Help! Ik wil een sextoy kopen voor mijn partner – video

10-10-2021

Een sextoy kopen voor je partner, dat is natuurlijk een super spannend kado! Maar is het ook een goed idee? En hoe weet je dan wat nou leuk is om te kopen? In deze video praten Jay en ik over dit onderwerp. We laten je ook verschillende toys zien waarvan wij denken dat die misschien geschikt zouden kunnen zijn. Maar het belangrijkste is natuurlijk altijd om te kijken naar de persoon voor wie het is.

Je kan de video hier onder kijken. Hier voor moet je wel ingelogd zijn bij YouTube en je leeftijd hebben bevestigd. Best een beetje gedoe, maar hier kunnen wij helaas niets aan doen. Dit zijn de nieuwe YouTube regels.

Hier vind je de review over de ROMP Jazz duovibrator.

Hier vind je de review over de ROMP Flip wandvibrator.

Hier vind je de review over de Satisfyer Men Wand.

Hier vind je een review over de Tenga Cup masturbator.

Hier vind je de review over de Fun Factory Limba Flex dildo.ย 

Hier vind je de review over de Vedo Yumi vingervibrator.

Hier vind je de review over de Satisfyer Dual Love luchtdrukvibrator.

Hier vind je de review over de Fun Factory Patchy Paul vibrator.ย 

 

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bijย Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zoโ€™n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Mister B

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

MEO

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen doorย hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.
Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. Hetย account van Tess vind je hier en hetย account van Jay vind je hier.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.