Gvibe Gjack2

20-05-2019

Sextoy review by Tess: Gvibe Gjack2

Gvibe is het merk dat eerder FTLondon heette. Ik testte daar eerder al een aantal toys van. Alle toys beginnen nu dus ook met een G, vandaar deze aparte naam GJack.

De verpakking en inhoud

Gvibe gjack2 Gvibe gjack2

Ik kreeg deze Gjack2 op een beurs, dus helaas kreeg ik โ€˜m zonder verpakking. Helaas, want de verpakkingen van Gvibe vind ik altijd super tof. Maar normaal gezien zit deze Gjack2 dus ook in zoโ€™n toffe Gvibe koker, voorzien van mooie artsy Gvibe tekeningen. En in de verpakking vind je dan natuurlijk de vibrator, een magnetisch USB oplaadkabeltje, een bewaarzakje en de gebruiksaanwijzing. Het oplaadkabeltje is lekker herkenbaar, want helemaal rood en er staat een G op. Super handig! Ik stem voor goed herkenbare oplaadkabeltjes voor alle toys!

De looks & specs van de Gvibe Gjack2

Gvibe gjack2 Gvibe gjack2

Het eerste wat opvalt, is het formaat van de Gjack2. Hij is voor een vibrator best aan de grote en stevige kant. En hij heeft natuurlijk heel veel ribbels. De onderkant heeft een opening, zodat je โ€˜m super makkelijk vast kan houden en je duim op de knopjes rust. De Gjack2 is oplaadbaar en waterproof. En dan verwacht je nu vast dat ik ga vertellen dat โ€˜ie van siliconen gemaakt is, maar dat is niet zo. Nee, deze Gjack2 is gemaakt van โ€˜Bioskinโ€™. Ja, zoโ€™n zelfverzonnen naam. Normaal zeg ik altijd dat met zulke zelfverzonnen namen je er wel vanuit kan gaan dat het materiaal niet bodysafe is. Dat was ook mijn eerste reactie toen โ€˜Bioskinโ€™ hoorde. Maar omdat het materiaal qua gevoel zoveel op siliconen leek, heb ik even doorgevraagd. Dit is dus wel een geval dat je maar moet vertrouwen op wat het merk zegt, maar Gvibe zelf zegt dus dat dit materiaal helemaal bodysafe en niet poreus is. Ze hebben dit materiaal zelf ontwikkeld en willen er verder dus niet zoveel over kwijt. Wat ik wel snap. Maar nou ja, dan moet ik er dus maar op vertrouwen dat ze daar eerlijk over zijn. Het materiaal voelt wel echt heel fijn aan. Het is heel zacht en squishy, maar ik zou zelf denken dat er een laagje siliconen over iets zachts heen zit, maar dat schijnt dus niet het geval te zijn.

Hij voelt zo lekker

Gvibe gjack2 Gvibe gjack2

De Gvibe Gjack2 voelt dus echt in mijn handen al heel lekker aan. Die ribbels gecombineerd met dat zachte, squishy gevoel, het is net een vibrator-stressbal. Hij deed me denken aan de Iroha Yoru. Ik hou ervan. En dan dat handvat aan de onderkant, waar mijn wijsvinger ook echt zo perfect in past, helemaal fijn. Ze hebben bij Gvibe duidelijk aandacht besteed aan hoe hun sextoy aanvoelt. Het gevoel en de looks zorgen er bij mij in elk geval wel voor dat ik dit gelijk als een aantrekkelijk seksspeeltje zie. Ook belangrijk!

De Test van de Gvibe Gjack2

Gvibe gjack2 Gvibe gjack2

Ik gebruikte een beetje Pjur Woman Nude glijmiddel (waterbasis), want hoewel de vibrator best glad aanvoelt, is het toch wel een stevig formaat. En sowieso, glijmiddel is altijd lekker! Ik vind zelf eigenlijk elk materiaal (mits het bodysafe is) wel okรฉ voor een seksspeeltje. Super zacht materiaal heeft niet per se mijn voorkeur. Ik kan ook erg genieten van juist hele harde materialen zoals glas en rvs. Dus ik dacht niet dat dit hele zachte Bioskin materiaal veel zou toevoegen voor mij. Maar toch moet ik zeggen: dit voelt echt heel fijn. Hoewel de vibrator zelf helemaal niet flexibel is, voel ik duidelijk dat het materiaal wel zacht en squishy is. En dat voelt echt heel lekker in mijn vagina. Gvibe zelf zegt dat dit materiaal heel erg in de buurt komt bij het gevoel van de menselijke huid. Ik weet niet of ik daar zo ver in zou willen gaan, maar het voelt wel realistischer als de Gjack2 in me zit. En dat vind ik best wel tof.

Mijn vagina vindt dit fijn

Gvibe gjack2 Gvibe gjack2

Het materiaal voegt dus wel degelijk iets toe. En dan heb je nog die ribbels. Die zijn ook echt goed. Wanneer ik de vibrator heen en weer beweeg, geven die ribbels super veel stimulatie. Ik word er erg blij van. Maar dit is natuurlijk een vibrator en geen dildo, dus we moeten het nog over de vibraties hebben. De vibraties zijn zeker okรฉ. Ze zijn zeker niet buzzy, maar ook niet heel diep. Qua kracht had ik wel graag wat meer power gewild. Maar ik denk dat het vooral door het zachte materiaal komt, dat absorbeert natuurlijk veel vibraties. Gewoon inwendig geeft deze vibrator echt wel genoeg stimulatie. De vibraties gecombineerd met de ribbels geeft (bij beweging) echt vรฉรฉl stimulatie. Door de vorm stimuleert de top mijn G-spot ook nog. Op die manier kan ik dan ook klaarkomen met deze Gvibe Gjack2.

Mijn clitoris is niet onder de indruk

Gvibe gjack2 Gvibe gjack2

Meestal vind ik het ook fijn om vibrators ook als clitorisstimulator te gebruiken. Dus โ€˜m gewoon tegen mijn clitoris te houden. Maar met de Gjack2 vond ik daar niet zoveel aan. De top van de vibrator is echt helemaal zacht. Dit is het enige deel van de vibrator dat wel flexibel is. Een heel dik stuk Bioskin materiaal dus. En dat zachte materiaal laat de vibraties echt niet goed door. Dus als clitorisstimulator werkt deze vibrator voor mij echt totaal niet. Het doet me echt niks.

Conclusie

Deze Gvibe Gjack2 voelt echt super lekker aan. Ik hoop dat Gvibe de waarheid spreekt als ze zeggen dat dit materiaal bodysafe en niet poreus is. De vorm en de ribbels geven me super veel stimulatie, zeker gecombineerd met de vibraties. De zachtheid van het materiaal voegt qua gevoel zeker wat toe. Door de G-spot stimulatie kan ik klaarkomen van deze vibrator, maar mijn clitoris stimuleren kan โ€˜ie zeker niet. Dus als je een fijne G-spot vibrator zoekt, is dit wel een aanrader. Als je ook echt clitorale stimulatie wilt van je vibrator, kan je deze beter overslaan (of โ€˜m ergens mee combineren).

Je kan de Gvibe Gjack2 hier bij Bol.com bestellen voor 70 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.