Giveaway: Womanizer Duo

29-10-2020

Jaaaa, na de giveaway van het pakket vol sextoy-meuk vond ik het wel weer tijd voor een echte leuke giveaway. Dus, deze keer kan je een echte, goede toy winnen! Whoohoo! Een Womanizer Duo!

De Womanizer Duo is een luchtdrukstimulator en G-spot vibrator in één. Je clitoris en je G-spot worden tegelijkertijd gestimuleerd en geloof mij, dat voelt héél goed.

Als je meer wil lezen over deze toy, die trouwens een van mijn lievelingstoys is, check dan even mijn geschreven review of mijn video over de Womanizer Duo.

Hoe doe je mee?

Nou, dat vroeg ik mezelf ook af. Dus ik dacht, ik laat jou gewoon zelf wat verzinnen. Doe iets leuks. Laat bijvoorbeeld een leuke reactie achter hier, of op één van mijn social media kanalen. Je kan me ook mailen, stuur me een kaartje, geef me een compliment, stuur me een filmpje waarin je een liedje voor me zingt, vertel je leukste sextoy belevenis, maak een tof sextoy kunstwerk en stuur me een foto, schrijf een ode aan je favoriete toy, vertel wat jij zo leuk vindt aan Jay, deel je sextoyblunder, of nou ja, verzin iets leuks dus.

Hoe je in elk geval NIET wint, is door alleen maar (waar dan ook) te posten ‘leuk, ik doe graag mee.’, of iets in die trant.

Je kan meedoen tot en met dinsdag 10 november 13 uur. De winactie is open voor iedereen vanaf 18 jaar met een (post)adres in Nederland of België.

Succes!

En de winnaar is….

De Womanizer Duo is gewonnen door Caroline T.! Gefeliciteerd! En dankjewel voor je ontzettend toffe knutselwerk, I love it!
Iedereen bedankt voor het meedoen en de super leuke en creatieve reacties! <3

 

Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

22 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
02-11-2020 18:57

Oh dat klinkt als het beste van both worlds, een womanizer en g-spot stimulator in 1 🤗 wie zegt er nee tegen zo’n toy? Ik in ieder geval niet. Ik ben een alleenstaande moeder van drie kids, die echt alles behalve van steen is en inmiddels heb ik al een kleine collectie opgebouwd, waar ik deze heel graag aan wil toevoegen. Ik heb geen speciale tekening of liedje, maar heb wel een vraag. Hoe kan je een sextoy tester worden? Want dat lijkt mij ook super om te doen, juist omdat ik altijd mijn eerlijke mening geef, dus ook als… Lees verder »

Janne
02-11-2020 20:34

Hi Tess, Na je fijne en snelle hulp vanavond ben ik helemaal verzeild geraakt in je website. Geweldig om je reviews te lezen! Zelf heb ik nog niet zo’n positieve ervaring gehad met m’n womanizer – hopelijk snel wel 😉 -, maar aangezien jij zo enthousiast bent over de womanizer, kan ik niet anders dan nieuwsgierig zijn naar de womanizer duo. Je snelle reacties op mijn mails en je behulpzaamheid laten me zien dat je een warm mens bent, en in tijden als deze is het heel fijn om te merken dat er mensen zijn die zo klaar staan voor… Lees verder »

G
02-11-2020 21:22

Mijn blunder…
Tijdens het verhuizen pakt mijn schoonmoeder mijn dildo speeltje en vraagt heel serieus “wat is dit voor apparaat?”
Met een knalrode kop stamel ik dat het een apparaatje is om jezelf mee te masseren…ik geneerde me rot. (Nu 25 jaar geleden, maar ik vergeet het nooit meer)

Jacqueline
03-11-2020 17:32

Midden op de dag
Trek ik de licht doorlatende gordijnen dicht
En streel ik met een lucifer
Langs tientallen zachte kaarslontjes

Het zwarte kant
Komt tot half mijn billen
En rust op mijn borsten
Geduldig te wachten op wat komen gaat

Ik heb het bed extra netjes opgemaakt
En lekker veel kussens comfortabel neergelegd
De muziek zachtjes op standje spannend
En de spiegel strategisch neergezet

Het grote spel der verleiding
Is met mij alleen minstens zo leuk
Genieten van alle tijd en aandacht voor mijn fijne lijf
Met een klein beetje hulp van die opwindende Womanizer Duo

Purple
06-11-2020 02:22

Heeii Tess Ik heb je website hier nog maar pas ontdek omdat ik op zoek was naar een deftige review over sommige speeltjes van Satisfyer. Bij uitstek schrijf jij in mijn ogen de beste reviews! Ik ben nog aan het twijfelen tussen de satisfyer 2 (pro) en de satisfyer curvy 3. Welke vind jij het tofste? En welke is het stilste? Maar aangezien ik dus op zoek ben naar een nieuw speeltje, welje, fingers crossed dat ik mee mag doen met de give away. ❤️ Extratje : mijn laatste sekstoy blunder was wanneer mijn mama tijdens de opkuis van mijn… Lees verder »

Fem
08-11-2020 08:58

Al even aan het nadenken over een originele reactie maar creativiteit is niet mijn sterkste punt, wel eerlijkheid. Sinds een tijdje ben ik erachter dat ik bi ben. Mijn man gaat hier super mee om en in goed overleg heb ik al bijna een jaar een vriendin “erbij”😊 Heel fijn te ervaren hoe alles met een vrouw is en laat dit ook nog eens een geweldige vrouw zijn. Ik heb zelf de womanizer liberty, welke fantastisch is en 8k standaard in mijn tas heb als ik naar haar ga. Een tweede zou zeer welkom zijn om gelijktijdig bij elkaar te… Lees verder »

Fem
Antwoord aan  Fem
08-11-2020 09:16

Oja, en blunders… binnen een jaar al drie keer met een kapotte toy thuis gekomen.
De womanizer welke gelukkig onder de garantie viel.
En van de vac-u-lock strap on is het harnas gescheurd (ook garantie😅)
En de aparte plug welke met remote werkt, is los geknapt maar mijn handige man heeft die gemaakt😊

09-11-2020 11:49

Super gaaf want deze staat nog op mijn verlanglijstje!

Luchtdruk speeltjes zijn sowieso mijn favo, maar ik heb nog nooit geïnvesteerd in een Wonanizer… Krap budget, veel wensen. Al geef ik in verhouding vrij veel geld uit aan speeltjes & lingerie. We hebben dezelfde hobby :p

maitea
09-11-2020 15:39

Meisjesnaam 596 meisjes kregen deze naam (positie 6) Grieks Zomer, Oogst, Jageres   Herkomst en betekenis TessTess is een meisjesnaam die verschillende betekenissen kan hebben. De naam komt waarschijnlijk uit het Grieks. Er zijn verschillende verklaringen voor de betekenis van de naam. Tess is afgeleid van Theresia. Wat hier de precieze herkomst van is, is onzeker. De naam zou ontstaan kunnen zijn uit het Griekse woord ‘theros’, dat ‘warmte, zomer, oogst’ betekent. Een andere Grieks woord dat de bron voor deze naam kan zijn is ‘thèraein’, wat ‘jagen’ betekent. In dat geval zou de betekenis van theresia ‘jageres’ zijn. Ten slotte is… Lees verder »

Sam
09-11-2020 19:38

Hahaha, iets wat ik zelf leuk vind… Oei nou wordt die moeilijk. Ben niet zo goed met woorden en tekenen kan ik al helemaal niet. En dan kan ik een womaniser duo winnen waar ik zelf niets mee kan maar dus voor het vrouwtje is. Maar goed dat ik heb onthouden dat je van unicorns houd wat mij brengt, of je het spel unstable unicorns ook Kent zo niet moet je het maar eens opzoeken. Ik moest hoe dan ook wel aan jou denken toen ik het voorbij zag komen.

Naar de inhoud springen