Giveaway 2020 – Dag 4

23-12-2020

Het is alweer tijd voor Giveaway dag 4! Je kan nog steeds meedoen met Giveaway dag 1, Giveaway dag 2 en Giveaway dag 3, want ook dat kan tot en met 27 december. Ook vandaag kan je weer allerlei leuke toys winnen die je natuurlijk terug kan vinden in onze Toppers & Floppers 2020 post.

Wat kan je winnen?

Le Wand Hoop
De Le Wand Hoop lijkt heel erg op de Njoy Pure Wand, en daarom is hij ook zo goed. De vorm is echt super geschikt om je G-spot of prostaat mee te stimuleren. Hij is lekker zwaar en gemaakt van rvs, dus hij gaat echt nooit stuk. Zoveel fijne orgasmes voor de rest van je leven!|
Mijn review over de Le Wand Hoop vind je hier.

Tenga Spinner Brick

De Tenga Spinner Brick is de nieuwste telg in de spinner familie van Tenga, we mogen in samenwerking met Tenga een Spinner Brick weggeven, waarom je die wil winnen? Dat lees je natuurlijk in Jay’s Tenga Spinner Brick Review.

You2Toys Vibe Pad  + You2Toys Glow in the Dark Silicone Dildo
De Vibe Pad vond ik super tof, omdat het voor mij echt een hele nieuwe manier van masturberen was. Het is een soort matje met hobbels, waar je overheen kan grinden, of schuren. Ik vond het lekker en ook heel tof om mee te experimenteren. Ook super handig als je je handen vrij wilt houden.
Mijn review over de Vibe Pad vind je hier.

De You2Toys Glow in the Dark vind ik echt heel tof. Hij geeft blauw licht in het donker (je moet ‘m wel eerst even onder een lamp houden om ‘m op te laden). Staat super grappig op je nachtkastje. Maar natuurlijk is ‘ie ook wel echt heel fijn om te gebruiken!
Mijn review over de Glow in the Dark Silicone Dildo vind je hier.

Wat moet je doen om te winnen?

Ik ben heel benieuwd of jij ook een favoriete sextoy hebt, of juist eentje die je heel slecht vindt. Of misschien is er een toy die je nog niet hebt, maar die jou wel de ideale toy lijkt? Vertel me jouw Topper(s) en/of Flopper(s)!

Je mag hier onder deze post reageren, of op mijn Instagram onder de Giveaway Dag 4 foto, op mijn Facebook pagina onder de betreffende post of op FetLife, ook weer onder de foto van Giveaway Dag 4

Je kan meedoen tot en met 27 december. De giveaway is open voor iedereen boven de 18, met (post)adres in Nederland of België.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

55 Reacties

 1. Flop: Ik heb dus als één van de weinigen een slechte ervaring met de We-Vibe 4. Bleef niet goed zitten tijdens de seks, de app werkte onhandig (idee was leuk) en de verbinding was slecht tussen app en toy. Na een half jaar was de oplader kapot en heb ik nooit antwoord gekregen van de klantenservice. De trillingen waren fijn, maar dan heb je in principe een standaard toy en mis je het plezier wat de We-Vibe zogenaamd te bieden heeft.

  Top: Fun Factory Stronic Drei. Mijn eerste toy, misschien wat heftig om mee te beginnen, maar perfect voor die dagen dat niets teveel lijkt te zijn.

  Ik doe graag mee voor de Tenga Spinner.

  Antwoord
 2. Recent kocht ik de Satisfyer for Men Wand aan, na de review hier gelezen te hebben. Wat heb ik er op een maandje tijd al van kunnen genieten. Het is heerlijk om de intensiteit te kunnen veranderen (mijn vrouw vond dat de eerste keer ook leuk en probeerde ze allemaal uit op 10′ tijd). Het fijne hieraan is dat je lekker lang kan genieten en niet per sé in een rechte lijn naar het orgasme toe gaat. Het genot komt erbij en voor de eerste keer kan ik met een speeltje ook gewoon lekker lang genieten.

  Eerder kocht ik ook al een masturbator (Hot Octopus Pulse II) maar die maakt iets te veel herrie (ik ben erg benieuwd naar de Pulse III eigenlijk, zeker na de review die ik hier las).

  Als klap op de vuurpijl is er ook de Lovense Edge, een anaal speeltje controleerbaar via een app en echt zo geweldig leuk om te gebruiken. Het leuke is dat het speeltje kan koppelen aan de app op de telefoon van iemand anders en dat je ook via Wifi de apps kan linken en dus de controle uit handen geven. Erg leuk!

  Wat ik nog niet heb geprobeerd of mogen voelen zijn spinners. Daarom doe ik mee voor de Tenga Spinner.

  Antwoord
 3. Top: mijn eerste vibrator die harder trilt naarmate je het uiteinde verder draait. Zo een simpel concept en deze gaat echt al iets van tien jaar mee. Ging natuurlijk ook een wereld voor me open toen, dus misschien is het ook een beetje de emotie die ik eraan gehangen heb. Flop: een bunny die echt een hol leek te graven. Ik doe heel graag mee voor Le Wand Hoop!

  Antwoord
 4. Pas 2 toys gekocht, de Rianne S Classique en Satisfyer Pro Penguin Next Generation, allebei erg goed. Die laatste is toch wel mijn favoriet, het gaf namelijk een heel ander soort orgasme dan ik gewend was!

  Ik doe graag mee voor de Le Wand Hoop.

  Antwoord
 5. Oehh vorig jaar kocht ik een rozenkwarts wand en alhoewel dat 100% rechttoe rechtaan is, beleef ik er nog altijd veel plezier mee. Ik weet niet hoe ik het voor elkaar kreeg, maar ze liet mij squirten 😇

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.