Good Vibes Only Yuki

15-07-2019

Sekstoy review door Tess: Good Vibes Only Yuki

Er is weer een nieuw merk: Good Vibes Only. Het is een merk van EDC, je weet wel, dat bedrijf achter Easytoys. In de Good Vibes Only collectie vind je van alles wat. De toys zien er allemaal verschillend uit, je zou niet per se denken dat het uit één collectie kwam. Maar er is wel genoeg keuze. Ik kreeg de Good Vibes Only Yuki, een duovibrator die de clitoris en G-spot stimuleert.

Yuki Yuki vibrator?

Good vibes only yuki Good vibes only yuki

Ik moest wel gelijk lachen om de naam, Yuki, omdat Luna van Climaximaal slechte toys, of toys van onveilige materialen altijd yuki yuki toys noemt. En nu is er dus een vibrator die Yuki heet, te grappig toch. Gelukkig is de Good Vibes Only Yuki gewoon van siliconen gemaakt en is ‘ie dus helemaal bodysafe! Dit materiaal is niet giftig en niet poreus en dus ook hygiënisch schoon te maken. De Yuki is ook waterproof. Onderop de vibrator zit één knopje, daarmee moet je door de tien standjes heen klikken.

De verpakking en looks van de Good Vibes Only Yuki

Good vibes only yuki Good vibes only yuki

De verpakking van de Good Vibes Only Yuki vind ik cute. Het is eenvoudig, maar ziet er toch leuk en fris uit. De merknaam, Good Vibes Only, vind ik ook erg leuk. Op de achterkant van de verpakking vind je wat informatie over de toy. In de doos vind je naast de sextoy zelf ook nog een USB oplaadkabeltje.

Qua vorm zit de Yuki er best wel apart uit. Het is een duovibrator, of tenminste, volgens de productomschrijving is het een G-spot vibrator, maar hij ziet er uit alsof hij tegelijkertijd je G-spot en clitoris kan stimuleren. In de productomschrijving staat: ‘Je kunt jezelf of je partner verwennen met een heerlijke clitoris massage. Tegelijkertijd kun je je vagina en G-spot stimuleren.’ Dus zoals het er staat, kan je de clitoris van je partner verwennen en tegelijkertijd jouw eigen vagina en G-spot. Ik ga er maar even vanuit dat dit niet zo goed genederlandst is, want dat lijkt me niet. Maar bij jezelf zou je dus je G-spot en clitoris tegelijkertijd kunnen stimuleren met deze Good Vibes Only Yuki.

De platte kop leek me wel heel fijn voor mijn G-spot, dus daar was ik wel benieuwd naar. Maar al die stekeltjes op de clitorisstimulator, daar was ik nog niet zo zeker over. Het ziet er een beetje uit als een deurmat. De steeltjes zijn wel ook van siliconen en dus gewoon vrij zacht en flexibel, dus pijn zal het niet doen. Maar ik vroeg me wel af hoe dat zou voelen en of het iets zou toevoegen. Behalve schoonmaakellende dan, want dat is één ding wat wel zeker is.

Net niet

Good vibes only yuki Good vibes only yuki

Bij een seksspeeltje van siliconen kan je beter geen glijmiddel op siliconenbasis gebruiken. Dus ik koos voor mijn aloude favoriet Sliquid Sizzle, die ook lekker warm en koud aanvoelt. Dit glijmiddel bevat ook geen irriterende ingrediënten, dat vind ik ook erg belangrijk. Het staafgedeelte van de Good Vibes Only Yuki is best wel flexibel. De kop raakt mijn G-spot wel, maar de echte magic die ik eigenlijk van deze vorm verwacht had, bleef een beetje uit. Ik denk dat de flexibiliteit zorgde dat mijn G-spot niet zo stevig gestimuleerd werd als ik zelf graag heb.

De clitorisstimulator, het matje noem ik die in mijn hoofd, raakt mijn clitoris wel, maar ook weer niet precies zoals ik het zou willen. Ik waardeer ineens de vorm van een traditionele duovibrator meer. De stekeltjes zijn me nog steeds een raadsel. Ze voelen gewoon als zachte stekeltjes. Ik vind het echt niks toevoegen, het is echt geen bijzondere sensatie die je per se op je clitoris gevoeld moet hebben.

Middelmatige vibrator

Good vibes only yuki Good vibes only yuki

Nu is deze Yuki vibrator echt niet alleen maar slecht of stom. Meer gewoon middelmatig. Hij vibreert best oké. Hij raakt mijn G-spot best oké. Hij stimuleert mijn clitoris best oké. Als je nog geen andere seksspeeltjes hebt, denk ik dat je best blij kan worden van deze Good Vibes Only Yuki. Als je wat meer ervaring hebt en weet wat er allemaal mogelijk is, dan wat minder. De Good Vibes Only kosten tussen de 50 en 60 euro. Een beetje in het midden segment dus. Niet heel goedkoop, niet heel duur. Ik zou deze Yuki eerder in een wat goedkoper segment verwachten. Als ‘ie 29 euro was, zou ik wel wat enthousiaster zijn over de prijs/kwaliteit verhouding.

De standjes

Good vibes only yuki Good vibes only yuki

De Good Vibes Yuki heeft tien standjes, daarvan geven twee standjes een steady vibratie, de andere acht standjes zijn patronen. Ik vind tien standjes best veel, maar twee steady standjes vind ik wel echt weinig. Tegenwoordig heeft zo’n beetje elke vibrator toch wel in elk geval drie steady standjes. De patronen zijn wel grappig, afwisselend, maar geven mij niet genoeg stimulatie. Ik hou het dus bij steady standje twee. En daar kan ik best wel mee klaarkomen. Als ik de vibrator ook nog wat beweeg, zodat mijn G-spot ook nog wat extra wrijving krijgt, voelt het ook echt lekker. Maar ik had gewoon wel iets hogere verwachtingen van deze Good Vibes Only Yuki.

Conclusie

De Good Vibes Only Yuki is best oké. Hij stimuleert je G-spot en je clitoris, de vibraties zijn redelijk. Twee steady standjes vind ik wel weinig en de patronen vind ik zelf niet heel bijzonder. Hij doet wat ‘ie moet doen, maar ik ben niet heel erg onder de indruk, hoewel er dus weinig echt mis is met deze vibrator.

Je kan de Good Vibes Only Yuki hier bestellen bij Easytoys, normaal voor 59,95, maar hij is NU in de aanbieding!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Het had mij eerlijk gezegd verwonderd moest dit een superpositive review geweest zijn. Wel benieuwd of er nog cavegirl reviews volgen, of de nieuwe gvibe 3.. En als je ook eens de doxy 3 wil vergelijken met de lelo smart wand large (blijft doxy 3 de favoriet?)? 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.