Giveaway 2020 – Dag 2

21-12-2020

Zoals je gisteren in de Sextoy Toppers & Floppers 2020 post hebt kunnen lezen, mag ik weer allerlei super leuke toys weggeven! Gisteren kon je ook Giveaway Dag 1 al bekijken en meedoen natuurlijk. Je kan nog steeds meedoen met Giveaway dag 1, dat kan tot en met 27 december. En nu is het nu tijd voor Giveaway Dag 2.

Wat kan je winnen?

Bijoux Indiscrets 12 Sexy Days Adventskalender

Sexy adventskalenders zijn altijd een feestje om uit te pakken, maar van deze Bijoux Indiscrets 12 Sexy Days kalender werd ik toch wel extra blij. Er zitten echt originele en toffe spullen in. Het is niet een kalender vol seksspeeltjes, maar meer sexy accessoires. In mijn unboxing video (of in de tekst er onder) kan je zien wat er allemaal in zit. Al is het natuurlijk ook leuk om je te laten verrassen.

Motsu Toys Ondo Nupu 2 + schoonmaak accessoires

De Ondo Nupu was een van de eerste masturbators “met tandjes” die Jay mocht proberen, de tweede versie had kleine maar fijne verbeteringen die je natuurlijk kan lezen in de Ondo Nupu 2 review. Samen met Motsutoys mogen wij jullie weer een onahole pakket aanbieden, met daarin natuurlijk de Ondo Nupu 2, 2 toyscleaners, onahole sponsjes en een droogstick, je bent dus helemaal klaar voor een lang en hygiënisch masturbatie avontuur.

Dame Arc

De Dame Arc heeft echt een super slim ontwerp. Door de vorm namelijk én heel geschikt om je G-spot te stimuleren én om je clitoris te stimuleren. Deze vibrator heeft niet de krachtigste vibraties, maar ze zijn wel diep en lekker. Een super toffe multifunctionele vibrator. Je kan mijn review over de Dame Arc hier vinden.

Wat moet je doen om te winnen?

Zoals je misschien weet, posten we elke zondag een video. Nu ben ik heel benieuwd: wat vind jij onze leukste video van 2020? Laat het me weten, en natuurlijk ook welke toy je zou willen winnen vandaag!

Je mag hier onder deze post reageren, of op mijn Instagram onder de Giveaway Dag 2 foto, op mijn Facebook pagina onder de betreffende post of op FetLife, ook weer onder de foto van Giveaway Dag 2.

Je kan meedoen tot en met 27 december. De giveaway is open voor iedereen boven de 18, met (post)adres in Nederland of België.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

45 Reacties

 1. Jullie hebben altijd leuke video’s en goede tip. Ik kijk elke video en lees bijna alle reviews. Blijf door graan.
  Ik zou graag de Dame arc willen winnen. Ik ben zelf wat nieuw op dit gebied dus wil ik graag nieuwe dingen uitproberen.

  Antwoord
 2. Ik vond de leukste video van dit jaar: TIJD OM TE SLOPEN! | Hoe ziet een wandvibrator er van binnen uit?
  Ik hou van slopen! Heb het mezelf altijd al afgevraagd en ben heel blij dat ik het nu niet zelf hoef te doen 😂
  Ik zou vandaag graag mee willen doen voor de Dame Arc vibrator!

  Antwoord
 3. Hai, ik vond de video over bdsmfeestjes leuk, want herkenning! Ik zou graag meedoen voor de adventskalender :3 Ik vind dat soort dingen zo leuk, en mogelijk maakt dat hetb egin van 2021 wat leuker.

  Liefs <3

  Antwoord
 4. Ik vond de video’s met de smart ball challenge heel leuk én leerzaam. En jullie zijn met z’n drieën ook zo leuk vind ik!

  Ik zou graag de Bijoux Indiscrets 12 Sexy Days Adventskalender willen winnen om mijn vriend met alle mooie accessoires aan te verrassen. Ik straal nu al van verliefdheid maar dan straal ik nog een beetje extra meer haha. ✨💜✨

  Antwoord
 5. Ik wil in deze ronde niks winnen maar ik wil natuurlijk wel vertellen wat mijn favoriete video was. Ik heb ze namelijk vrij trouw gekeken.
  Dus, met stip op 1: de video over taboes. Die repost ik in al mijn kikgroepej en Facebook groepen (alle 4) omdat ik vind dat mensen dat moeten zien.
  En op 2, 3, 4, 5: de recaps. I loooove the recaps

  Antwoord
  • Vooral de eerste, toen het nog een wedstrijd was. Zo leuk!

   Antwoord
   • Oh ja? Moeten we het wedstrijdelement toch weer terugbrengen??

    Antwoord
 6. De ‘meest intieme vragen ooit’ Q&A van 26 januari vond ik erg leuk om te zien. Heerlijke mensen zijn jullie! Ik bewonder jullie openheid en kwetsbaarheid.
  Vandaag doe ik weer mee voor mijn man. Hij verdient de Motsu Toys Ondo Nupu 2! Want een masrurbator met tandjes, hoe leuk is dat 🥰

  Antwoord
 7. Vorig jaar heb ik de naughty & nice adventkalender gehad. Nu was ik dus erg benieuwd naar de kalender van dit jaar, en jullie unboxings zijn altijd leuk. Dus mijn stem gaat naar de unboxing.

  Ik wil meedoen voor de ondo nupu 2.

  Antwoord
 8. Mijn eerste ingeving was; bdsm toys shoppen bij Xenos en Action, maar ik zie dat die vlog al van vorig jaar is! De smartball challenge vond ik heel leerzaam én motiverend. Het verschil tussen buzzy en diepe vibraties was ook in de race. Moeilijk om te kiezen! Maar de winnaar van dit jaar is voor mij de video; Sextoys die je onzeker maken. Zo herkenbaar, en eigenlijk is jullie site voor mij de start geweest om sextoys een tweede kans te geven, na wat vroegere miskopen die me weinig deden! Dus heel erg bedankt en ga zo door : )
  Ik speel graag mee voor de Bijoux Indiscrets 12 Sexy Days kalender.

  Antwoord
 9. Hoi Tess!

  Ik doe graag mee voor de Dame Arc =D
  Jullie leukste video vind ik met vlag en wimpel de video waar je de boel in de hens zet om te kijken of het siliconen is of niet 😂 ik heb toch in een deuk gelegen ervan! En daarna direct het roer omgegooid qua speeltjes en inkoop hier. Liefs!

  Antwoord
 10. Tips voor het kopen Van je eerste sekspeeltje. Heel handig en de tips zeker gebruikt. Ook vind ik de unboxing videos heel leuk. Ik kan niet goed kiezen welke mijn favorite is. Daarom ga ik voor de handig tips voor het kopen van je eerste seksspeeltje. Ik heb er heel veel aan gehad.
  Ik zoi graag de Dame arc willen winnen.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.