Home » Giveaway » Giveaway: Dame Kip en 50 euro shoptegoed bij Easytoys

Giveaway: Dame Kip en 50 euro shoptegoed bij Easytoys

door | 5-04-2020 | Giveaway

Giveaway: Dame Kip en 50 euro shoptegoed bij Easytoys

Yay! Onze website is helemaal vernieuwd! We zijn er zelf erg blij mee en ik ben vooral heel trots op Jay’s harde werk. Maar een nieuwe look moeten we vieren. Deze tijd is al vervelend genoeg, dus nou ja, elke reden om iets te vieren moeten we toch aangrijpen lijkt me!

Wat kan je winnen?

Van Dame kreeg ik een Kip. Ja, dat is een vibrator. Ik heb de gele versie en ik vind dit echt een super awesome sextoy, zoals ik hier al eens schreef in mijn review. De Kip die ik mag weggeven is niet geel, maar lila. Hier kan je zien hoe hij er uit ziet.

Van Easytoys kreeg ik 50 euro shoptegoed om weg te geven! Super lief! Ik kreeg een heel vitaminepakket, met lekker fruit, een sapje en nog wat grappige dingetjes, om ons door de coronacrisis te helpen en een hart onder de riem te steken. Heel attent. En daar zat dus 50 euro shoptegoed in om weg te geven. Hoe leuk is dat?

Wat moet je doen?

Wil je één van deze prijzen winnen? Laat dat dan hier onder in de reacties weten. Vertel me waarom jij vindt dat jij moet winnen. Of misschien wil je de prijs wel voor iemand anders winnen, dat mag natuurlijk ook. Vertel er dan even bij waarom je vindt dat deze persoon de prijs echt verdient. En vergeet ook niet te zeggen voor welke prijs je meespeelt.

De giveaway is open voor iedereen met een postadres in Nederland en/of België. Je kunt meedoen tot donderdag 9 april 20.00 uur. Daarna maak ik de winnaars hier bekend. 

De 50 euro shoptegoed van Easytoys is gewonnen door Linn.
De Dame Kip is gewonnen door Eva.
Ik heb de winnaars zojuist al een bericht gestuurd. En iedereen weer bedankt voor het meedoen! <3

Abonneer
Abonneren op
37 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments

Adverteer hier

Wil jij hier adverteren? 

Nuttige Links Categorieën