Giveaway 2020 – Dag 2

21-12-2020

Zoals je gisteren in de Sextoy Toppers & Floppers 2020 post hebt kunnen lezen, mag ik weer allerlei super leuke toys weggeven! Gisteren kon je ook Giveaway Dag 1 al bekijken en meedoen natuurlijk. Je kan nog steeds meedoen met Giveaway dag 1, dat kan tot en met 27 december. En nu is het nu tijd voor Giveaway Dag 2.

Wat kan je winnen?

Bijoux Indiscrets 12 Sexy Days Adventskalender

Sexy adventskalenders zijn altijd een feestje om uit te pakken, maar van deze Bijoux Indiscrets 12 Sexy Days kalender werd ik toch wel extra blij. Er zitten echt originele en toffe spullen in. Het is niet een kalender vol seksspeeltjes, maar meer sexy accessoires. In mijn unboxing video (of in de tekst er onder) kan je zien wat er allemaal in zit. Al is het natuurlijk ook leuk om je te laten verrassen.

Motsu Toys Ondo Nupu 2 + schoonmaak accessoires

De Ondo Nupu was een van de eerste masturbators “met tandjes” die Jay mocht proberen, de tweede versie had kleine maar fijne verbeteringen die je natuurlijk kan lezen in de Ondo Nupu 2 review. Samen met Motsutoys mogen wij jullie weer een onahole pakket aanbieden, met daarin natuurlijk de Ondo Nupu 2, 2 toyscleaners, onahole sponsjes en een droogstick, je bent dus helemaal klaar voor een lang en hygiΓ«nisch masturbatie avontuur.

Dame Arc

De Dame Arc heeft echt een super slim ontwerp. Door de vorm namelijk Γ©n heel geschikt om je G-spot te stimuleren Γ©n om je clitoris te stimuleren. Deze vibrator heeft niet de krachtigste vibraties, maar ze zijn wel diep en lekker. Een super toffe multifunctionele vibrator. Je kan mijn review over de Dame Arc hier vinden.

Wat moet je doen om te winnen?

Zoals je misschien weet, posten we elke zondag een video. Nu ben ik heel benieuwd: wat vind jij onze leukste video van 2020? Laat het me weten, en natuurlijk ook welke toy je zou willen winnen vandaag!

Je mag hier onder deze post reageren, of op mijn Instagram onder de Giveaway Dag 2 foto, op mijn Facebook pagina onder de betreffende post of op FetLife, ook weer onder de foto van Giveaway Dag 2.

Je kan meedoen tot en met 27 december. De giveaway is open voor iedereen boven de 18, met (post)adres in Nederland of BelgiΓ«.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

45 Reacties

 1. De leukste video vond ik…. Een week in het leven van toy tester, dit was een openbaring wat erbij komt kijken, echt respect! Graag zou ik de Dame Arc proberen. De naam alleen al is wat misterieus.

  Antwoord
 2. Hey Tess
  Ik heb net nog even wat meer van je video’s bekeken (en geliked natuurlijk) omdat ik eigenlijk niet de unboxing video wou kiezen want dan lijkt het als of ik me er makkelijk van af maak. Toch is dit wel echt mijn favoriete! Ik heb eigenlijk nooit dat ik zo enthousiast word van mooie niet noodzakelijke dingetjes maar jouw enthousiasme is zo aanstekelijk! Nu moet ik gewoon alles hebben. Vooral die blinddoek waar sssssht op staat omdat iemand die ik ken dat vast echt heel leuk vind!
  Ik twijfelde ook over de giveaway video met de taart in bed gewoon omdat die zo gezellig is alleen vond ik de inhoud niet zo leuk als de unboxing van de Bijoux Indiscrets 12 Sexy Days Adventskalender. Door je video zou ik deze ook graag winnen!

  Antwoord
 3. Ik heb jullie net pas ontdekt door jullie video met Climaximaal, dus dat vind ik zeker de leukste video. En stiekem vind ik het (veel) leuker om naar jullie te kijken/luisteren.

  Antwoord
 4. Wat een leuke giveaways weer! Dit keer ga ik voor de Adventkalender. Lijkt me superleuk om met mijn partner te doen. Ik vind de video’s met Ruud en Chantall altijd zo gezellig en de leukste wel die met de adviezen voor een eerste sextoy. Kennis en lol!

  Antwoord
 5. De leukste en vanwege mijn interesse in techniek interessantste video is die van 26 juli waarin de techniek van wand vibrators wordt getoond (slopen!!!). Weer eens wat anders, wel zonde van het speelgoed, maar alles voor de wetenschap πŸ˜‰

  Ik loot wel mee voor de (techniek loze) Ondo Nupu 2.

  Antwoord
 6. Ik ben erg benieuwd naar de Dame Arc en doe daar dus voor mee!

  De leukste video vond ik degene waarin jullie die wandvibrator uit elkaar haalden! Ben zelf technische student en was dus ook erg benieuwd hoe zo’n toy er van binnen uitziet.

  Antwoord
 7. De video van de Njoy <3. Heerlijk om andere mensen zo enthousiast te zien over een speeltje waar mijn hart ook sneller van gaat kloppen!

  Antwoord
 8. Ik vond dr video met de beginner sextoys speeltjes het leukste omdat ik zelf er ook geen ervaring mee had en zo door jullie kon leren wat aan te raden was maar overigens vind ik al jullie videos leuk

  Antwoord
  • Dit is een giveaway van 2020. Die van dit jaar komt in december online!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.