Giveaway 2020 – Dag 5

24-12-2020

Het is alweer tijd voor de laatste dag van de Sextoy Toppers & Floppers 2020 giveaway! Je kan met alle giveaways nog meedoen tot en met 27 december.
Je vindt hier de Toppers & Floppers post.
En hier vind je Giveaway dag 1, Giveaway dag 2 en Giveaway dag 3 en Giveaway dag 4.

Ook vandaag zijn er natuurlijk weer een aantal van onze favorieten te winnen.

Wat kan je winnen?

We-Vibe Nova 2
De We-Vibe Nova 2 is voor mij de beste sextoy van 2020. Duovibrators passen lang niet altijd bij elk lichaam, maar de Nova 2 wel! Hij is super flexibel, ook bij beweging blijft de clitorisstimulator je clitoris raken en je kan het inwendige deel zo verbuigen dat ‘ie precies jouw G-spot goed raakt. Dan heeft ‘ie ook nog geweldige vibraties en hij voelt heel lekker zacht aan. Eigenlijk is alles goed aan deze vibrator. De We-Vibe Nova 1 was al goed, maar We-Vibe heeft het echt voor elkaar gekregen om echt hele goede verbeteringen aan te brengen. Geweldige blended orgasms met deze Nova 2, I love it!

Yes, please! boek + Sliquid pakketje
Ik ben zo’n fan van het ‘Yes, please!’ project. Een groep mensen die onderzoek doet naar seksuele fantasieën. In dit boek staan dus ook een heleboel persoonlijke fantasieën van mensen (o.a. van mij!), maar ook veel interessante uitleg. Het boek is zo tof en ik vond het zo leuk om te lezen.
Mijn review over het Yes, please! boek vind je hier.

Bij dit boek krijg je ook een Sliquid pakketje, met daarin een flesje Sliquid Sizzle, Sliquid Silk, Sliquid Sea en Sliquid Oceanics. Ik hou heel erg van Sliquid. Dit glijmiddel glijdt super goed maar bevat geen irriterende ingrediënten voor de vagina.
Mijn Sliquid reviews vind je hier en hier.

Motsu Toys Kyo Bound Kukuru + schoonmaak accessoires

Op de laatste dag van deze giveaway willen we penisbezitters ook nog graag een onahole pakket weggeven. Je ontvangt de KYO Bound Kukuru en een inmiddels welbekende set schoonmaak en droog accessoires. Wat Jay vond van de onahole lees je in zijn KYO Bound Kukuru review.

Womanizer Premium
De Womanizer Premium is een van mijn all time favoriete toys. Deze luchtdrukstimulator is gewoon hét. Hij is luxe, hij is mooi, hij ligt lekker in de hand, maar bovenal geeft ‘ie gewoon héle goede orgasmes!

[update 24/12/2020 12:45]

Wat moet je doen om te winnen?

Vertel ons onder deze post je hoogtepunt van 2020, iets leuks ondanks hoe dit jaar is gelopen. Heb je een nieuwe kitten in je familie verwelkomt? Ben je voor het eerst zo hard klaargekomen dat je haar er van overeind stond?
Heb jij iets ontdekt aan jezelf dat je nog niet wist? Enfin, leuk dingen uit 2020!

Wil je bonuspunten scoren? Abonneer je op ons youtube kanaal!

Je kan meedoen tot en met 27 december. De giveaway is open voor iedereen boven de 18, met (post)adres in Nederland of België.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

86 Reacties

 1. Goedemorgen Tess en Jay,
  Wat een leuke actie hebben jullie! Ik zou dan ook graag een poging wagen voor de Womanizer Premium of de We-Vibe Nova2.
  Ik (46 jaar) heb dit jaar mijn eigen lichaam pas echt ontdekt of ben het nog eigenlijk aan het ontdekken, want ik ontdek nog steeds van alles. Mede dankzij jouw (Tess) leuke opgeschreven ervaringen met verschillende sextoys. Het begon door een ‘ladiesnight’ waar ik met gemengde gevoelens naar toe ging. “Wie zou er iets kopen van mijn vriendinnen?” “Zou ik dat durven?” Vragen, die me van te voren bezig hielden. Na een geweldig leuke avond (aanrader om dat eens met een groepje leuke meiden te doen!) was niet de vraag “of iemand wat zou kopen”, maar “wat iedereen kocht”! Een hele bijzondere ervaring! En het resultaat…. Ik had een goede keus gemaakt, mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ben gaan ontdekken. Al snel vond ik de site van LunaClimaximaal en heel snel daarna die van jou en Jay! Mijn man en ik genieten volop en onze dank is groot voor jullie goede tips!
  Verder heb ik dit jaar vooral genoten van de tijd met elkaar en ons gezin! Nooit zo veel spelletjes gespeeld, gepuzzeld en vooral gesproken met elkaar. Het was een naar, maar ook heel waardevol jaar!

  Antwoord
 2. Mijn hoogtepunt dit jaar was niet echt te zetten op een punt, maar op een omslag die wel dit jaar gebeurt is. Want dit jaar heb ik mezelf herontdekt, tot de conclusie komend dat ik gewoon mezelf lekker moet zijn en niet voor hoef te doen zoals de wereld wil dat ik ben (althans dat gevoel van hoe je ‘moet’ zijn!). Heerlijk bevrijdend moment was toen ik mij dat realiseerde en sindsdien zit ik een stuk beter in mijn vel! Al ben ik dat ‘ik’ nog wel aan het ontdekken.

  Daarom doe ik graag mee voor het Yes, please! boek + Sliquid pakketje. Andermans fantasieën lezen is naast opwindend ook gewoon leuk omdat je dan zelf kan bijfantaseren en ontdekt waar jou fantasieën liggen! En glijmiddel.. dat komt altijd van pas! Ps ben ook geabonneerd op jullie zondag show!

  Antwoord
 3. Mijn hoogtepunt van 2020 is dat ik met mijn man getrouwd ben 🥰 ik word nog altijd blij als ik er aan terug denk, het was zo’n fijne dag en ik ben zo blij dat ik met mijn man m’n leven mag delen.
  En verder ben ik blij dat ik voor mijzelf uitgemaakt heb dat ik volgend jaar met een opleiding ga beginnen, toch een bachelor diploma ga halen. Het heeft even geduurd voor ik het voor mijzelf duidelijk had wat ik nu eigenlijk wilde met mijzelf en mijn toekomst, maar nu ik het duidelijk heb heb ik ook wel enige vorm van rust gevonden.

  Ik zou graag mee willen doen voor de We Vibe Nova 2. Ik heb nog altijd geen aangename duo vibrator gevonden, dus wat dat betreft is die altijd welkom🙂

  Hele fijne (late) feestdagen gewenst en alvast een super fijne jaarwisseling!

  Antwoord
 4. 2020 was, ook voor mij, een erg moeilijk jaar. Ik vind het leuk dat je vraagt naar een hoogtepunt juist omdat ik denk dat we positief moeten blijven om een crisis sterk door te komen. Het is erg makkelijk om alleen maar te denken aan alles wat ik ben kwijtgeraakt aan een sociaal leven en werk maar ik mag niet vergeten dat ik dit jaar ook een diploma heb gehaald. Mijn hoogtepunt van het jaar was het afronden van mijn scriptie en het behalen van mijn Bachelor of Science! Een onvergetelijk hoogtepunt ookal was er geen ceremonie. Zo gauw de pandemie voorbij is ga ik weer verder met een master 😉

  Ik speel mee voor de We-Vibe Nova 2 🙂

  Antwoord
 5. Mijn hoogte punt is dat ik en mijn vriend heerlijk veel thuis zijn geweest het afgelopen jaar in ons fijne appartement! Graag wil ik samen met hem in het yes please boek kijken! En op naar een mooi 2021!

  Antwoord
 6. Mijn hoogtepunt van het jaar is absoluut dat mijn vriendin bij mij is komen wonen. Na aardig wat jaartjes anderhalf uur op en neer reizen en elkaar meestal alleen in het weekend zien zijn we eindelijk elke dag samen, wat zeker in deze tijden nog eens extra fijn is. We hebben een best wel zwaar jaar achter de rug verder, ook zonder corona, maar het fijne is dat het nu veel makkelijker is om elkaar door alle moeilijke momenten heen te slepen als je elkaar gewoon kunt knuffelen wanneer je wilt.

  Om samen nog meer fijne tijden te kunnen beleven, zou je ons dus erg blij maken met de We-Vibe Nova 2. Hoe dan ook bedankt voor jullie leuke winacties en schrijfsels, en al het beste gewenst voor het nieuwe jaar!

  Antwoord
 7. Hoi hoi , daar ben ik weer 🙂

  Positieve dingen dit jaar? Nou… ondanks corona heb ik toch wel een aardig lijstje van mooie dingen opgebouwd 🙂

  Vorig jaar heb ik een bedrijfsongeval gehad, waardoor ik blijvend hersenletsel heb. Ondanks dat ik soms echt gek wordt van de pijn en de harde pieptoon die ik 24 uur per dag hoor, heb ik hier veel van geleerd het afgelopen jaar. Zo heb ik geleerd om beter naar mijzelf, mijn gevoel en mijn lichaam te luisteren. Hierdoor ben ik meer tijd voor mezelf in gaan plannen, beter “nee” leren zeggen en geleerd rust en moois te zoeken in kleine dingen in het leven ( iets wat echt nog niet altijd even makkelijk is, maar het gaat al veel beter).

  De corona tijd/ het ongeluk hebben me anders in het leven gezet. Zo ben ik vegetarisch geworden, bewuster gaan leven, meer gaan sporten en zo 9 kilo afgevallen ( in totaal in ongeveer 1,5-2 jaar ben ik nu al 24 kilo kwijt). Dit jaar heb ik dus mijn oude, streefgewicht ( veel aangekomen door complicaties tijdens en na zwangerschap) bereikt. Rustig aan beginnen nu de eerste spier-lijntjes zelfs een beetje zichtbaar te worden 🙂 Ik voel me nu eindelijk weer meer mezelf, mooi en vrouwelijk 🙂

  Ik ben vrolijker en gelukkiger geworden. Vriendschappen en banden met familie zijn hechter geworden in het afgelopen jaar 🙂

  Op mijn werk gaat het goed en heb ik eindelijk na een jaar weer mijn werk “volledig” op kunnen pakken. 🙂 Ik heb anders met dingen om leren gaan en dat heeft me veel groei gebracht, diepere connecties met collega’s en mijn baas en zelfs een soort promotie. 🙂

  Gezien de complicaties had ik down under geen gevoel meer, dat begint heel rustig aan nu terug te komen heb ik het idee en dit jaar heb ik dan ook voor het eerst sinds een aantal jaren weer een orgasme gehad! En dat gaat ook steeds meer de goede kant op 🙂

  Het leven staat vol mooie mogelijkheden en kansen en dat heb ik het afgelopen jaar wel geleerd. Je moet niet kijken naar wat er niet is of niet meer kan, maar naar wat er nog wel kan en hoe je dingen anders kunt inrichten zodat het wel goed voor je past.

  Dit jaar was voor mij een jaar van mezelf vinden en ontdekken op alle mogelijke fronten. Ik ben er nog lang niet, maar dat laat me ook beseffen dat er nog veel is om te ontdekken en te kunnen groeien. Er ligt veel moois op de route 😉 Wie weet hoort lekker experimenteren met een mogelijk gewonnen toy van jullie daar ook wel bij 😉

  Ik doe vandaag graag mee voor de We-Vibe Nova 2.

  Bonuspunten voor abonneren op youtube zei je?Check, check, dubbel check 😛 Ik kijk altijd graag naar jullie filmpjes en reageer ook regelmatig ( plaatje van dat meisje met het rode haar :P… that’s me! 😛 )

  Veel groetjes weer 🙂

  Antwoord
 8. Mijn Levens hoogtepunt uit 2020 was op de valreep (ik verhuis morgen) nog even een kamertje helemaal voor mijzelf alleen in Amsterdam scoren. Als iemand die en al heel lang in het buitenland woont en die al heel lang haar slaapkamer deelt (daar gaat je privacy) heb ik vooral weer heel veel zin om naakt door m’n huis te kunnen banjeren en mastuberen wanneer ik daar zin in heb ipv even snel als mijn huisgenootje naar werk is. En dat doe ik natuurlijk het liefst met de we vibe Nova 2 als ik die win.

  Mijn twee (ik mag er toch wel twee kiezen) lekkerste Seks hoogtepunten van dit jaar was 17 maart want dat was de laatste keer dat ik seks had met mijn vriend en we wisten dat we elkaar een tijdje niet zouden zien (we wisten niet dat het tot nu al bijna een jaar zou zijn) dus we waren erg intens van elkaar aan het genieten.
  Mijn andere hoogtepunt was toen ik de eerste keer (dankzij jouw raving review aangeschafte) womanizer duo probeerde want dat was de eerste keer dat ik klaarkwam vaginaal (ipv clitoraal) door middel van een speeltje. Normaal had ik daar een piemel een man en heel veel geduld voor nodig maar met deze kon ik het helemaal zelf. Yass empowerment! Dat was net na oktober dus dat is nog redelijk recent.

  Ik denk dat ik in dit jaar vooral van mijzelf heb geleerd om flexibel te zijn met de plannen die je maakt en dat ik dat dus ook wel kan. Ik heb bijvoorbeeld ook geen goede voornemens voor het komende jaar omdat ik toch niet weet hoe 2021 gaat zijn, maar wel kleine dingetjes waar ik naar uitkijk. Bijvoorbeeld het moment dat ik -hopelijk snel- mijn vriend keer in het echt kan knuffelen of het moment dat ik mijn studie eindelijk afrond.

  Also, ik ben voor de bonus gegaan hoor je hebt er een subscriber bij. 😀

  Antwoord
 9. Altijd al een luchtdruk speeltje willen hebben, heb geen flauw idee hoe dat zal voelen en hoop eigenlijk dat dit mijn toy voor 2021 zal worden. Met lucht klaarkomen, dat kun je toch niet verzinnen? Ik zeg blazen maar.

  Antwoord
 10. Hoi Tess en Jay

  Ondanks hoe rot 2020 was, was het misschien wel het beste jaar voor me omdat ik een nieuwe vriendin gevonden heb! Deze vriendschap voelt anders dan bij anderen en ik heb echt een soort vriendschaps verliefdheid. Ze is echt geweldig en zelfs met dat ik best vaak drama veroorzaak (wat best kut is en wat ik echt probeer niet meer te doen) heb ik het gevoel dat dingen altijd wel weer goed komen omdat zij best wel heel erg accepterent is naar mij waardoor ik dat ook meer naar haar ben en naar mezelf!

  Een beetje dit zelfde gevoel heb ik met een D die ik ontmoet heb waarbij dingen voor het eerst echt goed voelen (ondanks dat natuurlijk nog niet alles goed gaat)!

  Dus yaaaaaayyyy en thihi

  (Ik zou graag de womanizer premium willen)

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.