Giveaway dag 3 – Lelo Smart Wand Large, Tenga Flip Orb en Swan Wand

20-12-2019

Giveaway dag 3 – Lelo Smart Wand Large, Tenga Flip Orb en Swan Wand

Op dag drie van onze Sextoy Toppers & Floppers giveaway hebben we maar liefst vier toys om weg te geven! Vergeet ook niet de giveaways van dag 1 en dag 2 te bekijken, en vanaf morgen ook de rest van de giveaways.

De Lelo Smart Wand Large vind je in mijn top 10 best geteste toys van 2019. De Tenga Flip Orb (wel de Strong Blue Rush versie) vind je in Jay’s top 10 best geteste toys van 2019. De Swan Wand vind je zowel in de beste toys van 2019 als in mijn all time favorieten. Want, nou ja, liefde.

Lelo Smart Wand Large

Toen ik de Lelo Smart Wand Medium had getest, was ik al best onder de indruk. Maar pas toen ik de Lelo Smart Wand Large gebruikte, was ik echt in jubelstemming. Want deze wandvibrator is echt zo fijn! De vibraties zijn én heel diep én heel krachtig. En dan ook nog eens best wel stil voor een wandvibrator! Whoohoo! Alleen de knopjes zijn wel wat irritant, maar hee, de rest is zo geweldig dat je dat snel vergeeft.

Met dank aan Lelo voor het beschikbaar stellen van deze awesome magic wand!

Tenga Flip Orb Blue Rush en Orange Crush

Jay had nooit gedacht dat een masturbator ooit zo hoog op zijn toppers lijst zou terechtkomen. Hij vindt Tenga natuurlijk wel gewoon een heel fijn merk, maar masturbators die zo goed zijn? Maar het is Tenga wel gelukt. En dus mag Jay namens Willie.nl en ook Tenga een Tenga Flip Orb Blue Rush en een Flip Orb Strong Orange Crush weggeven. Dat is natuurlijk niet de Flip Orb Strong Blue Rush waar Jay zo fan van is, maar helaas zijn er daarvan niet zoveel meer beschikbaar, maar dat gaat in 2020 zeker veranderen!

Dankjewel Willie.nl voor het beschikbaar stellen van de Tenga Flip Orb Blue Rush en dankjewel Tenga voor de Flib Orb Strong Orange Crush!

Swan Wand

Oh mensen. De Swan Wand is zo geweldig! Dit is het seksspeeltje wat mij heeft doen twijfelen aan het feit dat ik altijd roep dat ik inwendige vibraties gewoon niet zo lekker vind. Want met de Swan is alles anders en I love it! De vibraties van deze Swan Wand zijn echt next level. Diep en zo krachtig. De vorm is goed, hij is aan twee kanten te gebruiken (maar ik ben wel duidelijk verliefd op de dikke kant, hoor!) en nou ja, wat kan ik er nog meer over zeggen. Deze Swan Wand is gewoon echt amazing!

Hoe doe je mee?

Wat moet je doen om kans te maken op één van deze awesome toys?
Laat een leuke reactie achter én laat me weten welke toy je wilt winnen. Dat kan je doen hier in de reacties, maar dat mag ook op onze andere social media. Wel onder de foto van deze giveaway.

En omdat we het super leuk vinden als je reageert, hoe meer je reageert, hoe meer kans je maakt. Zorg wel dat je dan overal dezelfde naam gebruikt, of je andere naam erbij vermeldt. Natuurlijk kan je ook nog bonuspunten scoren door te delen of mensen te taggen.

Je kan meedoen tot en met 31 december. Begin januari maken we de winnaars bekend. De giveaway is open voor mensen met een adres in Nederland of België.

 

 

123 Reacties

 1. De swan wand zou echt ge-wel-dig zijn! We zijn er immers in geslaagd om aan het begin van onze relatie een gelijkaardig speeltje kapot te maken 🙁 Nu gebruiken we hem nog als dildo maar het zou dus helemaal leuk zijn moesten we een nieuwe kunnen gebruiken waarvan de vibraties wel werken!
  Voor enkele bonuspunten: we kopen onze seksspeeltjes altijd via jouw links, zo verdien jij er ook iets aan!

  Antwoord
  • Oh, zo balen als een toy kapot gaat! Gelukkig dat je ‘m nog als dildo kan gebruiken.
   En dankjewel! Super fijn!

   Antwoord
   • Daar heb je gelijk in Tess, maar wat zou het fijn zijn om terug een werkende te hebben want de combinatie is natuurlijk nóg leuker!

    Antwoord
 2. Wat een bijzonder leuke actie is dit. Mijn vibrator is net kapot gegaan, dus dat is echt balen. Ik zou echt superblij worden van deze swanwand (als ik hem win natuurlijk).

  Antwoord
 3. Hoi Tess,

  Let’s call us the WANDerer, we roam around around and around… 😉
  Please we hope to win the Lelo Smart Wand Large

  Antwoord
 4. Hoi Tess en Jay,

  Als man heb lees ik weinig reviews over goede toys for men. Als het zou kunnen zou ik graag de Tenga Flip Orb proberen 😉

  Antwoord
 5. Ik doe graag mee voor de lelo smart wand large. Ik heb maar 1 sextoy in mijn bezit en een wand lijkt me een goede 2e toy om uit te proberen. 😊

  Antwoord
 6. De Swan wand lijkt me supertof 🙂 mn vibo is wel aan vervanging toe ;P

  Antwoord
 7. Ik zou erg graag de Lelo winnen!!!
  Waarom zou precies ik hem moeten winnen?
  Omdat ik een boek aan het schrijven ben over wat het juist inhoudt om lesbisch te zijn en allerlei handige informatie daaromtrent 😄 Ik vind het immers erg belangrijk dat veel seksualiteiten aan bod komen in deze heteronormatieve wereld. In het boek gaat er natuurlijk ook een deel over seks en sekstoys en ik zou jou graag vermelden voor je erg goede advies daaromtrent. Als je dat oké vindt, laat je dat dan even weten?

  Ik heb ook de giveaway gedeeld op instagram, maar dat had je vast al gezien, omdat je erop gereageerd hebt 😄

  Antwoord
 8. Qua vorm en aantrekkingskracht direct overtuigd, wij dingen graag mee voor de Swan. Wat ziet die er aantrekkelijk uit zeg.

  Antwoord
 9. Hey kinky people,
  Ik zit nog eens door de give away actie te scrollen en ik bedenk me dat het ook wel heel leuk is om mee te doen voor mijn man. Hij heeft wel eens zo’n Tenga eitje gebruikt dus een échte Tenga is natuurlijk wel gaaf.
  Dus, op de valreep… door de giveaway vlog, doe ik nog een hebberige gooi naar een toy.

  Antwoord
 10. Ik zou iefst de lelo smart wandwinnen. Momenteel heb ik nog geen wand omdat ik maar niet kan kiezen tussen doxy en lelo wand.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.