altijd handig om glijmiddel te gebruiken, zodat het stoten ook gewoon soepel kan gaan. Ik gebruikte Pjur Woman Nude, want dat is zo lekker zacht en er zitten geen irriterende stoffen in voor mijn vagina. Als je Her Personal Sex Machine (die naam blijft gewoon raar hoor, hij is toch van mij, en niet van ‘haar’…) aan zet, kan je een beetje schrikken van het geluid. Alle bewegende toys maken een echt wel aanwezig geluid. De technologie is blijkbaar nog niet zo ver dat dat makkelijk geruisloos kan.

Deze toy stoot én draait, dus je kan wel begrijpen dat dat flink geluid maakt. Ik stoor me er zelf niet zo aan, maar als je bijvoorbeeld huisgenoten hebt, is dit misschien niet de meest geschikte sextoy voor jou. De toy gaat in elk geval gelijk flink tekeer, niet alleen qua geluid, maar ook qua beweging. Hij stoot en hij draait er op los. Oh, en dan trilt ‘ie ook nog dus. Maar dat is voor mij een beetje bijzaak.

De goede kant

Pipedream her personal sex machine Pipedream her personal sex machine

Ik heb al meerdere stotende sekstoys getest, maar ze werken niet altijd even goed. Vaak is het lastig om ze goed vast te houden en stoot de achterkant van de toy meer naar achteren (dus weg van je vagina) in plaats van dat het inwendige deel aan de binnenkant een stootbeweging maakt. Maar dat is bij Her Personal Sex Machine niet het geval. Het formaat van de toy is een stuk kleiner dan de meeste stotende toys en ik denk de combinatie met dat ‘ie niet super krachtig is, zorgt er voor dat hij prima stoot. De goede kant op dus.

Vibraties

Pipedream her personal sex machine Pipedream her personal sex machine

Het voelde echt wel lekker. Ik hou van bewegende toys en bewegen doet deze toy dus goed. Het stoten voel ik wel meer dan het draaien, maar ik merk het draaien zeker wel. Dat geeft het net wat extra’s. De vibraties zijn meer bijzaak. Er is al zoveel gaande als je deze toy gebruikt, dat de vibraties gewoon een beetje wegvallen. Maar ik denk ook niet dat je deze toy koopt voor de vibraties. Maar juist daarom vind ik het wel jammer dat vijf van de zeven standjes alleen maar een verandering in vibratiepatroon geven. Ik had liever wat meer variatie gehad in de snelheid van stoten en het roteren. Of dat ‘ie misschien een standje had waarbij hij eerst linksom roteert en dan weer rechtsom.

Orgasme

Pipedream her personal sex machine Pipedream her personal sex machine

Van alleen Her Personal Sex Machine kon ik niet klaarkomen. Hij gaf me niet genoeg G-spot stimulatie om op die manier tot een orgasme te kunnen komen. Maar gecombineerd met bijvoorbeeld de We-Vibe Tango was dit wel gewoon echt heel lekker. Het is wat onhandig om het allemaal vast te houden als je alleen bent, maar het kan. En het resultaat is dus wel heel goed en intens.

Wanneer ik Her Personal Sex  Machine alleen gebruikte, zonder andere toys er bij, vond ik het wel lekker en opwindend, maar het is niet de meest intense stotende toy. De Thrust-Her, die ik eerder testte, gaf een intenser gevoel. Best apart, want die motor stopte er mee als ik mijn bekkenbodemspieren teveel aanspande, en dat gebeurt nu eenmaal als het heel lekker is. Her Personal Sex Machine had dat niet, die ging gewoon altijd door, maar voelde toch wat minder intens.

Het schoonmaken van Her Personal Sex Machine

Pipedream her personal sex machine Pipedream her personal sex machine

Een seksspeeltje met zulke plooien zoals her personal sex machine heeft, is altijd al wat lastiger. Hoewel op de verpakking staat dat het schoonmaken van dit seksspeeltje heel makkelijk is, is dat zeker het niet geval. Deze sekstoy heeft onder de onderste plooi een heel raar randje. Het onderste stukje siliconen zit op een bepaalde manier in het plastic en precies op die plek kan er tussen in ook nog best diep vuil gaan zitten. Super onhandig met schoonmaken dus.

Conclusie

Her Personal Sex Machine is best een leuk seksspeeltje als je houdt van stotende toys. De sex machine ligt lekker in de hand, ook als je ‘m alleen gebruikt. De toy is klein genoeg om dat goed te kunnen doen. De stootkracht is oké, het voelt lekker maar het is niet super intens. Het roteren is een leuke extra. De vibraties zijn niet zo indrukwekkend omdat je al zoveel voelt.

Je kan de Fantasy For Her Her Personal Sex Machine hier bestellen bij Easytoys voor 97,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy review: Pipedream Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure | Tess Tesst - […] schreef eerder al over twee toys uit de Fantasy For Her serie en vertelde daar al wat ik van…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.