Giveaway 2020 – Dag 3

22-12-2020

December is de perfecte maand om super toffe sextoys weg te geven. In onze Sextoy Toppers & Floppers 2020 post kan je lezen wat nu precies onze favorieten zijn. Van dit jaar, maar ook onze all time favoriete seksspeeltjes. Maar je bent hier natuurlijk voor de giveaway! De vijfdaagse sextoy giveaway, whoohoo!

Je kan ook nog meedoen met de Giveaway Dag 1 en de Giveaway dag 2. Dat kan tot en met 27 december. Maar, terug naar Giveaway dag 3, want daar zijn we vandaag!

Wat kan je winnen?

Zumio E
Ohh ik hou zo van de Zumio! De perfecte pinpointstimulator. De Zumio is geen vibrator, want hij vibreert niet, maar hij oscilleert. Dat is een net iets andere techniek, een beetje saai om uit te leggen, maar de beweging is net anders en ik vind dat dus véél lekkerder voelen. De Zumio E is de nieuwste versie en deze maakt een eclips beweging. Op zich niet heel boeiend, behalve dan dat dit dus écht heel lekker voelt. En hij is zwart en stoer en de orgasmes zijn geweldig!
Je kan mijn review over de Zumio E hier vinden.

Fun Factory Bouncer van Euphoria
Deze Bouncer dildo is een van mijn all time favoriete toys. Deze dildo heeft drie ballen in de binnenkant, die je voelt schudden als je met de dildo beweegt. Dat geeft net even een extra lekker gevoel en de vorm is sowieso al super fijn! Met speciale dank aan Euphoria die deze dildo ter beschikking stelt voor de giveaway!

Tenga Geo Coral

De Tenga GEO Coral is een masturbator die je ook gewoon op tafel kan zetten zonder dat mensen doorhebben dat ze naar een masturbator zitten te kijken, discreet dus. De GEO serie van Tenga werkt een beetje als een EGG, maar is dan wel wasbaar en herbruikbaar en voelt net even iets steviger aan. Natuurlijk kan je meer lezen over deze masturbator in Jay’s Tenga GEO Coral review.

Dame Pom
De Dame Pom is echt de liefste sextoy van het jaar. Hij ziet er zo cute uit, hij is klein en een beetje squishy en past heel lekker in de palm van je hand. Dit is zo’n seksspeeltje waarmee je gewoon lief kan masturberen en lekker kan ontdekken wat goed voelt. Of je nu meer houdt van pinpoint stimulatie, of juist liever een breder gebied stimuleert. Of misschien wil je juist wel afwisselen.
Je kan mijn review over de Dame Pom hier lezen.

Puresan UV-C toyreiniger
De Puresan is een handig apparaatje dat je toys NOG schoner maakt. De Puresan werkt met UV-C licht dat bacteriën en virussen doodt. Het werkt heel goed met dildo’s, vibrators, prostaatstimulators etc. De werking bij masturbators is minder omdat het werkt op basis van licht en dat bereikt helaas niet alle hoekjes en gaatjes van een masturbator. Wil je meer weten? Lees dan de Puresan UV-C sterilisator review.

 

Wat moet je doen om te winnen?

Omdat ik het altijd super leuk vind om reacties van jullie te lezen, is de opdracht van vandaag om een leuke reactie te geven. Maakt niet uit waarover. Vertel een leuke sextoy ervaring, over je plannen voor kerst, waarom je zoveel houdt van je lief (of je huisdier of je favoriete pizza) of natuurlijk iets over unicorns en regenbogen, want dat is altijd leuk.

Je mag hier onder deze post reageren, of op mijn Instagram onder de Giveaway Dag 3 foto, op mijn Facebook pagina onder de betreffende post of op FetLife, ook weer onder de foto van Giveaway Dag 3

Je kan meedoen tot en met 27 december. De giveaway is open voor iedereen boven de 18, met (post)adres in Nederland of België.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

54 Reacties

 1. Ik loot graag mee voor de bouncer omdat ik zelf heel bouncy en omdat ik altijd er heel benieuwd naar ben geweest want geen een van mijn sekspeeltjes kunnen dit.

  Ik vind mijn lief natuurlijk een van de beste mensen op deze aarde en ik vertel graag leuke anekdotes over hem dus een leuke herinnering die ik van hem heb is toen we nog echt maar een half jaar bij elkaar waren gingen we een keertje naar een hootenanie in LA (geen idee hoe je dat schrijft) maar het is een dans hal met een country band. Hij komt oorspronkelijk uit het zuiden van Amerika dus neemt line dancen erg serieus. Ik kan NIET dansen maar vind het wel leuk om samen met hem te doen, maar dan wel een beetje in een hoekje of zonder veel mensen erbij omdat ik mij altijd een beetje schaam. Nou we waren nog niet eens koud binnen of hij merkt op dat er niemand danst. En niemand dansen op een hootenanny dat kán toch niet. Hij trekt mij mee de dans vloer op en begint heel gek op en neer te springen en rondom mij heen te dansen. Ik denk naja ken hier toch niemand en dans mee. Binnen een minuut staat de vloer vol en de organisatie komt nog naar ons toe met: “dankjewel! Niemand wilde de eerste zijn maar jullie legde de lat zo laag en hadden zoveel plezier dat iedereen toch maar volgden.” Wij hadden vervolgens zo’n leuke avond.
  Ik denk dat het een van mijn momenten was dat ik dacht: ja! Dit is wat ik zoek in een persoon en bij jou heb ik het gevonden. Iemand die zich nergens wat van aantrekt en mij bij mijn hand pakt en helemaal losgaat zodat ik dat zelf ook kan doen.

  Antwoord
 2. Ik ben echt best wel blij omdat het er op lijkt dat ik toch nog 2020 echt gezellig, met mensen om wie ik heel veel geef, ga kunnen afsluiten! Yeah echt veel zin in!:)
  Graag zou ik de zumio e willen.

  Antwoord
 3. Ik doe graag mee voor de Tenga Geo Coral voor mijn beste vriend. Mijn beste vriend is enorm ondergewaardeerd, maar in één jaar heeft hij alles omgedraaid. Nieuwe baan, luxe auto, nieuw huis, twee katten en inmiddels verloofd. Ik ben ontzettend trots op hem en ben gevraagd als zijn best (wo)man! Niets is off-limits om te bespreken, er is geen schaamte. Ik zou hem dit zeker cadeau willen doen.

  Antwoord
 4. Eergisteren bij het kerstdiner
  Wees mijn vrouw me op deze give-away
  Je weet dat het gaat over speeltjes getest door Tess of Jay
  Weet je op voorhand al: dat wordt dik okay!

  Mijn zoektocht naar leuk speelgoed begon op deze stek
  En ondertussen staan er al enkele leuke dingen in het rek
  Toch is het genot iets subjectief en individueel
  Dus besloot ik vandaag “aan deze give-aways neem ik deel”

  Complimenten geven om te winnen,
  nou, ik weet niet waar eerst beginnen.
  Jullie reviews zijn steeds geestig en ad rem
  Toegegeven, ik lees het vaakst de teksten die geschreven zijn door “hem”

  Ik geniet van de taalhumor en kwinkslagen
  En de antwoorden op de opkomende vragen
  Omdat ik hier steeds mijn gading vind
  Zou 2021 fijn starten, als Stephan de Tenga Geo wint.

  Antwoord
 5. Laatst vroeg een vriend, die al hun geld budgetteert, in welk potje sextoys zouden moeten vallen en hoe je ze dan het beste kan inkopen. Is het essentieel, zoals kleding? Goed voor je gezondheid dankzij ontspanning? Of moet je het meer zien als investeren in goede apparatuur, zoals een tv die jaren meegaat? Of is het vooral een inspirerende hobby? Het was een leuke discussie en uiteindelijk hadden we maar besloten dat ‘sex happiness’ een eigen potje mag krijgen.

  De Zumio E! Een toy die oscilleert staat al zo lang op mijn to buy lijstje. Hoewel de Dame Pom me ook wel heel erg aanspreekt. De oneindige lijst…

  Antwoord
 6. Heey heey,
  ik ben student en aangezien het in België voor de universiteiten nu volop blok is, zie ik voorlopig niet veel meer dan mijn boeken en vele video’s waar leerkrachten uitleg geven over te kennen leerstof. Ik heb nu met de feestdagen al wel een paar dagen zonder leren meegemaakt maar die kan ik alvast op één hand tellen. Echter zijn er bij mij twee dingen die me echt gemotiveerd houd tijdens deze studeerperiode en dat veeeel witte chocolade met praliné eten (sorry tandarts) en mijn seks-speeltjes. Ik heb ondertussen al enkele speeltjes aangeschaft en moet zeggen dat de satifsfyer pro penguin een goeie toy is die ook achter de bureaustoel kan worden gebruikt 😉 . Wist je dat deze zelfs handsfree kan worden gebruikt? Oké leren en de pinguïn gebruiken lukt me nog net niet, maar het is echt een aanrader als pauze tijdens het leren. Ik zou het echt super fijn vinden mocht ik ook kunnen experimenteren met de Zumio E achter mijn bureau (of op mijn bureau 😉 ). Het zou zo fijn zijn mocht ik tijdens deze examenperiode nog eens iets anders kunnen doen en mijn creativiteit de vrije loop zou kunnen laten gaan.

  Antwoord
 7. Ik heb besloten om een leuk verhaal met jullie te delen!

  Een paar maanden terug tijdens een wandeling met m’n beste vriendin hadden we voor het eerst een heel open gesprek over seks. Daar durfde ik haar dus ook te vertellen over m’n sekstoys, iets waar ik af en toe wel onzeker over ben en dus niet vaak over praat met anderen. Ze was erg blij verrast en wilde wel meer weten omdat ze moeite had met orgasmes krijgen. Ik heb haar toen dus ook aangeboden dat ze er wel een paar kon uitproberen als ze wilde. Ze sloeg het aanbod af, maar kwam er een week later op terug: ze had er over nagedacht, het met haar vriend besproken en was toch wel benieuwd! Dus ik heb m’n toys netjes volledig schoongemaakt en aan haar meegegeven. Conclusie: ze heeft ze uitgeprobeerd, was erg enthousiast en ging zelf ook toys kopen. Ik heb haar meteen maar even op jullie fantastische website gewezen!

  Ik doe graag mee voor de Fun Factory Bouncer van Euphoria.

  Antwoord
 8. Ik ontdekte een spotifylijst met slechte kersthits en ook een met foute R&Ab hits. Pure liefde haha

  Antwoord
 9. Wat leuk ik zal graag mee doen voor de fun factory of de Zumio e nu mijn verhaal laatst hadden mijn vriend en ik het over sextoys alleen we wilde het beide niet omdat hij dacht dat ik miscvhien de sextoy leuker zal vinden maar dat is natuurlijk niet zo toen zijn we jullie videos gaan bekijken en sinds dien spelen we er ook echt heel speels mee

  Antwoord
 10. Zal ik eens iets leuks vertellen over mijn lieve, lieve huisdier? Ze heeft bruin haar, flaporen en het lijkt of ze altijd lacht. Haar hobby is eten🙂. Het liefst knuffelt ze de hele dag (komt goed uit, want daar hou ik ook van) ze houdt niet van regen, maar zwemt wel graag. Ze verstopt zich graag, wat de reden is dat we ooit politie in hebben moeten schakelen….
  Ze is namelijk een echte , trouwe assistentie/hulphond. Ze is altijd bij me, gaat overal mee naar toe. Helpt me altijd. Zo ook die dag. We hadden een drukke dag gehad, ze was moe en had zich heerlijk terug getrokken op de slaapzakken die bij de campingspullen lagen. Ze had zich zo goed verstopt, dat wij haar niet konden zien. We hebben haar geroepen, geen reactie. Een half uur lang. Paniek sloeg toe: we waren haar kwijt!! We dachten dat ze buitengeglipt zou zijn. En omdat het om een hulphond gaat moesten we meer actie ondernemen dan bij een “gewone” hond. De politie zocht mee, dierenambulance, gemeente…. Totdat mijn dochter haar vond. Blijkbaar was mijn trouwe hondje nog enigszins gepikeerd ook dat we haar in haar slaap hadden gestoord😄

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.