Giveaway: Womanizer Duo

29-10-2020

Jaaaa, na de giveaway van het pakket vol sextoy-meuk vond ik het wel weer tijd voor een echte leuke giveaway. Dus, deze keer kan je een echte, goede toy winnen! Whoohoo! Een Womanizer Duo!

De Womanizer Duo is een luchtdrukstimulator en G-spot vibrator in één. Je clitoris en je G-spot worden tegelijkertijd gestimuleerd en geloof mij, dat voelt héél goed.

Als je meer wil lezen over deze toy, die trouwens een van mijn lievelingstoys is, check dan even mijn geschreven review of mijn video over de Womanizer Duo.

Hoe doe je mee?

Nou, dat vroeg ik mezelf ook af. Dus ik dacht, ik laat jou gewoon zelf wat verzinnen. Doe iets leuks. Laat bijvoorbeeld een leuke reactie achter hier, of op één van mijn social media kanalen. Je kan me ook mailen, stuur me een kaartje, geef me een compliment, stuur me een filmpje waarin je een liedje voor me zingt, vertel je leukste sextoy belevenis, maak een tof sextoy kunstwerk en stuur me een foto, schrijf een ode aan je favoriete toy, vertel wat jij zo leuk vindt aan Jay, deel je sextoyblunder, of nou ja, verzin iets leuks dus.

Hoe je in elk geval NIET wint, is door alleen maar (waar dan ook) te posten ‘leuk, ik doe graag mee.’, of iets in die trant.

Je kan meedoen tot en met dinsdag 10 november 13 uur. De winactie is open voor iedereen vanaf 18 jaar met een (post)adres in Nederland of België.

Succes!

En de winnaar is….

De Womanizer Duo is gewonnen door Caroline T.! Gefeliciteerd! En dankjewel voor je ontzettend toffe knutselwerk, I love it!
Iedereen bedankt voor het meedoen en de super leuke en creatieve reacties! <3

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

22 Reacties

 1. Oh dat klinkt als het beste van both worlds, een womanizer en g-spot stimulator in 1 🤗 wie zegt er nee tegen zo’n toy? Ik in ieder geval niet. Ik ben een alleenstaande moeder van drie kids, die echt alles behalve van steen is en inmiddels heb ik al een kleine collectie opgebouwd, waar ik deze heel graag aan wil toevoegen.
  Ik heb geen speciale tekening of liedje, maar heb wel een vraag. Hoe kan je een sextoy tester worden? Want dat lijkt mij ook super om te doen, juist omdat ik altijd mijn eerlijke mening geef, dus ook als het echt niks is, maar zo kan ik misschien ook dingen testen die ik normaal zelf misschien niet snel zou bestellen. Is het handig om een speciaal account hiervoor aan te maken?

  Antwoord
 2. Hi Tess,
  Na je fijne en snelle hulp vanavond ben ik helemaal verzeild geraakt in je website. Geweldig om je reviews te lezen! Zelf heb ik nog niet zo’n positieve ervaring gehad met m’n womanizer – hopelijk snel wel 😉 -, maar aangezien jij zo enthousiast bent over de womanizer, kan ik niet anders dan nieuwsgierig zijn naar de womanizer duo. Je snelle reacties op mijn mails en je behulpzaamheid laten me zien dat je een warm mens bent, en in tijden als deze is het heel fijn om te merken dat er mensen zijn die zo klaar staan voor anderen, zelfs als we elkaar niet kennen. Groetjes Janne

  Antwoord
 3. Mijn blunder…
  Tijdens het verhuizen pakt mijn schoonmoeder mijn dildo speeltje en vraagt heel serieus “wat is dit voor apparaat?”
  Met een knalrode kop stamel ik dat het een apparaatje is om jezelf mee te masseren…ik geneerde me rot. (Nu 25 jaar geleden, maar ik vergeet het nooit meer)

  Antwoord
 4. Midden op de dag
  Trek ik de licht doorlatende gordijnen dicht
  En streel ik met een lucifer
  Langs tientallen zachte kaarslontjes

  Het zwarte kant
  Komt tot half mijn billen
  En rust op mijn borsten
  Geduldig te wachten op wat komen gaat

  Ik heb het bed extra netjes opgemaakt
  En lekker veel kussens comfortabel neergelegd
  De muziek zachtjes op standje spannend
  En de spiegel strategisch neergezet

  Het grote spel der verleiding
  Is met mij alleen minstens zo leuk
  Genieten van alle tijd en aandacht voor mijn fijne lijf
  Met een klein beetje hulp van die opwindende Womanizer Duo

  Antwoord
 5. Heeii Tess
  Ik heb je website hier nog maar pas ontdek omdat ik op zoek was naar een deftige review over sommige speeltjes van Satisfyer. Bij uitstek schrijf jij in mijn ogen de beste reviews!
  Ik ben nog aan het twijfelen tussen de satisfyer 2 (pro) en de satisfyer curvy 3. Welke vind jij het tofste? En welke is het stilste?

  Maar aangezien ik dus op zoek ben naar een nieuw speeltje, welje, fingers crossed dat ik mee mag doen met de give away. ❤️

  Extratje : mijn laatste sekstoy blunder was wanneer mijn mama tijdens de opkuis van mijn studentenkamer plots stond te zwaaien met mijn paarse vibrator. Ik heb haar hoofd nog nooit zo rood gezien. Ze wist eerst niet wat het was en daarna leek ze doodsangsten uit te stralen. Ze wou er met geen woord over spreken, maar ze heeft hem wel netjes terug in de kast gelegd.

  Antwoord
 6. Al even aan het nadenken over een originele reactie maar creativiteit is niet mijn sterkste punt, wel eerlijkheid. Sinds een tijdje ben ik erachter dat ik bi ben. Mijn man gaat hier super mee om en in goed overleg heb ik al bijna een jaar een vriendin “erbij”😊
  Heel fijn te ervaren hoe alles met een vrouw is en laat dit ook nog eens een geweldige vrouw zijn.
  Ik heb zelf de womanizer liberty, welke fantastisch is en 8k standaard in mijn tas heb als ik naar haar ga. Een tweede zou zeer welkom zijn om gelijktijdig bij elkaar te kunnen gebruiken.
  Maar wat me aan deze vooral aantrekt is de duo functie en ik ben erg benieuwd of we hiermee de g-spot wel bij elkaar kunnen vinden wat dat is tot nu toe nog niet gelukt.

  Ik hoop dat je nog lang doorgaat met je site en reviews want ik waardeer dit echt!

  Antwoord
  • Oja, en blunders… binnen een jaar al drie keer met een kapotte toy thuis gekomen.
   De womanizer welke gelukkig onder de garantie viel.
   En van de vac-u-lock strap on is het harnas gescheurd (ook garantie😅)
   En de aparte plug welke met remote werkt, is los geknapt maar mijn handige man heeft die gemaakt😊

   Antwoord
 7. Super gaaf want deze staat nog op mijn verlanglijstje!

  Luchtdruk speeltjes zijn sowieso mijn favo, maar ik heb nog nooit geïnvesteerd in een Wonanizer… Krap budget, veel wensen. Al geef ik in verhouding vrij veel geld uit aan speeltjes & lingerie. We hebben dezelfde hobby :p

  Antwoord
  • Oh, hou je ook van borduren? 😀

   Antwoord
  • Meisjesnaam
  • 596 meisjes kregen deze naam (positie 6)
  • Grieks
  • Zomer, Oogst, Jageres  

  Herkomst en betekenis TessTess is een meisjesnaam die verschillende betekenissen kan hebben. De naam komt waarschijnlijk uit het Grieks. Er zijn verschillende verklaringen voor de betekenis van de naam.
  Tess is afgeleid van Theresia. Wat hier de precieze herkomst van is, is onzeker. De naam zou ontstaan kunnen zijn uit het Griekse woord ‘theros’, dat ‘warmte, zomer, oogst’ betekent.
  Een andere Grieks woord dat de bron voor deze naam kan zijn is ‘thèraein’, wat ‘jagen’ betekent. In dat geval zou de betekenis van theresia ‘jageres’ zijn.
  Ten slotte is er de mogelijkheid dat Theresia ‘bewoonster van Thera’ of ‘bewoonster van Therasia’ betekent.
  De naam Theresia heeft zich vanuit Spanje over Europa verspreid.

  Aantallen en varianten TessIn onderstaande grafiek staat per jaar het aantal keer dat Tess als babynaam is gegeven.

  Aantal keer dat de naam Tess per jaar gegeven is
  Tess is een populaire meisjesnaam die al jaren afwisselend in de top-5 van populairste meisjesnamen staat. Voor de jaren ’90 werd de naam vrijwel niet gebruikt, maar hij steeg vanaf dat moment ieder jaar in populariteit. Toch kwam Tess pas in 2008 in de top-20.
  Vooral de laatste jaren is deze meisjesnaam erg populair. In 2013 bereikte Tess de eerste plaats. Sindsdien staat ze regelmatig in de top-3, samen met de populaire meisjesnamen EmmaSophie, Anna en Julia. Deze babynamen zijn afwisselend de populairste meisjesnaam van Nederland.
  In totaal komt deze stoere, korte meisjesnaam ruim 11.000 keer voor in Nederland.
  Tess is een Nederlandse naam die in het buitenland bijna niet voorkomt. De enige landen waar je deze meisjesnaam soms tegenkomt, zijn Engeland, België, Frankrijk en de Verenigde Staten.
  Tess is afgeleid van Theresia. Er zijn 74.500 vrouwen en 4.000 mannen die de naam Theresia dragen. Als jongensnaam wordt Theresia vooral als volgnaam gegeven.
  Tessa lijkt erg op de naam Tess en komt zo’n 15.000 keer voor. Ook zijn er ruim 600 vrouwen en meisjes die Thessa heten.

  Wetenswaardigheden Tess
  Geliefde romanTess of the D’Urbervilles is een geliefde roman uit 1891. Het is een tragisch liefdesverhaal over een arm meisje. Haar vader ontdekt dat hij afstamt van de rijke familie D’Urberville. Tess moet bij deze familie gaan wonen om de familiebanden aan te halen. Dit heeft echter ongelukkige gevolgen.
  FilmpersonagesDe naam Tess komt regelmatig voor in films, zoals de films Charlie St. Cloud, 27 Dresses, Freaky Friday en Camp Rock.
  Tess MilneTess Milne is een Nederlandse presentatrice en model. Ze presenteerde programma’s als Sterren Dansen Op Het IJs en Sterren Springen. De meeste kinderen zullen haar kennen als presentator van het educatieve programma Willem Wever.
  Tess GerritsenTess Gerritsen is een Amerikaanse schrijfster. Haar werk als arts was de inspiratie voor veel van haar thrillers. Haar bekendste werk is de serie over rechercheur Jane Rizolli en schouwarts Maura Isles. Deze personages kregen hun eigen tv-serie, Rizolli & Isles.
  Tess HarperTess Harper is een Amerikaanse actrice. Ze was onder andere te zien in de films Silkwood en Oscarwinnaar No Country for Old Men. Daarnaast speelde ze een kleine rol in de hitserie Breaking Bad.

  Zo, en nu ding ik dus mee 🙂

  Antwoord
 8. Hahaha, iets wat ik zelf leuk vind… Oei nou wordt die moeilijk. Ben niet zo goed met woorden en tekenen kan ik al helemaal niet. En dan kan ik een womaniser duo winnen waar ik zelf niets mee kan maar dus voor het vrouwtje is. Maar goed dat ik heb onthouden dat je van unicorns houd wat mij brengt, of je het spel unstable unicorns ook Kent zo niet moet je het maar eens opzoeken. Ik moest hoe dan ook wel aan jou denken toen ik het voorbij zag komen.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.