Golden Hour Fist Fuck Butt Plug Extremeo

24-06-2024

Een gouden vuist! Hoe leuk is dat? Ik vind de Golden Hour Fist Fuck Butt Plug Extremeo er echt supertof uitzien. MEO heeft niet alleen BDSM-toys, maar ook sextoys en dildo’s zoals deze vuistdildo. Ik kreeg ‘m van MEO, vandaar de naam Extremeo ook. Ik moest daar wel om grinniken.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: –
Standjes: –
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 69,90 euro, hier te koop bij MEO
Is ’t wat? Ja! Maar beter had ik een maatje kleiner gekozen.

Buttplug of dildo?

Hoewel deze sextoy dus eigenlijk een buttplug is, kan ik je gelijk al vertellen dat ik ‘m niet als buttplug heb gebruikt. Ik was benieuwd naar deze Golden Hour Fist Fuck als dildo. De webshop van MEO is best wel gericht op mensen met een penis en een prostaat, dus ik denk dat deze toy daarom vooral als buttplug wordt aangeprezen. Maar het leuke van sextoys is dat je ze (vaak) kan gebruiken zoals jij dat fijn vindt. Zolang het veilig is, zou ik zeggen: leef je uit. En over die veiligheid gesproken, ik zou deze sextoy dus echt heel erg afraden als buttplug. Hij heeft geen brede basis dus als je ‘m inbrengt, is er niks wat hem tegenhoudt om naar binnen te schieten. Nu heb ik de Large variant en die is zo groot dat ik denk dat je die niet zo snel kwijt zal raken, maar dat is wellicht ook afhankelijk van hoeveel ruimte er bij jou is. Maar zeker de maat Small zou ik toch wel echt heel erg mee uitkijken als je die anaal wil gebruiken. Nou, tot zover het anale deel van deze review, over naar de vagina.

Fisten en grote vuisten

Ik vind fisten wel echt een ding. Een hand is groot. En vrij hard ook nog, met al die knokkels en alles. En dan heb je nog de nagels. Maar deze gouden dildo is gemaakt van siliconen. Hij is stevig, maar zeker ook squishy. Alles voelt gewoon vrij zacht. Nu dacht ik dat deze maat ongeveer zo groot zou zijn als een echte hand of vuist. Maar toen ik ‘m zag, schrok ik toch een beetje van het formaat, zoals je hier kan zien in onze MEO Unboxing video. Hij is weliswaar minder breed dan Jay’s vuist, maar over all is ie volgens mij toch gewoon nog groter. Als je zelf op deze manier een vuist maakt, is er tussen je duim en pink lege ruimte. Dat is bij deze dildo niet, daar zit zelfs een kleine extra uitstulping. Dus. Ik vind ‘m groot.

Misschien dat ik een andere keer nog wel wat schrijf over fisten (laat het vooral weten als je dat interessant vindt), maar nu zal ik me vooral focussen op deze grote dildo. Ik noem mezelf geen size queen, maar ik hou wel van grote dildo’s. Alleen vergis ik me vaak wel in hoe groot zo’n grote dildo dan is. Zo schreef ik vorig jaar over de Monstar Dildo Beast No. 54, waar ik in ongeveer 900 woorden eigenlijk gewoon zeg: ja, past niet. Ik adviseer altijd om de genoemde maten in een webshop zelf even goed na te meten. Maar het zelf doen komt gewoon niet altijd goed. En nu zat ik dus weer met deze Golden Hour Fist Fuck Butt Plug Extremeo.

Veel glijmiddel

Ik kom weer aan met mijn glijmiddel-verhaal, maar bij zo’n grote dildo is dat wel extra belangrijk. Véél glijmiddel. Gebruik nog een beetje meer dan je denkt nodig te hebben. Wel waterbasis glijmiddel, want je wil niet dat je dildo ‘smelt’. Voor waterbasisglijmiddel raad ik je wel aan om een glijmiddel te kiezen zonder glycerine en parabenen, omdat die ingrediΓ«nten de vagina kunnen irriteren. Ik ga zelf graag voor (alles van) Sliquid, Pjur Woman Nude of YesForLove Natural Lubricant.

Klein beginnen

Zo’n grote dildo vind ik altijd wat onhandig (oh the pun). En omdat ik ‘m toch ook wel eng vond, zo groot, nam ik hem mee op een date met mijn BDSM-partner. Met drie soorten glijmiddel. Dat moest toch goedkomen, dacht ik. Maar die eerste keer kwam het niet goed. Of nou ja, alleen de bovenkant, de vingers, paste. Dat is wel het fijne van deze dildo, het is niet zoals die Monstar 54, hij begint smal. Dus zelfs als ie niet gelijk helemaal past, kan je ‘m alsnog gebruiken. Al was het wel mijn missie om ‘m echt helemaal te gebruiken, en niet alleen de bovenkant. Dus ik was wel wat teleurgesteld, maar het ging gewoon niet. Net zoals bij fisten met een echte hand, heb je dat punt net onder de vingers, wat gewoon het dikste is, en dus vaak ook het moeilijkst. Ik vond het toch een beetje een anticlimax en het duurde ook even voor ik weer een poging durfde te wagen.

Het lukte!

En die tweede poging ging nog steeds moeilijk, maar het lukte! (Dat zal je Dora nooit horen zeggen over een fist fuck dildo…) Maar holy (fist) fuck, wat een ding is dit. Ik heb het niet nagemeten, maar ik heb het idee dat dit wel de grootste, of in elk geval dikste dildo is die ik ooit (succesvol) heb gebruikt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook niet zo goed weet wat ik er nou van vind. Het is gewoon veel. Heel veel. Het gevoel is zo veel en overweldigend, dat ik er (nog?) niet echt van kan genieten. Ik genoot meer van het feit dat het gelukt was dan dat ik het echt lekker vond. Ik denk dat ik gewoon beter een maat kleiner had kunnen vragen, al was de ervaring dan vast ook minder intens geweest.

Dit is niet een dildo die ik er snel bij zal pakken zelf. Maar in een BDSM-setting zie ik zeker wel de charme. Een te grote dildo is toch wel heel indrukwekkend en voor mij ook wel bang-makend. Dat zijn dingen die ik gewoon met masturberen niet fijn vind, maar in een BDSM-setting dus wel. Zo heeft iedereen z’n eigen ding wat ie fijn vind, denk ik. Als je echt een size queen (m/v/x) bent, dan word je denk ik wel heel blij van deze Golden Hour Fist Fuck Butt Plug Extremeo. Of als je wel heel erg lekker op het fist-idee gaat maar niet op het formaat, dan kan je ‘m natuurlijk ook kleiner bestellen. Verder staat ie ook gewoon heel gaaf op je nachtkastje als je het mij vraagt.

Conclusie

Holy fist fuck, wat is dit een groot, intens ding. De Golden Hour Fist Fuck Butt Plug Extremeo is denk ik de grootste dildo die ik ooit heb getest. Ik vond het een superintense ervaring. Het is fijn dat de dildo smal begint en dan langzaam wat breder wordt. Maar dat stuk net onder de vingers is wel Γ©cht heel breed (bij maat Large). De dildo voelt wel lekker squishy maar toch stevig genoeg aan. Het voelt voor mij zo intens en indrukwekkend, dat ik er niet echt van kan genieten nog. Wie weet komt dat nog.

Je kan de Golden Hour Fist Fuck Butt Plug Extremeo hier bestellen bij MEO voor 69,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.