Giveaway dag 4 – Fun Factory Manta en Womanizer Premium

21-12-2019

Giveaway dag 4 – Fun Factory Manta en Womanizer Premium

We zijn al over de helft met onze Sextoy Toppers & Floppers 2019 giveaways! Vergeet ook niet even te kijken naar de giveaways van dag 1, dag 2 en dag 3!

We geven vandaag twee seksspeeltjes weg. De Fun Factory Manta, die je terugvindt tussen de all time favorite seksspeeltjes van Jay en de Womanizer Premium, die je terugvindt tussen de all time favorite speeltjes van Tess.

De Fun Factory Manta

Deze Manta die je kan winnen, kregen van we Mark van Euphoria. Je weet wel, die hele toffe sexshop in Friesland (nu met twee vestigingen, in Heerenveen en Leeuwarden!) en de net zo mooie webshop. Dankjewel Euphoria!

Fun Factory kennen jullie natuurlijk al lang, voordat de Manta op de markt was, was Jay’s favoriet toch wel de Cobra Libre II, omdat het op elk moment (van masturberen) gewoon een fijne toy was. Dat in combinatie met een erg goeie batterij betekent het ook dat je de toy 1x kan opladen en dan niet te vaak zal misgrijpen voor dat moment dat je echt even zin hebt.

Met het op de markt brengen van de Manta heeft Fun Factory iets wat goed is eigenlijk nog veel beter gemaakt. Hoewel sommigen misschien zullen zeggen dat je de twee toys niet met elkaar kan vergelijken zie ik het als het proberen te verbeteren (en het daarin slagen) van een geweldig concept.

En doordat je de Fun Factory Manta ook nog eens samen met je partner kan gebruiken, en misschien belangrijker, ongeacht het geslacht van je partner, ook OP je partner kan gebruiken, maakt het deze Manta niet alleen heel geweldig, maar ook geweldig efficiënt en kostenbesparend, aangezien je nu eigenlijk 2 toys voor de prijs van 1 krijgt.

Duidelijk dus een voorbeeld van een bedrijf dat goed naar de feedback van de reviewers en gebruikers luistert. Kortom, niet voor niets een all-time-favorite van Jay.

 

De Womanizer Premium

De Womanizer Premium kregen we van Womanizer. Womanizer is toch wel mijn favoriete sextoy merk, ik word er altijd blij van. De Womanizer Premium is wat mij betreft toch wel de beste Womanizer. Smart Silence vind ik echt super fijn. Wanneer je de Womanizer niet tegen je lichaam houdt, stopt hij. Geen geluid dus ook meer. En als je ‘m weer tegen je lichaam aan houdt, begint ‘ie gewoon vanzelf weer. En als ‘ie dan begint… Echt. Wow! Deze luchtdrukstimulatie is gewoon ZO goed. Ik vind vooral het plattere tuutje het lekkerst.

Hoe doe je mee?

Wat moet je doen om kans te maken op één van deze awesome toys?

Laat in een reactie weten wat jouw favoriete toys én vertel welke toy je wilt winnen. Dat kan je hier onder in de reacties doen, maar dat mag ook op onze andere social media kanalen. Wel onder de foto van deze giveaway.

En omdat we het super leuk vinden als je reageert (altijd, niet alleen met giveaways): hoe meer je reageert, hoe meer kans je maakt. Zorg wel dat je dan overal dezelfde naam gebruikt, of die even vermeldt. Je kan ook nog bonuspunten scoren door de winactie te delen op Instagram of Facebook of mensen daar te taggen.

Je kan meedoen tot en met 31 december. Begin januari maken we de winnaars bekend. De giveaway is open voor mensen met een adres in Nederland of België.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

91 Reacties

 1. Ik ben grote fan van alles van fun factory (maar vooral de stronics!) , zumio en glazen (purple rain als favoriet). De manta zou ik graag uittesten

  Antwoord
 2. Ik ga voor de womanizer premium!
  Ik was toevallig op zoek naar een vervanging voor mijn womanizer w500 pro black leo toen ik hier terecht kwam

  Die heeft eergisteren het leven gelaten. Ik heb hem zelfs mee naar de de winkel genomen en mijn vader gevraagd, of hij aub gemaakt kan worden. Volgens mijn vriend kon ik dat niet maken, maar dat speeltje was voor mij echt het einde. Dus al 2,5 dag op het internet aan het wonen. (mijn satisfyer 2 kan er echt niet aan tippen.
  Als je de womanizer hebt beleefd wil je niets anders meer.

  #dag3zonderhoogtepunt😩

  Antwoord
 3. Hey Tess!! Mijn favo toy is de penguin. Ik heb door deze Toy ook eindelijk ontdekt hoe een orgasme echt voelt. Ik ben erg benieuwd hoe fijn het is met de womanizer. Die zou ik supergraag willen winnen.
  Liefs❤️

  Antwoord
 4. De womanizer premium zou ik heel graag willen!

  Antwoord
  • Dan moet je meedoen! 😀 (Doe je nu niet..)

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.