Giveaway dag 4 – Fun Factory Manta en Womanizer Premium

21-12-2019

Giveaway dag 4 – Fun Factory Manta en Womanizer Premium

We zijn al over de helft met onze Sextoy Toppers & Floppers 2019 giveaways! Vergeet ook niet even te kijken naar de giveaways van dag 1, dag 2 en dag 3!

We geven vandaag twee seksspeeltjes weg. De Fun Factory Manta, die je terugvindt tussen de all time favorite seksspeeltjes van Jay en de Womanizer Premium, die je terugvindt tussen de all time favorite speeltjes van Tess.

De Fun Factory Manta

Deze Manta die je kan winnen, kregen van we Mark van Euphoria. Je weet wel, die hele toffe sexshop in Friesland (nu met twee vestigingen, in Heerenveen en Leeuwarden!) en de net zo mooie webshop. Dankjewel Euphoria!

Fun Factory kennen jullie natuurlijk al lang, voordat de Manta op de markt was, was Jay’s favoriet toch wel de Cobra Libre II, omdat het op elk moment (van masturberen) gewoon een fijne toy was. Dat in combinatie met een erg goeie batterij betekent het ook dat je de toy 1x kan opladen en dan niet te vaak zal misgrijpen voor dat moment dat je echt even zin hebt.

Met het op de markt brengen van de Manta heeft Fun Factory iets wat goed is eigenlijk nog veel beter gemaakt. Hoewel sommigen misschien zullen zeggen dat je de twee toys niet met elkaar kan vergelijken zie ik het als het proberen te verbeteren (en het daarin slagen) van een geweldig concept.

En doordat je de Fun Factory Manta ook nog eens samen met je partner kan gebruiken, en misschien belangrijker, ongeacht het geslacht van je partner, ook OP je partner kan gebruiken, maakt het deze Manta niet alleen heel geweldig, maar ook geweldig efficiΓ«nt en kostenbesparend, aangezien je nu eigenlijk 2 toys voor de prijs van 1 krijgt.

Duidelijk dus een voorbeeld van een bedrijf dat goed naar de feedback van de reviewers en gebruikers luistert. Kortom, niet voor niets een all-time-favorite van Jay.

 

De Womanizer Premium

De Womanizer Premium kregen we van Womanizer. Womanizer is toch wel mijn favoriete sextoy merk, ik word er altijd blij van. De Womanizer Premium is wat mij betreft toch wel de beste Womanizer. Smart Silence vind ik echt super fijn. Wanneer je de Womanizer niet tegen je lichaam houdt, stopt hij. Geen geluid dus ook meer. En als je ‘m weer tegen je lichaam aan houdt, begint ‘ie gewoon vanzelf weer. En als ‘ie dan begint… Echt. Wow! Deze luchtdrukstimulatie is gewoon ZO goed. Ik vind vooral het plattere tuutje het lekkerst.

Hoe doe je mee?

Wat moet je doen om kans te maken op één van deze awesome toys?

Laat in een reactie weten wat jouw favoriete toys Γ©n vertel welke toy je wilt winnen. Dat kan je hier onder in de reacties doen, maar dat mag ook op onze andere social media kanalen. Wel onder de foto van deze giveaway.

En omdat we het super leuk vinden als je reageert (altijd, niet alleen met giveaways): hoe meer je reageert, hoe meer kans je maakt. Zorg wel dat je dan overal dezelfde naam gebruikt, of die even vermeldt. Je kan ook nog bonuspunten scoren door de winactie te delen op Instagram of Facebook of mensen daar te taggen.

Je kan meedoen tot en met 31 december. Begin januari maken we de winnaars bekend. De giveaway is open voor mensen met een adres in Nederland of BelgiΓ«.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

91 Reacties

 1. De satisfyer pro penguin is mijn all time favorite en ik heb de afgelopen 40 jaar jaren best wat vergelijkend warenonderzoek gedaan. Ben dan helaas geen professioneel toytester, maar zou ook graag een keer een review over de womanizer premium schrijven. Het zal geen verrassing zijn dat dit mijn keuze is voor dag 4.

  Antwoord
 2. Wow, dat zijn leuke prijzen! De Fun Factory Manta Wil ik wel winnen! Het mooie is dat deze.ook samen gebruikt kan worden!

  Antwoord
 3. Hoi Tess and Jay,

  De Fun Factory Manta klinkt als een hele hete MantRa πŸ˜‰

  Antwoord
 4. Ik lees altijd je reviews maar te shy om te reageren in de comments, lang in twijfel gezeten om mee te doen aan deze winactie maar ik ga het nu toch echt doen omdat de te winnen sekstoy toch echt m’n interesse blijft wekken! 😏
  Mijn favoriete sekstoys zijn toch wel waar de clitoris gestimuleerd wordt, momenteel is Dame Kip mijn favoriet! 😍 Graag zou ik daarom dus ook de Womanizer premium winnen! πŸ€—

  Antwoord
 5. Ik doe graag mee voor de womanizer premium. Een van mijn favo speeltjes is de satisfyer pinguin, dus dit zou direct ook een mooie upgrade zijn!

  Antwoord
 6. Graag de manta want wat is die toch gaaf en die staat hoog op mijn verlang lijstje hihi. Zo als in new kidddddsssss MMMMIIIIJJJJJNNNNN MMMMMMMAAAAAAANNNNNNTAAAAA lol en noge de beste winnen hihi op welke ik oom heb gereageerd deze staat echt op mijn nr 1keuze hihi

  Antwoord
 7. Ik doe graag mee voor de factory manta. Lijkt me erg leuk om samen met mijn vriend uit te proberen! Mijn favoriete sextoy is de satisfyer. Dat is ook mijn enige sextoy maar hij is heel fijn.

  Antwoord
 8. De manta lijkt me superleuk om samen mee te experimenteren πŸ™‚

  Antwoord
 9. Dit is echt mijn FAVORIETE DAG! Want het speeltje die ik al zoooo lang wil staat erop:
  De womanizer premium!!!

  Mijn favoriete toy is mijn allereerste, die ik kocht toen ik 17 was. Een roze realistische penis op batterijen en een klein konijntje eraan voor 15 euro. Hij doet het ondertussen niet meer, maar omdat hij me vele leuke momenten heeft bezorgd blijft hij de nummer 1. Mijn andere (werkende) favoriet is de Pixie Deluxe.

  Ik heb ook nog een vraagje:
  Ik ben een boek aan het schrijven ben over wat het juist inhoudt om lesbisch te zijn en allerlei handige informatie daaromtrent πŸ˜„ Ik vind het immers erg belangrijk dat veel seksualiteiten aan bod komen in deze heteronormatieve wereld. In het boek gaat er natuurlijk ook een deel over seks en sekstoys en ik zou jou graag vermelden voor je erg goede advies daaromtrent. Als je dat okΓ© vindt, laat je dat dan even weten?

  Nu zal ik hopen en veel reageren!

  Antwoord
 10. Een la vol met speelgoed voor haar (ons) en eigenlijk niks specifieks voor hem. Dat kan in deze tijd toch echt niet meer. Daarom willen wij graag meedoen voor de Manta.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.