Vlog: Help! Mijn vibrator is stuk!

08-12-2019

Vlog: Help! Mijn vibrator is stuk! Garantie op seksspeeltjes? Hoe zit dat?

Wat moet je doen als je seksspeeltje kapot is? Zit daar garantie op? Hoe werkt het dan? En wat als je je gebruikte seksspeeltje terug moet sturen naar de winkel?

In deze vlog geven we antwoord op al deze vragen en leggen we precies uit hoe dat werkt. Ik heb zelf ook acht jaar in verschillende seksshops gewerkt, dus ik heb zelf ook veel te maken gehad met mensen die terugkwamen met een kapotte sekstoy.

Ben je benieuwd hoe dat werkt? Of zit je zelf misschien wel met een vibrator die kapot is? Check dan de vlog door op de afbeelding hieronder te klikken.

Garantie op seksspeeltjes? Hoe werkt dat?

Ben je nieuwsgierig hoe het er allemaal aan toe gaat achter de schermen bij een online sexshop? Kijk dan hier de vlog over ons bezoek aan Easytoys.

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het super leuk vinden als je dat nu zou doen. Je kan dat doen doorΒ hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Help Tess Tesst gratis!

Als je een (hopelijk gewoon wel werkend)seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.