Golden Bondage O-collar

19-02-2024

Zoals je gisteren in de video hebt kunnen zien, kregen we weer een hele doos met BDSM-toys van MEO. Weer genoeg leuke kinky toys om te testen voor ons dus, en voor jullie om over te lezen. Vandaag vertel ik je over de Golden Bondage O-collar.

Specs

Materiaal: verguld rvs
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 69,90 euro, hier te koop bij Meo
Is ’t wat? Best een tof ding, ja.

Wat is een BDSM-collar?

Collars, of in het Nederlands gewoon halsbanden, zijn voor sommige BSDM’ers heel speciaal. Ze zien een collar als een teken van hun verbintenis. Een dominant geeft diens sub een collar als teken van: jij bent van mij. Andere BDSM’ers gebruiken een collar gewoon om mee te spelen. Het kan een fijne manier zijn om een spel te beginnen. Wanneer de dominant de sub de collar om doet, begint het spel. Of misschien doet de sub de collar zelf om om te laten zien dat die zin heeft in een spel. Iedereen gebruikt het weer anders.

Als ik een collar om krijg van mijn D., voelt dat voor mij altijd heel speciaal, ook als het alleen voor tijdens het spel is. Het maakt onze machtsverhouding duidelijk en voelbaar. Vaak voel ik me dan ook gelijk wat onderdanig als hij mij een collar omdoet, ik vind dat heel fijn.

De look & feel van de Golden Bondage O-collar

Deze Golden Bondage O-collar zit verpakt in een fluwelen MEO zakje. Ik vind dat altijd extra leuk als zoiets in zo’n zakje zit. Geeft het net even wat extra’s. De collar is gemaakt van rvs. Daardoor voelt ‘ie van zichzelf best wel koud. Wel neemt ‘ie heel snel de temperatuur van je lichaam aan. Maar als je ‘m zo om doet of om krijgt, is dat even koud. Hij sluit met een inbussleuteltje. Dat vind ik extra leuk, want dat betekent dat ik ‘m niet zelf open kan doen. Of in elk geval niet zomaar. Nu is een inbussleuteltje verre van uniek, dus als het moet, kan dat natuurlijk wel.

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft deze gouden halsband een O-ring. Deze ring kan je er ook makkelijk vanaf schuiven als de collar open is. Dan kan je dus zelf kiezen of je ‘m met of zonder ring draagt, dat vind ik qua look heel tof. Maar dit betekent ook dat de ring dus kan verschuiven als je ‘m draagt. En als dat net niet helemaal lekker gaat, zit daar soms je velletje zomaar ineens tussen. Auw! Niet superpijnlijk hoor, maar prettig is het ook niet. Misschien is dat een beetje extra sadisme wat bij deze collar hoort?

De look van deze Golden Bondage O-collar vind ik tof. Je ziet niet zo vaak dit soort collars in goudkleur. Het is niet helemaal mijn stijl, maar voor zo af en toe kan ik het zeker waarderen. De O-ring vind ik ook mooi. Alleen ben ik zelf niet zo masochistisch, dus ik stoor me wel aan dat mijn velletje er soms tussen zat. Maar verder is deze rvs collar super praktisch. Hij is hartstikke stevig, dus je kan er prima een riem aan vastklikken of de collar zelf stevig beetpakken. Je hoeft echt niet bang te zijn dat ‘ie stuk gaat.

Hoe zit ‘ie?

Ik had in de maattabel gekeken welke maat collar ik nodig had en de Golden Bondage O-collar past me ook. De collar is een perfecte cirkel, en dat is een nek niet. Dus het is niet dat ‘ie helemaal mooi aansluit bij mijn nek, maar toch vind ik ‘m mooi en comfortabel zitten. In het begin moest ik er wel even aan wennen. Ik had nog niet eerder een metalen collar gedragen die wat breder (of hoger?) is. Ik dacht in het begin dat het storend zou voelen, vooral met slapen, maar dat bleek helemaal niet het geval. Ik kan alles doen met deze collar om. Spelen, slapen, douchen, sporten, allemaal geen probleem. Het is wél een opvallende collar, dus ik kan me voorstellen dat het niet voor iedereen is om dit dagelijks te dragen.Maar qua draagcomfort zou het goed kunnen.

De look van deze Golden Bondage O-collar vind ik tof. Je ziet niet zo vaak dit soort collars in goudkleur. Het is niet helemaal mijn stijl, maar voor zo af en toe kan ik het zeker waarderen. De O-ring vind ik ook mooi. Alleen ben ik zelf niet zo masochistisch, dus ik stoor me wel aan dat mijn velletje er soms tussen zat. Maar verder is deze rvs collar super praktisch. Hij is hartstikke stevig, dus je kan er prima een riem aan vastklikken of de collar zelf stevig beetpakken. Je hoeft echt niet bang te zijn dat ‘ie stuk gaat.

Conclusie

De meo golden bondage o-collar om mijn nek. De meo golden bondage o-collar om mijn nek, maar dan zonder de o-ring.

Je moet houden van deze look, want de Golden Bondage O-collar is zeker wel opvallend. Het is heel even wennen, maar daarna draagt ‘ie supercomfortabel. Op de O-ring na dan, die heen en weer schuift waardoor er stoms een velletje tussenkomt. Je kan de collar ook zonder O-ring dragen en je sluit ‘m af met een inbussleutel. Hij is superstevig, ik denk niet dat je deze collar snel stuk zal krijgen. Ik vind ‘m leuk!

 

Je kan de Golden Bondage O-collar hier bestellen bij Meo voor 69,90 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.