Giveaway 2020 – Dag 2

21-12-2020

Zoals je gisteren in de Sextoy Toppers & Floppers 2020 post hebt kunnen lezen, mag ik weer allerlei super leuke toys weggeven! Gisteren kon je ook Giveaway Dag 1 al bekijken en meedoen natuurlijk. Je kan nog steeds meedoen met Giveaway dag 1, dat kan tot en met 27 december. En nu is het nu tijd voor Giveaway Dag 2.

Wat kan je winnen?

Bijoux Indiscrets 12 Sexy Days Adventskalender

Sexy adventskalenders zijn altijd een feestje om uit te pakken, maar van deze Bijoux Indiscrets 12 Sexy Days kalender werd ik toch wel extra blij. Er zitten echt originele en toffe spullen in. Het is niet een kalender vol seksspeeltjes, maar meer sexy accessoires. In mijn unboxing video (of in de tekst er onder) kan je zien wat er allemaal in zit. Al is het natuurlijk ook leuk om je te laten verrassen.

Motsu Toys Ondo Nupu 2 + schoonmaak accessoires

De Ondo Nupu was een van de eerste masturbators “met tandjes” die Jay mocht proberen, de tweede versie had kleine maar fijne verbeteringen die je natuurlijk kan lezen in de Ondo Nupu 2 review. Samen met Motsutoys mogen wij jullie weer een onahole pakket aanbieden, met daarin natuurlijk de Ondo Nupu 2, 2 toyscleaners, onahole sponsjes en een droogstick, je bent dus helemaal klaar voor een lang en hygiënisch masturbatie avontuur.

Dame Arc

De Dame Arc heeft echt een super slim ontwerp. Door de vorm namelijk én heel geschikt om je G-spot te stimuleren én om je clitoris te stimuleren. Deze vibrator heeft niet de krachtigste vibraties, maar ze zijn wel diep en lekker. Een super toffe multifunctionele vibrator. Je kan mijn review over de Dame Arc hier vinden.

Wat moet je doen om te winnen?

Zoals je misschien weet, posten we elke zondag een video. Nu ben ik heel benieuwd: wat vind jij onze leukste video van 2020? Laat het me weten, en natuurlijk ook welke toy je zou willen winnen vandaag!

Je mag hier onder deze post reageren, of op mijn Instagram onder de Giveaway Dag 2 foto, op mijn Facebook pagina onder de betreffende post of op FetLife, ook weer onder de foto van Giveaway Dag 2.

Je kan meedoen tot en met 27 december. De giveaway is open voor iedereen boven de 18, met (post)adres in Nederland of België.

 

45 Reacties

 1. De leuke video van dit jaar vond ik de video-“tips voor het kopen van je eerste sextoy”, het is namelijke een video die me geholpen heeft met het maken van mijn keuze. Ik wist zelf niet goed waarnaar ik opzoek was, jullie hebben geholpen door een duidelijk overzicht te maken. Ik zou graag mee spelen voor de Motsu Toys Ondo Nupu 2 kit.

  Antwoord
 2. Ik vond de fijnste video die met tips over welke eerste sextoys aan te raden waren. Ik had op dat moment wel al enkele speeltjes liggen, maar nog niet heel veel ervaring en dit heeft me zeker geholpen. Verder vind ik eigenlijk bijna al je video’s heel leerrijk, zeker omdat ik nog maar een beginner ben op vlak van sextoys haha. Ik zou graag meedoen met de 12 sexy days adventkalender. Zo heb ik nog een cadeautje voor mezelf deze feestdagen! 🙂

  Antwoord
 3. Ik vond de unboxing video van de adventkalender erg leuk! Jullie reacties geven een goed beeld van wat de totale waarde van de inhoud is en ik vind het heel jammer dat ik hem niet kon aanschaffen, cadeautjes uitpakken is natuurlijk geweldig!! 💕

  Antwoord
  • En hierdoor wil ik uiteraard meedoen voor de adventkalender

   Antwoord
 4. Hoi hoi!! Vandaag doe ik zeker weer mee.. ik vind het wel erg moeilijk om echt mijn favoriete leukste video te kiezen van dit jaar. Jullie hebben zulke leuke video’s geüpload.
  Als ik kijk naar wat mij toch wat meer zekerheid gaf dan zou ik als favoriet gaan voor de ‘het ligt vast aan mij’ video. Ik vond het heel open en toch wel echt herkenbaar wat jullie hierin zeiden.
  Ohh en ik zou heel graag mee willen doen voor de Dame arc.
  Xx

  Antwoord
 5. Wat een leuke opdracht alweer! Mijn favoriete video is van redelijk in het begin van het jaar. Het was de “Meest intieme vragen ooit?” video. Op het youtube kanaal wordt er heel veel over sekstoys gesproken en met deze clip krijg je eens een hele andere kant van jullie te zien.

  Jullie hebben een bijzondere, kritische manier van vragen beantwoorden, met een brede kijk op de wereld. Ik hou echt van zo’n genuanceerde standpunten. Hierbij vind ik jullie communicatie naar elkaar toe ook heel mooi, daardoor zie je echt dat jullie relatie top is! Jullie zitten echt op 1 lijn.

  Vond het ook leuk om te zien dat jouw favoriete dier ook een alpaca is (en het is inderdaad met een korte middelste a, zo leren we elk eens wat bij hahaha).

  Graag loot ik mee voor Dame Arc 🙂 En een gelukkig 2021!

  Antwoord
 6. Hoi, de leukste video van dit jaar vindt ik de video ‘dit past helemaal niet’ dit komt namelijk zo bekend voor… Ik zou graag de dame arc willen winnen.

  Antwoord
 7. WOOHOOOOOO EEN NIEUWE GIVE-AWAY! YAY-YAY-YAY (of Jay-Jay-Jay?)
  De video die een week in jullie leven toont vond ik bijzonder interessant! Ik heb echt moeten gieren door jullie verhalen over de anus.

  Fantastisch hoeveel jullie jullie bijscholen. Ik wist echt niet hoe divers jullie werk was. En ondanks dat jullie al 1000den speeltjes hebben getest, blijven jullie maar toffe artikels schrijven. Ik zou het niet kunnen, dikke duim!

  Nog nooit een toy gewonnen, dus deze keer ga ik 1000 kaarsjes branden én 36 schietgebedjes doen naar de heilige sekstoygod. Ik probeer voor de Dame Arc.
  toi-toi-toi (of toy-toy-toy?)

  Antwoord
 8. Super benieuwd naar de Dame Arc door de bijzondere vorm & jouw enthousiaste review natuurlijk! Mijn Favoriete video’s zijn: De Naughty & Nice adventkalender (daarna via jouw website besteld) & de smart Ball challenge. Ik vind eigenlijk alle video’s samen met Luna & Miss Poppis altijd erg leuk.

  Antwoord
 9. Wat een leuke prijzen dit jaar. Elk jaar komen er zoveel leuke toys uit, bedankt om deze allemaal te willen testen. Het is echt een hulp om te bepalen wat er wel of niet de moeite waard is! Zo besparen we onszelf de ‘floppers’!
  Voor vandaag ga ik niet voor iets voor manlief (sorry schat). Toen ik de Dame Arc zag wist ik dadelijk dat ik die ooit wou hebben 🙂

  Antwoord
  • Ben ik nog vergeten te vermelden: de video’s met Luna en Miss Poppie waren ook voor mij de leukste, zeker blijven doen in 2021! 🙂

   Antwoord
 10. Ik doe graag mee voor de adventkalender!

  Mijn favoriete video is de bdsm video, hoe het gaat op zo een feest. Ik ben er zelf nog nooit aanwezig geweest en mijn vriend staat daar helaas ook niet voor open.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.