G-Vibe 2

20-06-2017

Voor mijn blog over de G-Vibe 2 scroll je wat verder naar beneden, mijn vlog zie je hier:

[youtube]https://youtu.be/4etaVrFlKqg[/youtube]
 

G-vibe 2

 

De eerste keer dat ik de Gvibe zag, vroeg ik me echt af wat dit nu weer voor toy was. Wie bedenkt zoiets, waarom zou je zoiets in je kutje willen stoppen? Ik vond hem er vooral eng uit zien en had het idee dat zo’n vibrator mijn kutje helemaal zou opentrekken, op een nasty manier.

G-spot & P-spot

G-vibe 2Maar hoe meer ik over deze sextoy hoorde, hoe nieuwsgieriger ik werd. Ik begreep dat je de Gvibe 2 op veel verschillende manieren kon gebruiken. Je kan hem in z’n geheel inbrengen, hiervoor duw je de twee delen tegen elkaar, en zo breng je ‘m dan in. In je kutje gaan die delen dan vanzelf weer wat uit elkaar, waardoor je een lekker gevuld gevoel krijgt. Volgens de gebruiksaanwijzing worden op deze manier je G-spot en je P-spot gestimuleerd.

Je P-spot? Ik kende dat alleen als de prostaat, bij mannen dus. Maar, Google is mijn vriend, en ik kwam er achter dat vrouwen ook een of ander plekje hebben, tegenover de G-spot. In mijn zoektocht kwam ik ook de naam PS-spot tegen hiervoor. Ik had er nog niet eerder van gehoord en vroeg me af of dit niet een beetje onzin was. Ik kon me niet voorstellen dat ik nog een of ander verstopt plekje had wat dan ineens super lekker zou voelen.

Zoveel opties

Je kan de Gvibe 2 ook als een soort Tarzan vibrator gebruiken, één deel in je kutje, het andere deel tegen je clit. Of één deel vaginaal en één deel anaal, beide delen om je clit heen en dan ook nog een aantal opties voor mannen of voor samen. Opties genoeg in elk geval!

G-vibe 2 G-vibe 2

De verpakking

 

G-vibe 2De Gvibe is gemaakt van siliconen en je kan ‘m opladen met een magneetlader. De magneetjes zijn niet super sterk, dus je moet ‘m ergens neerleggen waar hij echt wel stil blijft liggen, anders heb je kans dat de magneetjes los laten.

De Gvibe zit in een mooie, aparte, ronde doos. De doos ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook lekker stevig. Je zou de vibrator hier dus prima in kunnen bewaren. Ook krijg je er nog een bewaarzakje bij, voor als je ‘m niet in de doos wil bewaren. Ik vind het altijd erg prettig als je een bewaarzakje krijgt bij een sextoy. Ik wil echt niet van al mijn toys de dozen bewaren, en soms zijn de dozen ook gewoon echt niet zo stevig. En je moet zo’n seksspeeltje toch wel ergens in doen, ik vind het geen prettig idee om het zo los in een la of iets te gooien. Bovendien raak je dan ook veel makkelijker de oplader kwijt.

G-vibe 2De test

Toen de Gvibe opgeladen was, vond ik het gelijk tijd om ‘m te testen. Ik was nu al best een tijd benieuwd naar dit seksspeeltje, dus ik wilde niet langer wachten. Natuurlijk pakte ik mijn JO Agapé glijmiddel er weer bij en smeerde een beetje op de toy. Omdat deze vibrator van siliconen gemaakt is, mag je er alleen waterbasis glijmiddel bij gebruiken.

Glijmiddel worstelen

En toen moest ‘ie dus in mijn kutje. Terwijl hij glibberig was van het glijmiddel en de twee delen heel graag vooral niet tegen elkaar aan wilden blijven. Nu heb ik echt een hekel aan vieze handen (ja, ik ben raar, I know), maar er was echt geen manier om de Gvibe in te brengen zonder echt overal glijmiddel op mijn handen te krijgen. Zelfs op het deel van de vibrator met de knopjes zat glijmiddel. En het was gewoon ook echt moeilijk. Die delen wilden dus echt heel graag ver uit elkaar, maar om ‘m in mijn kutje te krijgen, moesten ze toch echt dicht tegen elkaar aan blijven. Het voelde als een wedstrijdje glijmiddel worstelen. Ik vond het echt lastig, maar toen het eenmaal zat, zat het ook gewoon wel goed. En lekker.

G-vibe 2De bediening van de Gvibe 2 is simpel, er zijn 3 knopjes, een plus, een min en een knopje voor de verschillende vibratiepatronen. En de Gvibe heeft maar liefst 3 motoren, in de schacht zit er één, en dan in elk deel ook nog één.

Ik scrolde wat door de verschillende patronen heen, dat voelde echt bijna allemaal lekker. Al snel kwam ik een patroon tegen waarbij de motoren van de twee delen om en om aan gingen. En echt. Dit was een ontdekking voor mij. Die P-spot, of PS-spot of hoe het dan ook mag heten. Serieus. Dat is dus echt heel erg lekker.

De ontdekking

G-vibe 2In mijn review over de We-Vibe Ditto vertelde ik al dat ik niet zo hou van anale vibraties, maar dit gevoel wat ik nu ervoer met het deel van de vibrator wat naar beneden wees, dat voelde wel als een soort anale vibratie. Maar dan via mijn kutje. En het was echt heel lekker. En zo anders. Zo raar. Maar echt heel erg goed! Het is gewoon een vibrator in je kutje die je laat voelen alsof je anaal gestimuleerd wordt en ook al vind je dat normaal niet zo lekker, nu voelt het wel super lekker. Wat is dit? Ik had ook gewoon helemaal niet verwacht dat ik nog een nieuw plekje zou ontdekken. Maar deze vibrator heeft natuurlijk ook écht een hele andere vorm dan elke andere sextoy.

Niet zo comfortabel

Na deze ontdekking, moest ik natuurlijk ook nog wel wat andere opties uitproberen met deze sextoy. Ik hou altijd wel van Tarzan vibrators, dus één deel in mijn kutje en één deel tegen mijn clitoris leek me een goed idee. Alleen de uitvoering hiervan bleek toch niet helemaal ideaal. Als het puntje van het ene deel tegen mijn clit aan ligt, betekent dat automatisch dat het andere deel maar een heel klein stukje in mijn kutje kan. Anatomisch gezien kan dat gewoon (bij mij) niet anders. Wat er dan dus voor zorgt dat het deel met de knopjes vrij ver weg van mijn lichaam is. Hoewel het gevoel dus wel lekker was, was het vasthouden van de vibrator op deze manier gewoon echt niet zo comfortabel.

Daarna heb ik ook nog geprobeerd om de twee delen tegen elkaar te houden, en ze zo langs beide kanten van mijn clit te laten vallen. Maar ook dit werkte niet zo makkelijk. Je moet echt vrij hard drukken om de delen bij elkaar te houden en dat voelde voor mij ook niet comfortabel. Ja, ik ben een luie masturbeerder.

Geflapper tegen je clit

Wat ik wel super fijn vond, was gewoon het puntje van één deel heel zachtjes naast mijn clit houden. Als je echt heel weinig druk uitoefent, dan flappert het puntje een beetje met de trillingen mee. Tegen je clit aan. En dat is écht heel lekker!

De Gvibe heeft niet de aller diepste vibraties die er bestaan, maar ze zijn wel diep genoeg. En ook nog eens super stil. Ik werd er blij van en kwam er ook erg lekker van klaar.

Conclusie

G-vibe 2Voor mij werkt deze Gvibe 2 inwendig echt super lekker. Het is even lastig om hem goed in te brengen, maar daarna is het echt wel heel bijzonder en heel lekker. Ik vond het echt super koel om een heel nieuw plekje te ontdekken. Ook het trillen tegen mijn clit vond ik echt erg lekker. Deze vibrator is echt wel bijzonder. Wanneer je eens iets anders wilt proberen dan een standaard vibrator, of wilt ontdekken of jij ook nog een verborgen lekker plekje hebt, dan is dit zeker een goede sextoy voor jou.

Dankjewel Gvibe/FT London, voor het opsturen van de Gvibe 2 zodat ik hem kon testen.

Je kan de Gvibe 2 hier kopen.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Flash Fiction Friday #22 - The Sculptor - Isabelle Lauren - […] Tess reviews the Gvibe on her blog (which is in Dutch). I’ve always wondered about the Gvibe, looks intimidatingly…
  2. Sextoy review by Tess: FTLondon G-Vibe Mini | Tess Tesst - […] tijdje terug had ik al de G-vibe 2 getest, een super aparte vibrator die ik er in de eerste…
  3. Sextoy review by Tess: We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection | Tess Tesst - […] heb ik het laatste half jaar ontdekt dat ik dus hou van anale vibratie, ik heb met het testen…
  4. Jülie Lovetoys 2-armed massager | Tess Tesst - […] heeft twee flexibele armen met allebei een net iets andere vorm. Het deed me een beetje denken aan de…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.