H2O vibe

20-12-2016

H20 vibe

Toen ik de H2O vibe van Drop of Sweden voor het eerst zag, was ik gelijk super benieuwd naar deze toy. Al vrij jong ontdekte ik het plezier van de douchekop, die lekkere harde waterstralen tegen je clit, dat blijft toch altijd wel heel erg fijn. Voelt weer heel anders dan een vibrator. Dus toen ik de H2O vibe zag, een fijne zachte siliconen G-spot vibrator die je aansluit op je doucheslang, was ik gelijk geïntrigeerd.

De vibrator heeft een speciaal tuutje waar de waterstraal doorheen komt, die precies op je clit gericht staat. Ik had het zelf kunnen bedenken! Helaas voor mij heb ik dat niet gedaan. Maar ik ben blij dat een charmante Zweed dat wel gedaan heeft.

Gewapend met de H2O en nieuwe batterijen begaf ik mij naar de badkamer. Eerst maar even de batterijen erin en checken hoe de vibratie is. De trilling voelde wel oké. Het is natuurlijk geen Fairy, maar niks mis mee. Wat wel leuk is, is dat hij naast 3 snelheden, ook verschillende vibratie-ritmes heeft.

De H2O vibe op de doucheslang aansluiten ging echt heel makkelijk. Aangezien ik niet heel handig ben, was ik nog even bang dat dat problemen zou opleveren. Ik zag mezelf al helemaal klaar staan in de douche en dat ik dan dat ding niet aan de slang vast krijg :P, maar gelukkig was dat niet het geval.

Ik stond nog met mijn kleren aan, maar wilde toch vast even kijken wat er nou zou gebeuren als ik de douche aan zou zetten. Te nieuwsgierig om te wachten. Wij hebben zo’n knop die je omhoog moet duwen i.p.v. dat je eraan moet draaien, dus ik zette hem in één keer helemaal omhoog, dat doe ik normaal ook altijd als ik ga douchen. Nou, toen schrok ik toch wel even. Wow! Wat een kracht! De straal die normaal verdeeld wordt over je douchekop, komt nu natuurlijk in één keer door een vrij smal tuutje. Dus eigenlijk wel logisch, maar ik had het toch niet helemaal verwacht. Mijn kleren waren ook niet helemaal droog gebleven door het onverwachte gespetter.

Dus, in no time had ik natuurlijk mijn kleren uit en stond ik in de douche. Ik kon echt niet wachten. De kracht van de straal had me alleen maar nieuwsgieriger gemaakt. Ik bracht de vibrator in. Dat voelde al lekker. Niet te groot, niet te klein, hij voelt lekker zacht aan (maar niet te zacht) en lekker tegen mijn G-spot. Er zit één knopje op de vibrator, waarmee je hem bedient. Je moet dus een aantal keren drukken tot je een standje hebt die je lekker vind. Na weet ik veel hoeveel keer drukken, ik wil toch eerst alles even voelen, koos ik toch gewoon voor standje 3: normale trilling, zonder ritme.

Voorzichtig duwde ik de kraan iets omhoog, spannend! Hoe zou het voelen? Een zachte maar stevige straal raakte mijn clit. Wow… hier kon ik wel aan wennen. En de kraan stond nog maar een heel klein beetje open. Ik had de vibrator niet eens meer vast, hands-free dus :D, super handig! Langzaam duwde ik de kraan steeds iets meer open. Dit was echt zoveel beter dan het geklooi met de douchekop. Waarom is dit niet eerder uitgevonden?! De straal ging steeds harder en het genot werd steeds groter. Van de vibratie merkte ik bijna niks meer, maar dat kon me eigenlijk ook helemaal niks schelen. Die waterstraal tegen mijn clit was echt the bomb gewoon, wow!

Ik wisselde de kracht van de straal een beetje af, ik had toch mijn handen vrij. Met één hand op de knop van de kraan, en met de andere hand leunde ik tegen de muur, want ik begon toch wel een beetje wiebelige knieën te krijgen van dit ontzettend lekkere gevoel.

Ineens bedacht ik me, dat ik natuurlijk ook de vibrator zelf ook nog wel kon gebruiken i.p.v. hem alleen maar als hands free optie te laten dienen :P. Ik bewoog hem lekker stevig op en neer, zodat mijn G-spot ook goed gestimuleerd werd, en dat in combinatie met die mega lekkere straal… gewoon echt wow! Het gevoel is echt mega intens. In no time kwam ik super heftig klaar. Ik stond gewoon echt WTF te kreunen in de douche. Want WTF, ik wist niet wat ik meemaakte. Dit had ik niet verwacht. Wow!

Dit speeltje had ik echt zoveel eerder moeten hebben 😀 Ik dacht gelijk al dat het een briljant idee was, maar na het testen ben ik er nog veel enthousiaster over.

Het enige nadeel vond ik, omdat onze douche nogal klein is, dat ik wel moest blijven staan. Gelukkig heb ik geen problemen met staand klaarkomen 😛 (staand, liggend, zittend, lopend, ik doe het allemaal 😛 ). En als je douche iets groter is, kan je natuurlijk ook gewoon gaan zitten. Ik had verwacht dat ik het heel koud zou krijgen, omdat je natuurlijk alleen die waterstraal tegen je clit hebt en verder dus geen water uit de normale douche op je hebt, maar dat viel me alles mee, ik heb het helemaal niet koud gehad. Misschien lag dat ook wel aan de mate van opwinding, dat kan ook 😉 Maar ik denk dat als je eerst onder de douche hebt gestaan, en je dus al helemaal nat bent, dat je het dan misschien wel sneller koud zal krijgen.

Verder merkte ik toen de straal eenmaal goed aanstond dus niet zoveel meer van de vibraties, maar die heb ik ook niet gemist. Fuck die vibraties, die combi van die straal (oohh, die straal! <3) en de g-spot stimulatie is echt alles wat je nodig hebt. En je krijgt bij deze vibrator ook nog een extra dopje, zodat je hem ook als gewone vibrator kan gebruiken. En daar zijn de vibraties dan vast wel weer leuk voor. Als je nog geen goede vibrator hebt dan.

Je kan de H2O vibe ook in bad gebruiken, hij is helemaal waterproof, ook voor onder water. Nu heb ik zelf geen bad jammer genoeg, maar ik heb wel het idee dat dat echt super lekker zal zijn. Als je lekker in het warme water ligt, en dan onderwater die straal tegen je clit….. (Meester?? Wanneer mag ik bij jou in bad?? (a) ) De straal is zo krachtig, dat ik denk dat je dat onder water ook erg goed zal voelen. Die charmante Zweed die dit geweldige speeltje heeft ontworpen, zei dat het met een straal koud water ook erg lekker is in bad. En aangezien hij blijkbaar geweldige ideeën heeft, geloof ik dat ook wel 😀

Al met al super enthousiast over deze H2O vibe. Super leuk om uit te gaan van iets wat veel vrouwen al gebruiken (stimulatie d.m.v. de douchekop) en daar zoiets gaafs mee te doen. Ik ben fan!

Ik heb de H2O vibe via sensualdreams.nl mogen ontvangen, meer info over Drop of Sweden vindt je hier.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Ik was nieuwsgierig geworden na aanleiding van deze blog. Ik heb dit blog al best lang geleden gelezen maar hij bleef me triggeren. Dus een paar weken geleden heb ik hem dan eindelijk aangeschaft en hij is geweldig! De eerste keer heb ik hem in bad getest en dat was echt super! En de 2de keer gewoon in bed in combinatie met de hitachi en toen had ik echt maar 30 seconden nodig terwijl ik normaal echt wel moeite heb om snel klaar te komen. Echt super aanschaf!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.