Gokusai Uterus Moon Shot Masturbator review

03-01-2024

De Gokusai Uterus Moon Shot Masturbator is een Onahole die inspeelt op een fetish waar ik nog niet helemaal van op de hoogte was, namelijk, seks met sprookjesfiguren, en in dit geval, seks met roodkapje. Maar fetish of geen fetish, is de Gokusai Uterus Moon Shot Masturbator de moeite waard? Dat lees je natuurlijk in deze review.

SPECS

  • Materiaal: TPE
  • Bodysafe? Nee
  • Geschikt glijmiddel: Glijmiddel op Waterbasis
  • Dimensie: 17cm  x 10cm x 6cm
  • Lengte tunnel: 14 cm
  • Gewicht: 800 gram
  • Merk: Magic Eyes
  • Prijs: €79,95 bij Motsutoys

Gelukkig nieuwjaar

Het is inmiddels 2024, en voor ik begin aan mijn eerste review van dit nieuwe jaar wil ik jullie persoonlijk bedanken voor alle lieve berichten die we mochten ontvangen tijdens onze giveaway en ook “gewoon” gedurende het hele jaar.

Verder wil ik je een heel fijn 2024 wensen waarin we, want we kunnen dit niet zonder jullie, samen nieuwe leuke toys ontdekken, nog meer taboes doorbreken en er een fijn, nieuw jaar voor iedereen van maken.

Gokusai uterus moon shot masturbator

Gokusai Uterus Moon Shot Masturbator

Ik had het in de intro van deze review er al over dat de Gokusai Uterus Moon Shot Masturbator inspeelt op een sprookjes fetish, en daarmee begint het nieuwe jaar voor mij eigenlijk heel goed. Want ik hou er van om nieuwe dingen te ontdekken, zo kwam ik er achter dat deze fetish best wel al een breed aanbod aan toys heeft.

De Gokusai Uterus Moon Shot Masturbator speelt daar nu ook op in, hoewel je dat niet meteen zou zeggen (anders dan dat de masturbator een rood “handvat” heeft.

Verder is deze relatief zware masturbator voorzien van een uniek tunnel ontwerp dat je het gevoel geeft bij gebruik dat je aan dubbele penetratie doet, wat inspeelt op het “uterus” gedeelte van deze toy.

De toy heeft een tunnel van veertien cm lang die uitmondt in een kunst vulva met gekleurde labia minor.

De insteek is duidelijk, het maken van een “echter dan echt kunstkutje”.

Gokusai Uterus Moon Shot Masturbator in de doos

De doos van de Gokusai Uterus Moon Shot Masturbator is zoals je zou verwachten van een fetish focused Japantoy bijzonder kleurrijk en geheel in de stijl van een sprookje. De neko die op de doos staat heeft ook een rode cape aan (roodkapje), want het is dan wel een sprookje, maar duidelijk wel een Japans sprookje.

Deze doos heeft ook een flap aan de voorkant waarbij je de toy in de doos kan zien zitten.

In de doos vind je natuurlijk de Gokusai Uterus Moon Shot Masturbator verpakt in een plastic zak en zoals wel vaker bij Magic Eyes toys een sachet glijmiddel zodat je meteen aan de gang kan.

Gokusai Uterus Moon Shot Masturbator getest

Dit is de tweede Gokusai toy die ik van het merk Magic Eyes mag reviewen. De eerste toy die ik reviewde was de Gokusai Uterus Duo, een toy die ook inspeelt op een bepaalde fetish.

Overigens is Gokusai een samentrekking van het Japanse woord gokusaishiki, dat zoveel betekent als rijk gekleurd.

Ik denk dus dat dit meer zinspeelt op het rode handvat en de gekleurde labia minor.

Maar goed, met de eerste nieuwe kennis van 2024 onder de riem is het toch echt tijd om de Gokusai Uterus Moon Shot Masturbator te gaan testen.

In mijn eerdere review over de Uterus Duo was ik niet te spreken over het gebrek aan stevigheid van deze toy. Ik was niet de enige met dit commentaar.

Het lijkt er op dat Magic Eyes hier wat aan gedaan heeft, want de Gokusai Uterus Moon Shot Masturbator is niet allen zwaar met zijn 800 gram, maar ook echt lekker stevig, zonder een plastic koker er omheen.

Doordat er zoveel ruimte is, blijkt na het opwarmen en voorzien van glijmiddel van deze masturbator het penetreren ook niet te lastig. Er is genoeg ruimte voor mijn pik, wat maakt dat ik de textuur van de tunnel goed kan voelen.

Extra lekker is het stukje aan het eind waarbij je met een beetje extra druk, nogmaal iets lijkt te penetreren. Als je dit eenmaal door hebt en een beetje tempo maakt, is die laatste stimulatie echt heel erg lekker.

Ik moet dan ook toegeven dat ik 2024 echt met een knal ben begonnen, want het orgasme dat ik uiteindelijk kreeg na een lekkere sessie met de Gokusai Uterus Moon Shot Masturbator was echt hemels. Zo’n orgasme waar je echt even je ogen dicht van doet, in je matras (in mijn geval dan) wegzakt en blij van gaat kijken.

Gokusai uterus moon shot masturbator

Gokusai Uterus Moon Shot Masturbator schoonmaken

Met zoveel blijdschap wil je natuurlijk zorgen dat je lang kan genieten van de Gokusai Uterus Moon Shot Masturbator. Echter, is het schoonmaken van deze onahole, juist vanwege het ontwerp is wat lastiger.

De Gokusai Uterus Moon Shot Masturbator is niet een door en door masturbator, en kan ook niet binnenstebuiten gedraaid worden. Je moet dus aan de gang met een stevige douchestraal, of beter een onahole pompje om je water en zeep (of toycleaner) goed in alle hoeken en gaten te krijgen.

Daarna moet je hem goed drogen met de juiste accessoires en een drying stick.

Het is dus wel even wat werk, maar daarna ben je wel weer helemaal klaar voor je volgende orgasmesprookje met roodkapje.

Conclusie

Mocht je echt een sprookjesfetish hebben dan is de Gokusai Uterus Moon Shot Masturbator absoluut goud. Heb je dat niet, dan is deze masturbator ook niet te versmaden. De hoge kwaliteit, de texturen en de extra penetratie maken deze masturbator echt heel erg lekker.

Ik begin mijn jaar dan ook met een absolute aanrader!

Je koopt de Gokusai Uterus Moon Shot Masturbator bij Motsutoys voor € 79,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.