Happy Rabbit Thrusting vibrator

11-03-2019

Sextoy review by Tess: Happy Rabbit Thrusting vibrator

Op de verpakking van de Happy Rabbit zag ik staan dat er al 500.000 verkocht zijn sinds 2012. Toch had ik nog nooit van de Happy Rabbit gehoord. Het is een merk van Lovehoney, dat ken ik dan weer wel. Super toffe shop in Engeland, maar ze leveren best wel voordelig en snel ook in Nederland, dus yay. Van Lovehoney kreeg ik de Happy Rabbit Thrusting vibrator opgestuurd in ruil voor mijn review.

De specs van de Happy Rabbit Thrusting vibrator

Happy rabbit thrusting vibrator Happy rabbit thrusting vibrator

De verpakking is eenvoudig maar vrolijk, past dus goed. In de verpakking vind je, behalve de toy zelf, een kleine gebruiksaanwijzing en een USB oplaadkabeltje. De Happy Rabbit is gemaakt van siliconen en dus bodysafe. Ook is deze vibrator splash-proof. De naam is natuurlijk niet zomaar, want deze vibrator kan dus niet alleen vibreren maar ook stoten. De bovenkant beweegt dus echt op en neer, hoe awesome is dat. Hij kan dat in drie snelheden. Het konijntje heeft twaalf vibratiestanden waarvan drie steady en negen patronen.

Stotende sekstoys

Happy rabbit thrusting vibrator Happy rabbit thrusting vibrator

Ik heb al meerdere stotende seksspeeltjes getest. Soms beviel dat super goed, andere keren werkte het wat minder. Maar in principe hou ik heel erg van bewegende toys. Ik vind inwendige vibratie wel oké, maar niet super lekker. Terwijl (goede) beweging in mijn vagina het dus wel echt voor me doet. Deze Happy Rabbit vibrator zag er voor mij dus erg aantrekkelijk uit. Ik vond het ook fijn dat ‘ie vrij groot oogt. Terwijl het gedeelte wat je daadwerkelijk gebruikt gewoon een heel gemiddeld maatje heeft hoor. Maar het onderstuk is gewoon lekker groot en het ziet er allemaal stevig uit. Nou ja, i kreeg ik elk geval gelijk wel zin toen ik ‘m zag.

De Happy Rabbit serie heeft trouwens nog meer toffe rabbitvibrators, met elk een eigen specialiteit of look. Maar deze stotende sprak mij het meest aan.

Hoe werkt de Happy Rabbit Thrusting Vibrator

Happy rabbit thrusting vibrator Happy rabbit thrusting vibrator

Je kan de Happy Rabbit thrusting vibrator bedienen met twee knopjes. Het bovenste langwerpige knopje is voor het op en neer laten gaan van de schacht. Het lijkt alsof je ‘m met dit knopje harder en zachter kan laten gaan, maar dit is echt maar één knopje met één functie. Als je klikt gaat ‘ie sneller, tot je bij het snelste standje bent, dan gaat ‘ie weer naar het langzaamste standje. Het onderste, ronde knopje is voor de vibraties. Ook maar één knopje voor twaalf standjes. Dat is wel een beetje vervelend vind ik. Zeker omdat wanneer je de vibrator uit zet en weer aan, hij op het laatste standje verder gaat.

Klik…klik…shit, klik, klik, klik, klik, klik, klik

Happy rabbit thrusting vibrator Happy rabbit thrusting vibrator

Wanneer je, net als ik, vooral van de steady standjes houdt en wel eens per ongeluk een keer te veel klikt, is dit echt irritant. Je moet dan door alle standjes heen klikken voor je weer bij de steady standjes aankomt. En dan dus goed opletten dat je niet wéér een keer teveel klikt. Ja. Dit had ik dus een paar keer. Ik tel gewoon niet zo goed als er dingen in mijn vagina op en neer bewegen.

Hoe voelt de Happy Rabbit Thrusting Vibrator

Happy rabbit thrusting vibrator Happy rabbit thrusting vibrator

Maar het belangrijkste is natuurlijk: hoe voelt deze Happy Rabbit thrusting vibrator? Over het stoten ben ik heel tevreden. Dat is echt lekker. Het werkt goed, de drie snelheden zijn fijn, de motor is krachtig genoeg. Dit is voor mij echt een gevoel waar ik echt heel erg van kan genieten. In combinatie met clitorale stimulatie vind ik dit gewoon echt helemaal awesome. Oh, het is wel echt aan te raden om (waterbasis) glijmiddel te gebruiken bij een stotende toy, om te zorgen dat het allemaal soepel verloopt.

One size fits no one

Happy rabbit thrusting vibrator Happy rabbit thrusting vibrator

Helaas zat het met die clitorale stimulatie niet helemaal goed bij de Happy Rabbit. Het konijntje is helemaal niet zo flexibel. Bij veel rabbitvibrator is dat dus wel het geval. Want iedere vulva is anders. Dus je wilt dat de vorm van de vibrator zich kan aanpassen aan jouw lichaam. Maar dat kan deze Happy Rabbit dus niet goed genoeg bij mij. En zo’n rabbit vibrator is niet one size fits all. Nu pas ik one size dingen sowieso al nooit, maar nou ja, een niet passende vibrator is toch wel extra jammer.

Kutkonijn

Happy rabbit thrusting vibrator Happy rabbit thrusting vibrator

Het konijntje wist gewoon net niet het goede plekje te raken. Ik probeerde nog wat te draaien en te trekken en het was wel lekker hoor, maar het was het net niet helemaal. Het lukte me wel om klaar te komen, maar dat kostte me wel meer moeite dan normaal. Zeker omdat ik me echt kan bedenken hoe lekker deze sextoy zou zijn als ‘ie wel gewoon helemaal lekker zou passen, maakt dat dat gewoon wel jammer is.

De vibraties van het konijntje zijn prima. Echt wel krachtig, neigen wel een beetje naar de buzzy kant. De oortjes zijn wel flexibel, maar dat is dus maar een heel klein deel van de clitoris stimulator.

Clean it up

Happy rabbit thrusting vibrator Happy rabbit thrusting vibrator

Het schoonmaken van deze seks toy is wel een uitdaging. De ribbels in de schacht zijn echt moeilijker schoon te maken dan je zou denken. Je hebt echt een tandenborstel nodig om ‘m goed schoon te krijgen. Niet zo sexy, wel waar.

Conclusie

Als deze Happy Rabbit Thrusting Vibrator je past, is ‘ie echt heel tof. Maar helaas is hij niet flexibel genoeg, dus is het echt afwachten óf ‘ie je past. Het stoten is heel fijn en werkt heel goed, de vibraties zijn ook prima, maar wel moeilijk om het juiste plekte te raken met het konijntje.

Je kan de Happy Rabbit Thrusting Vibrator hier bestellen bij Lovehoney voor 89,95

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

 1. Ik heb echt een haat-liefde relatie net rabbit vibrators. Als ze passen en van die fijne runbly trillingen hebben, zijn ze fantastisch! Maar als ze niet passen en/of buzzy zijn, zijn het echt miskopen. Wat de trillingen betreft, is het heel fijn dat er reviews zijn waarin de speeltjes uitgebreid worden beschreven, zodat je van te voren weet hoe het met de kwaliteit van de vibraties is gesteld. Maar je kunt een toy van te voren niet even passen en dat kan ook niet worden gerest, omdat het zo subjectief is. Daarom vind ik t wel een risico om ze aan te schaffen….

  Antwoord
 2. “Je moet dan door alle standjes heen klikken voor je weer bij de steady standjes aankomt. En dan dus goed opletten dat je niet wéér een keer teveel klikt. Ja. Dit had ik dus een paar keer. Ik tel gewoon niet zo goed als er dingen in mijn vagina op en neer bewegen.”

  Ohjee, het klonk eerst wel goed, maar zulke knopjes zijn echt vreselijk! Niks voor mij ook, haha!

  Antwoord
 3. Ik heb wel een zwak voor stotende speeltjes, in dat opzicht vind ik deze wel interessant. Ik heb geen ervaring met rabbit vibrators, en dat spreekt me op de een of andere manier niet zo aan…… Misschien toch een keer proberen? Ik denk er nog over.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.