Giveaway – Lelo Smart Wand, We-Vibe Wand, Doxy 3R en Rosy Gold Wand

28-06-2020

Tijd voor een giveaway! 30 juni ben ik jarig, dus mooie gelegenheid om weer wat weg te geven. Omdat wand vibrators zo awesome zijn voor iedereen, ongeacht wat voor gender of geslachtsdelen je hebt, wilde ik deze awesomeness graag met jullie delen. Heb je trouwens al deze vlog gezien waarin Jay en ik vertellen wat je allemaal met wand vibrators kan doen?

Wat kan je winnen?

Een Lelo Smart Wand Large. Deze vibrator is draadloos en waterproof en de vibraties zijn super diep en krachtig! Degene die je kan winnen heeft de kleur ‘plum’, gewoon paars-achtig dus.

Een Doxy 3R. De nieuwste Doxy. Ik hou heel erg van Doxy en deze kleine, draadloze versie is echt zo goed! Hij is super mooi, blauw met glitters en hij zit in een metalen koker verpakt. Maar het belangrijkste, de vibraties! Die zijn zó goed!

Een Rosy Gold Nouveau Wand Massager. Deze wand vibrator heeft mij zo verrast. Hij ziet er niet alleen mooi uit (ik hou van rosegold!) maar heeft ook super krachtige en diepe vibraties. Stylish én goed!

Een We-Vibe Wand. Zoals je ook wel zou verwachten van We-Vibe, heeft ook deze wand super krachtige en diepe vibraties. Hij is helemaal gemaakt van siliconen en hij heeft een soort joystickje waar je ‘m mee kan bedienen. Maar je kan ook de We-Connect app gebruiken om ‘m te bedienen. Super koel!

Hoe doe je mee?

Heel simpel. Zoals ik al zei, ben ik 30 juni jarig. Ik word 40! Best wel een mijlpaal, maar door dit hele corona-gedoe ga ik het dus niet vieren. Super saai. Dus help mij er toch een leuke dag van te maken en stuur mij:

een leuke felicitatie, op mijn verjaardag. Je kan dus heel 30 juni meedoen, vanaf 00.01 uur tot 23.59 uur. 

De leukste/liefste/grappigste/origineelste felicitatie wint. Vergeet bij je felicitatie ook niet te vermelden welke wand je graag wilt winnen. Je mag de felicitatie sturen zoals jij wilt. Reageer hier onder deze blog (wel op 30 juni dus), op mijn social media, stuur een pb, laat een vliegtuig met tekst over Almere heen vliegen, maak een leuke story op je instagram waarin je mij tagt, leef je uit. Maak me blij!

Succes!

Ik zal de winnaars hier in de week na mijn verjaardag bekend maken.

Je kan meedoen met de giveaway als je een (post)adres hebt in Nederland of België en 18 jaar of ouder bent.

Update! De winnaars

Wow! Mensen! Ik ben echt zo overweldigd door de hoeveelheid lieve berichtjes, post, reacties, pb’tjes en zelfs kadootjes die ik heb gekregen! Dankzij jullie allemaal had ik gisteren echt een geweldige dag vol liefde! Ik wou dat ik nog véél meer speeltjes had om weg te geven, want jullie verdienen het allemaal. Weet in elk geval dat ik jouw bijdrage echt héél erg waardeer. Ik heb genoten van elke felicitatie, elk compliment, elk gedichtje, de ingezongen liedjes, de ballonnen, de zelfgebakken koekjes, de originele foto’s, de kadootjes, echt alles! Dankjewel!! <3

En dan nu de winnaars:

Rosy Gold Nouveau Wand – Abigail, omdat ik zulke leuke post van haar kreeg met een gehaakte Rosy Gold Nouveau Wand! Super creatief en ik ben echt een sucker voor zulke dingetjes, love it!

Doxy 3R – Johan, omdat hij me op mijn verjaardag om 5 over 12 verraste met een heel bijzonder filmpje waar ik écht heel erg blij van werd. Super lief geregeld en ik waardeer het echt heel erg!

Lelo Smart Wand Large – Roos, omdat ze me precies om 12 uur echt heeft overladen met zoveel ontzettend lieve en mooie complimenten dat ik er gewoon nog stil van ben. Je hebt me echt geraakt met je woorden, dankjewel!

We-Vibe Wand – Kalinda, omdat ik zo’n lieve pb van jou kreeg met een compliment waar ik echt even stil van werd. En omdat je nog nooit iets hebt gewonnen. Ik hoop dat deze wand je ook wat vrolijkheid brengt!

Ik stuur jullie een pb!

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

29 Reacties

 1. Naja, mijn vliegtuig staat helaas op het moment in de garage voor een apk keuring.. dus dan maar zo:

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Laat je maar lekker verwennen vandaag 😛

  Ik zou graag de lelo smart wand willen winnen voor mijn lieve vrouwtje en mijzelf ( altijd handig zo’n ding als je een stijve nek hebt! )

  Antwoord
  • Dankjewel! En jaaaa, lekker multifunctioneel die wands he! <3

   Antwoord
 2. En nu op de dag zelf een felicitatie. Maar ook een dankwoordje, voor alle positiefs dat je voor mij en mijn relatie hebt betekend. Ik ervaar meer body positivity, heb geleerd dat ik niet alles lekker hoef te vinden, doorbreek mijn (onzin) taboes, en simpelweg, ik durf meer! Durf te zeggen wat ik (niet) wil, durf nieuwe dingen te proberen, en durf blunders te begaan. Lachen en doorgaan!
  Als laatste – geïnspireerd door jullie fantastische vlogs, heb ik nu ALTIJD bloemen in de slaapkamer :-).
  PS Wij zouden heel graag onze eerst stapjes in kinky play willen nemen met de Lelo Smart Wand.

  Antwoord
  • Dat vind ik écht hele mooie complimenten, dankjewel!

   Antwoord
 3. Congratulations! Veel plezier toegewenst aan de gelukkigen! 🥰

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.