Halloween special: Mijn engste sextoys

31-10-2020

Het is Halloween! Dรฉ dag om te griezelen, en ik griezel natuurlijk het meest van slechte sextoys. Ik heb ondertussen wel echt een hele grote verzameling seksspeeltjes, dus dan is het logisch dat daar ook wel een aantal vreselijke toys tussen zitten. Ik vond vandaag de perfecte dag om mijn top vijf slechtste sextoys met jullie te delen.

Nummer 5: Hot Octopuss Queen Bee

De hot octopuss queen bee ligt op een oranje en zwart ondergrondje. Het is een grijze toy, de vorm doet een beetje aan een platte lepel denken, maar dan groot. Je ziet de pulse plate, dat is een ovaal gedeelte in het bovenste gedeelte van de toy. De andere kant van de hot octopuss queen bee, je ziet de knopjes en het oplaadpunt.

De Hot Octopuss Queen Bee was eigenlijk een toy waar ik ontzettend naar uitkeek. Hot Octopuss had al een aantal toys voor de penis die super goed werkten, en nu gingen ze eindelijk een toy voor de vulva maken. Ik kon niet wachten! Tot ik ‘m in mijn handen had en ‘m aanzette dan. Wat. Een. Herrie. Ik werd er echt een beetje bang van. Deze Queen Bee klinkt helemaal niet als een schattig bijtje. Het geluid wat deze toy produceert lijkt meer op een drilboor.

Op zich is de Hot Octopuss Queen Bee wel een interessante toy. Het is geen vibrator, maar een oscillator. Er zit een pulse plate op de toy die eigenlijk heen en weer schudt, tegen je clitoris aan. Dat had heel fijn kunnen zijn, maar die pulse plate is ook nog eens veel te groot. Het was allemaal moeilijk en een enorm gedoe. En dan dat geluid. Brrr. Hier ligt ‘ie dan ook ongebruikt achter in mijn kast.

Mijn review over de Hot Octopuss Queen Bee vind je hier.

Nummer 4: Satisfyer Pro 4 Couples

De satisfyer pro 4 couples van boven af gezien. Hij heeft de vorm van een v. Het gedeelte voor inbrengen is dun en een beetje puntig. Het gedeelte voor je clitoris is juist vrij groot en lomp. De satisfyer pro 4 couples, je ziet het knopje. De toy is wit, het knopje is rose gold.

Waar ik bij de Queen Bee nog het idee had dat het een goede toy zou zijn, heb ik dat bij de Satisfyer Pro 4 Couples nooit gehad. Toen ik deze sextoy voor het eerst zag, wist ik al dat dit nooit wat kon zijn. Maar dat deze toy zรณ vreselijk was, kwam toch nog als een kleine, onaangename, verrassing.

Het is de bedoeling dat je het dunne, puntige gedeelte van deze sextoy inbrengt. Het andere deel heeft een tuutje wat om de clitoris moet. Je kan ‘m zo dragen, maar je kan ook penetratieseks hebben terwijl je ‘m draagt. Maar de pasvorm van deze Satisfyer Pro 4 Couples is zo vreselijk. Wat ik ook deed, het lukte mij niet om dat ene deel in mijn vagina te hebben en dan tegelijkertijd ook nog het tuutje om mijn clitoris te krijgen. Het was of het รฉรฉn, of het ander.

Het deel voor in de vagina is ook nog eens heel flexibel en glad. Dus รกls deze toy al zou passen bij iemand, hoe blijft ‘ie dan zitten tijdens penetratieseks? Ik zou dat รฉcht niet kunnen bedenken.

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de vibratie. Deze vibratie tilt het begrip buzzy naar een volgend level, hoor. Vreselijk. Dit voelt gewoon eng. Ik heb geen enkele andere sextoy die zo irritant trilt als deze Satisfyer Pro 4 Couples.

Ik ben blij dat Satisfyer tegenwoordig toch echt wel betere toys maakt.

Mijn review over de Satisfyer Pro 4 Couples vind je hier.

Nummer 3: Ylva & Dite Prickly Pear

De ylva & dite prickly pear dildo is groen met rood. Het rood lijkt van bovenaf naar beneden te druipen. Als dikke druppels bloed. De dildo heeft allemaal kleine puntjes of stekeltjes. Naast de dildo staan twee groene appels, met nepbloed wat er van bovenaf af druipt. Een appel heeft een roze mesje er in gestoken. De ylva & dite prickly pear dildo op een zwart ondergrondje. Er voor ligt een mes met druppels nepbloed.

Dus, de dildo’s van Ylva & Dite vind ik echt awesome! Het is een Nederlands bedrijf en ze maken super toffe, kleurige siliconen dildo’s. Ik hou er van. Behalve dan van dit ene model: de Prickly Pear. Op zich moet dat ook niet als verrassing komen, denk ik. Een dildo met prickly in de naam. Wie wil er iets wat prikt in haar vagina? Ik in elk geval niet.

Ik ben echt van team dildo. Ik hou er van hoe dildo’s zoveel verschillende, maar vooral hele fijne en effectieve vormen hebben. Hoe ze voelen. Hoe ze er uit zien. Nou ja, ik ben dildo-fan dus. Maar een dildo vol met prikkende puntjes? Nee, dankjewel.

Toen ik deze dildo net in huis had, kreeg ik al een onheilspellend appje van Luna van Climaximaal, die ook een Prickly Pear had. Toch had ik nog steeds het idee dat het wel mee zou vallen. Tijdens het testen bleek maar weer hoe naief ik soms ben.

Bij het inbrengen van deze dildo voel je al die stekels schrapen. Eerst langs de ingang van je vagina, dan in je vagina zelf. Zelfs veel glijmiddel red je niet. Ik had het gevoel dat ik een citruspers in mijn vagina had. Ja, als je me bang wil maken, moet je dreigen met deze dildo. Maar van mij hoeft het nooit meer. Ik hou het lekker bij de andere modellen van Ylva & Dite.

Je kan mijn review over de Ylva & Dite Prickly Pear hier vinden.

Nummer 2: Biird Obii

De biird obii ligt op z'n zijkant. Het is een zacht gele toy, het siliconen heeft ribbels. Qua vorm lijkt 'ie ook een beetje op een vogeltje. De biird obii van bovenaf gezien. Je kijkt in het tuutje, wat klein en ondiep is.

Ja, de Biird Obi. Deze luchtdrukstimulator lijkt zo schattig. Hij lijkt ook een beetje op een vogeltje en het siliconen voelt zo zacht en squishy. Maar schattige looks zeggen niks, deze sextoy staat niet voor niets op nummer twee. Deze Biird Obii heeft mijn clitoris een blauwe plek gegeven.

Luchtdrukstimulators zuigen je clitoris een beetje vacuรผm, en daarna wordt deze door middel van luchtdruk gestimuleerd. Om dit voor elkaar te krijgen, zit er in het tuutje een membraan dat op en neer beweegt. Bij de Biird Obii zit dit membraam al vrij snel onder de opening. Het tuutje is dus erg ondiep. En dat kan je clitoris nogal bezeren. Ik kan je vertellen: een blauwe plek op je clitoris is niet fijn.

Deze toy is dus zeker geen aanrader. En het bedrijf, Biird, is ook echt niet tof. Toen ze hoorden over het ongeluk van mijn clitoris, stuurden ze me in de eerste instantie nog een mail. Maar niet lang daarna hebben ze mij, en Cy van Super Smash Cache die hier ook over schreef, geblokkeerd op Instagram. Op mails reageren ze ook niet meer. Is het in elk geval wel duidelijk hoe dit bedrijf met kritiek om gaat.

Bij mijn clitoris blijft deze Biird Obii in elk geval uit de buurt.

Mijn review over de Biird Obii kan je hier vinden.

Nummer 1: Lelo Sona

De lelo sona ligt op z'n zijkant. Hij heeft een wat gebogen vorm, de achterkant is goud plastic. De rest van de toy is roze. De lelo sona van boven gezien. Je ziet dat de vorm gebogen is. Het tuutje is vrij klein.

Als je dacht dat een blauwe plek op je clitoris erg was, de Lelo Sona veroorzaakt bloedende clitorissen. Ik ben echt dankbaar dat dit bij mij niet gebeurd is, maar ik heb van meerdere mensen gehoord dat dit bij hun gebeurd is. Hier is ongeveer hetzelfde aan de hand als bij de Biird Obii: het tuutje is te ondiep. Alleen is er bij de Lelo Sona iets wat dus een wondje op je clitoris kan veroorzaken in plaats van een blauwe plek. Moet je niet aan denken, toch?

Los van de kans om een bloedende clitoris te krijgen, is de Lelo Sona ook echt wel lawaaiig. En heftig. Op sommige momenten kon ik de Sona prima hebben, maar op andere momenten was zelfs standje een te heftig.

Nu ben ik sowieso niet zo’n Lelo fan. Ik vind de Lelo toys over het algemeen veel te duur voor wat je krijgt .En altijd die onmogelijk schoon te maken randjes die ontstaan door al die goud plastic inzetjes. Blegh. Om het nog maar niet te hebben over de Lelo Hex condooms, die als unique selling point hebben dat je het niet merkt als er een gaatje in zit. Al moet ik wel toegeven dat ik de Lelo Smart Wand Large 1 wel echt heel fijn vind.

Maar deze Lelo Sona, daar waag ik me niet meer aan. Ik ben erg gehecht aan mijn clitoris, dus ik ben er toch wel zuinig op.

Mijn review over de Lelo Sona vind je hier.

 

 

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Super info Dank… Bevestigd mijn info…

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.