Heat Flushed Verwarmende Rabbit Vibrator

01-02-2019

Sextoy review by Tess: Heat Flushed Verwarmende Rabbit Vibrator

Al eerder testte ik vibrators die warm konden worden. Met wisselend succes, want het werkt niet altijd even goed. Maar als het werkt, is het echt heel erg lekker. Van Megan van Easytoys kreeg ik de Heat Flushed, een verwarmende rabbit vibrator, in ruil voor mijn review.

De looks & specs van de Heat Flushed

Heat flushed verwarmende rabbit vibrator Heat flushed verwarmende rabbit vibrator

De verpakking is vrij basic, witte doos met roze details en een doorkijkje zodat je de vibrator al gelijk ziet. In de doos vind je, naast de Heat Flushed, ook een korte gebruiksaanwijzing en het USB oplaadkabeltje. De Heat Flushed kan dus opwarmen tot 38 graden en hij is oplaadbaar en waterproof. Hij heeft drie knopjes: een knopje voor het verwarmen, een knopje om het konijntje mee te bedienen en een knopje om de schacht mee te bedienen. Het konijntje en de schacht hebben beiden een eigen motor dus. Beide motoren hebben 12 standjes. Het konijntje heeft een steady standje, bij de schacht kon ik alleen een standje ontdekken wat een beetje leek op een steady standje. De rest zijn vibratiepatronen. De vibrator is gemaakt van siliconen en is dus helemaal body safe, want siliconen is een niet giftig en niet poreus materiaal.

Mijn verwachtingen van de Heat Flushed

Heat flushed verwarmende rabbit vibrator Heat flushed verwarmende rabbit vibrator

Voor ik een vibrator ga testen, heb ik altijd wel bepaalde verwachtingen. Door de prijs, de looks, soms ken ik het merk al. Er spelen verschillende factoren mee die bepalen wat ik verwacht. Soms kloppen mijn verwachtingen, maar soms ook helemaal niet. De Heat Flushed is zeker geen goedkope duovibrator, dus ik had best wel hoge verwachtingen. De vorm van de vibrator vind ik er wel fijn uitzien. De kromming van de kop zou voor G-spot stimulatie moeten zorgen. Hoewel ik normaal niet zo van de ribbels ben, omdat ik er meestal niet heel veel van voel, zien deze ribbels er wel uit alsof ze wel wat zouden doen voor mij. De clitorisstimulator, het konijntje, is lekker flexibel, dus ik denk dat die mijn clitoris wel kan raken. Wel zijn de oortjes van het konijntje vrij lang en slap, dus ik ben wel een beetje bang dat de vibraties niet super goed doorgegeven zullen worden.

Anticlimax

Heat flushed verwarmende rabbit vibrator Heat flushed verwarmende rabbit vibrator

Omdat ik wel blij word van een goede rabbitvibrator, had ik wel zin om deze Heat Flushed te testen. Na het opladen zette ik ‘m gelijk aan. Ken je dat gevoel dat je je hebt staan uitsloven in de keuken om iets heel lekkers te maken. Dan is het eindelijk klaar, het moment is daar, je gaat het proeven. En dan blijkt het gewoon echt niet lekker te zijn, vies zelfs. Zo’n anticlimax. Je had er naar uitgekeken, maar het bleek gewoon niet zo te zijn. Dat gevoel had ik met deze Heat Flushed op dat moment. Ik voelde de vibraties in mijn hand, niet krachtig, buzzy. Ik hoorde het zoemende geluid, en ik wist al: dit gaat ‘m niet worden.

De Test

Heat flushed verwarmende rabbit vibrator Heat flushed verwarmende rabbit vibrator

Mijn zin om te testen was wel wat gezakt, maar soms weet een vibrator me toch te verbazen. De kracht van het positief denken, for science, het feit dat dit m’n werk is, maakte dat ik toch ging testen. Ik drukte het verwarm knopje in, zodat ‘ie vast kon voorverwarmen en schonk ondertussen wat te drinken in en pakte m’n glijmiddel er bij. Toen ik terug kwam, brandde het lampje achter het verwarm knopje niet meer. Mooi, die is dus warm. Dacht ik. Tot ik ‘m vast pakte en voelde dat hij op één plek weliswaar iets warmer was, maar echt warm, nee. Ik drukte nogmaals op het verwarm knopje, maar er gebeurde niks. Ook de vibraties kreeg ik niet meer aan, terwijl de vibrator toch echt vol opgeladen was.

No heat, not so flushed

Heat flushed verwarmende rabbit vibrator Heat flushed verwarmende rabbit vibrator

Ik dacht dat er misschien wat mis was gegaan en plugde de lader weer in de Heat Flushed. Het lampje begon gelijk continu te branden, als teken dat de batterij vol was. Dus ik haalde de lader er weer uit en tot mijn verbazing werkte de vibrator weer gewoon. Oké, apart, maar ik ging ‘m opnieuw voorverwarmen (dit klinkt echt gek als je het niet over een oven hebt hè?). Maar al snel ging het lampje weer uit en deed ook de vibratie het niet meer. Wanneer ik de lader weer even inplugde en er weer uithaalde, werkte alles weer. Geen idee wat hier aan de hand was, maar dit was niet goed. En dan te bedenken dat dit een vibrator van bijna 150 euro is.

Dus uiteindelijk heb ik de Heat Flushed maar zonder de verwarm functie getest, want ik kreeg het gewoon niet voor elkaar. Maar ook zonder de verwarm functie had ik meerdere keren dat de vibrator er gewoon mee stopte en helemaal niet meer reageerde, tot ik de lader weer inplugde. Terwijl de batterij zeker niet leeg was. Heel irritant dus.

Fijne dildo

Heat flushed verwarmende rabbit vibrator Heat flushed verwarmende rabbit vibrator

Maar het was niet alsof ik hierdoor net een orgasme mis liep, want deze Heat Flushed wist me ook gewoon echt niet genoeg te stimuleren om er een orgasme uit te kunnen krijgen. De vibraties waren voor mijn vagina en clitoris net zo teleurstellend als toen ik ze op mijn hand voelde. De vibraties zijn buzzy en verre van krachtig. Het enige fijne vond ik de vorm van de schacht en de ribbels. Voor een dildo zou dit echt een fijne vorm zijn. Maar als duovibrator faalt de Heat Flushed enorm.

Twaalf keer klikken

Heat flushed verwarmende rabbit vibrator Heat flushed verwarmende rabbit vibrator

De oortjes van het konijntje gaven de vibraties inderdaad niet heel goed door, maar er was ook gewoon niet veel om door te kunnen geven. De zoektocht naar de steady standjes voor beide motoren was ook echt nog een ding. Twaalf keer op een knopje drukken om er achter te komen dat er geen steady standje is (oké, ik heb echt wel vaker gedrukt), is gewoon irritant. Tijdens die twaalf keer klikken minimaal één keer de oplader weer moeten inpluggen omdat ‘ie ineens weer uitvalt: nog irritanter.

Omdat mijn Heat Flushed duidelijk niet goed werkte, heb ik ‘m ook niet lang getest. Maar eerlijk gezegd denk ik dat wanneer hij niet steeds zou uitvallen, ik ‘m ook niet heel lang zou testen. Het is gewoon heel duidelijk dat deze vibraties gewoon echt onder de maat zijn. Zeker voor een vibrator in deze prijsklasse.

Conclusie

De Heat Flushed, het had zo mooi kunnen zijn, maar het was één grote anticlimax. De vibraties zijn echt te zwak en te buzzy. De steady vibratie standjes missen echt. Eén steady vibratiestand bij de clittorisstimulator is gewoon echt niet voldoende. Het enige positieve vind ik de vorm. Maar ik kan je deze Heat Flushed gewoon niet aanraden. Voor minder geld heb je bijvoorbeeld de geweldige We-Vibe Nova, een duovibrator met super goede vibraties, die echt goed aansluit op je lichaam. Of een Lady Bi van Fun Factory, kan je ook niet echt mis mee gaan. Daar kan je echt veel beter je geld aan uitgeven dan aan deze Heat Flushed, want echt, doe het niet.

Je kan de Heat Flushed hier bestellen bij Easytoys voor 149,95

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.