Glanzstück-Glas Bubble glazen dildo

15-12-2017

Dildo review by Tess: Glanzstück-Glas Bubble glazen dildo

Glanzstück-glas bubble glazen dildo

Zoals ik al eerder heb verteld, ben ik echt fan van Instagram. Vooral op sextoy gebied, want ik kom daar altijd zoveel leuke sextoys tegen. Andere sex toy reviewers, alle bekende merken, mooie foto’s van toys en kleine bedrijfjes die zelf sextoys maken! Zo vond Jay Glanzstück-Glas op Instagram. Caro, de persoon achter dit merk, maakt zelf mooie glazen dildo’s. Zij stuurde mij een Glanzstück-Glas Bubble white op in ruil voor mijn review.

Luxe verpakking

Glanzstück-glas bubble glazen dildoIk had eerder al een glazen dildo getest, de Sensual Glass Nikita en die beviel me ook erg goed, dus ik was heel benieuwd naar deze glazen dildo die ik nu mocht gaan testen. Deze Glanzstück-Glas glazen dildo’s zien er echt wel heel koel en apart uit, want ze hebben aan de binnenkant een kleurtje, terwijl de buitenkant dus gewoon doorzichtig is. Dat ziet er echt heel gaaf uit vind ik. En wat ik ook zo mooi vind: de dildo zit dus in een super chique doos. Hij is van hout en ziet het er echt heel tof uit. Als je die doos ziet, dan verwacht je ook gelijk al echt wat. Als je ‘m open maakt, ligt de dildo er ook mooi in. In een uitgesneden bedje van schuimrubber, zodat je zeker weet dat hij daar goed en veilig in opgeborgen ligt. Het gaat natuurlijk helemaal niet om de verpakking maar hoe goed een toy is, maar ik word toch altijd wel echt blij van een mooie, luxe verpakking hoor.

Lang en bubbly

Glanzstück-glas bubble glazen dildoDe dildo zelf is vrij lang, heeft een duidelijk handvat wat toch mooi één geheel vormt met de dildo zelf. De Bubble dildo die ik kreeg is de witte versie. In het binnenste van de glazen dildo zie je dus witte ‘swirls’ lopen, maar er zijn ook nog allemaal andere mooie kleurtjes beschikbaar. Natuurlijk is de naam Bubble niet random gekozen, maar deze dildo is dus bubbly, oftewel hij heeft mooie welvingen.

Het leuke van glazen sextoys is dat ze heel snel een temperatuur aannemen en deze ook goed vasthouden. Dus voor gebruik heb ik de Bubble in een bakje met heet water gelegd. Het was nog even goed zoeken naar een bakje dat lang genoeg was zodat de hele glazen dildo er in paste. Uiteindelijk niet gevonden, dus het onderste gedeelte werd niet mee verwarmd. Ik had echt heet water uit de kraan gepakt en de dildo lag er een aantal minuten in, toen kwam ik er achter dat hij dus ook té heet kan worden. Had ik niet zo goed ingeschat, dus ik moest even wachten tot de Glanzstück-Glas Bubble weer iets afgekoeld was. Dus let er op dat je niet te heet water pakt, of anders dat je hem er in elk geval niet te lang in laat liggen.

Voorbereiding

Glanzstück-glas bubble glazen dildoNatuurlijk pakte ik er wat Sliquid glijmiddel bij. Omdat deze dildo van glas is, kan je eigenlijk elk glijmiddel gebruiken wat je wilt. Hou er wel rekening mee dat niet elk glijmiddel goed is voor een vagina. Glijmiddel met glycerine en/of parabenen kan irritatie veroorzaken bijvoorbeeld, en gebruik ook geen producten die niet bedoeld zijn als glijmiddel zoals Vaseline of Nivea. Mijn favorieten zijn Sliquid en Jo Agapé.

Om een beetje op te warmen, mezelf dan, de dildo was dus al warm, ging ik eerst met de dildo over de buitenkant van mijn kutje. Het glas voelt natuurlijk lekker glad en hard aan en nu was het ook nog eens lekker warm. Dit voelde echt super lekker, lekkerder dan ik had verwacht ook eigenlijk. De hobbels op de glazen dildo gaven echt een lekker gevoel.

De test

Glanzstück-glas bubble glazen dildoHet inbrengen van de dildo ging heel soepel. De dildo is niet zo dik en dus wel super glad. De hobbels voelen echt extra stimulerend als je de dildo heen en weer beweegt en dat voelde echt wel lekker. Maar mijn G-spot wist deze Bubble dildo helaas niet te raken. Dat is iets wat ik bij een dildo juist heel lekker vind, dus dat miste ik wel. De hobbels waren lekker, maar meer als een soort opwarming. Ik zou hier niet van kunnen klaarkomen.

Ik wist niet zeker of de Bubble dildo bedoeld was om aan twee kanten te kunnen gebruiken. De onderkant zag er toch wel duidelijk uit als een handvat, hier liepen de witte swirls ook niet meer doorheen, en de afwerking was ook iets anders. Maar ik besloot om het toch gewoon maar te proberen. Het voelde allemaal gewoon glad aan, dus ik dacht niet dat het kwaad zou kunnen. Bovendien vind ik dat voor elke sextoy geldt dat je ‘m moet gebruiken zoals jij zelf lekker vind (zolang dat ook veilig kan).

De andere kant

Glanzstück-glas bubble glazen dildoTot mijn verbazing kwam ik er achter dat ik deze kant dus eigenlijk veel lekkerder vond. Het uiteinde, wat dus eigenlijk het handvat is, is een stukje dikker en boller. Deze bobbel wist dus wél mijn G-spot te raken! Yay! Dat vond ik echt heel erg lekker en op deze manier kon ik dus nog veel meer van de dildo genieten. Ik ging van ‘oh dit is wel lekker’ naar ‘omg dit is zoooo goed!’. Klaarkomen was voor mij op deze manier ook vrij simpel. Mijn G-spot reageert goed op stevige stimulatie, dus een glazen dildo is daar super geschikt voor.

Qua vorm en materiaal lijkt hij me ook wel lekker als anaaldildo, maar omdat de onderkant niet breder is, lijkt me dit niet zo veilig. Stel dat je ‘m per ongeluk los laat en hij schiet naar binnen (ja dat kan echt gebeuren) dan heb je wel een probleem.

Conclusie

Ik vind de Glanzstück-Glass Bubble een mooie glazen dildo in een super toffe verpakking. Het opwarmen met warm water zorgt echt voor een super lekker warm gevoel als je hem inbrengt en dat is echt heel erg fijn, dat vind ik echt een pluspunt van dit materiaal. Bij ‘normaal’ gebruik vond ik hem gewoon lekker en ‘andersom’ gebruik vond ik hem super lekker.

Je kan de Glanzstück-Glass Bubble hier in verschillende kleuren bestellen voor 89,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.