Eindejaarsgiveaway uitslag

04-01-2023

Jullie zullen het ongetwijfeld niet gemist hebben, maar de deadline voor onze eindejaarsgiveaway is verstreken.

En natuurlijk moet er dan ook een uitslag komen. De winnaars zijn al persoonlijk op de hoogte gesteld, maar we wilden de blijdschap toch ook nog met jullie delen.

We hebben enorm veel bezoekjes gehad op onze giveaway pagina en hebben uiteindelijk meer dan 250 inschrijvingen gehad. We willen dan ook iedereen bedanken die heeft meegedaan aan onze giveaway, en natuurlijk ook voor het abonneren op ons Youtube kanaal!

Na de sluiting van de inschrijving hebben we de computer 11 winnaars laten trekken en hebben dus 11 maal iemand blij mogen maken.

Dus Marijke, Robin, Thomas, Cindy, Tessa, Sandra, MariΓ«lle, Chantal, Ilona, Jade en Lux, gefeliciteerd!

Heb je geen bericht gehad dan heb je helaas niets gewonnen deze keer.

Maar gelukkig zullen we ook in 2023 nog wel een aantal giveaways gaan doen. Hou daarvoor natuurlijk YouTube, Instagram en Facebook in de gaten.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

❀️ Crowdfunding β€οΈ

Bol.com

Loveware.be

BDSMstore.nl

Christine Le Duc

EASYtoys.nl

Erovibes.nl

E-Stim Systems

Euphoria-erotiek.nl

Motsutoys

Mister B

Willie.nl

Lovehoney

SelfDelve

Tantus

Hydromax Bathmate

Pabo

Amazon.nl Wees wel voorzichtig welke seksspeeltjes je hier koopt!

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.