Giveaway 2020 – Dag 5

24-12-2020

Het is alweer tijd voor de laatste dag van de Sextoy Toppers & Floppers 2020 giveaway! Je kan met alle giveaways nog meedoen tot en met 27 december.
Je vindt hier de Toppers & Floppers post.
En hier vind je Giveaway dag 1, Giveaway dag 2 en Giveaway dag 3 en Giveaway dag 4.

Ook vandaag zijn er natuurlijk weer een aantal van onze favorieten te winnen.

Wat kan je winnen?

We-Vibe Nova 2
De We-Vibe Nova 2 is voor mij de beste sextoy van 2020. Duovibrators passen lang niet altijd bij elk lichaam, maar de Nova 2 wel! Hij is super flexibel, ook bij beweging blijft de clitorisstimulator je clitoris raken en je kan het inwendige deel zo verbuigen dat ‘ie precies jouw G-spot goed raakt. Dan heeft ‘ie ook nog geweldige vibraties en hij voelt heel lekker zacht aan. Eigenlijk is alles goed aan deze vibrator. De We-Vibe Nova 1 was al goed, maar We-Vibe heeft het echt voor elkaar gekregen om echt hele goede verbeteringen aan te brengen. Geweldige blended orgasms met deze Nova 2, I love it!

Yes, please! boek + Sliquid pakketje
Ik ben zo’n fan van het ‘Yes, please!’ project. Een groep mensen die onderzoek doet naar seksuele fantasieën. In dit boek staan dus ook een heleboel persoonlijke fantasieën van mensen (o.a. van mij!), maar ook veel interessante uitleg. Het boek is zo tof en ik vond het zo leuk om te lezen.
Mijn review over het Yes, please! boek vind je hier.

Bij dit boek krijg je ook een Sliquid pakketje, met daarin een flesje Sliquid Sizzle, Sliquid Silk, Sliquid Sea en Sliquid Oceanics. Ik hou heel erg van Sliquid. Dit glijmiddel glijdt super goed maar bevat geen irriterende ingrediënten voor de vagina.
Mijn Sliquid reviews vind je hier en hier.

Motsu Toys Kyo Bound Kukuru + schoonmaak accessoires

Op de laatste dag van deze giveaway willen we penisbezitters ook nog graag een onahole pakket weggeven. Je ontvangt de KYO Bound Kukuru en een inmiddels welbekende set schoonmaak en droog accessoires. Wat Jay vond van de onahole lees je in zijn KYO Bound Kukuru review.

Womanizer Premium
De Womanizer Premium is een van mijn all time favoriete toys. Deze luchtdrukstimulator is gewoon hét. Hij is luxe, hij is mooi, hij ligt lekker in de hand, maar bovenal geeft ‘ie gewoon héle goede orgasmes!

[update 24/12/2020 12:45]

Wat moet je doen om te winnen?

Vertel ons onder deze post je hoogtepunt van 2020, iets leuks ondanks hoe dit jaar is gelopen. Heb je een nieuwe kitten in je familie verwelkomt? Ben je voor het eerst zo hard klaargekomen dat je haar er van overeind stond?
Heb jij iets ontdekt aan jezelf dat je nog niet wist? Enfin, leuk dingen uit 2020!

Wil je bonuspunten scoren? Abonneer je op ons youtube kanaal!

Je kan meedoen tot en met 27 december. De giveaway is open voor iedereen boven de 18, met (post)adres in Nederland of België.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

86 Reacties

 1. Moeilijk is de keuze niet voor waar je voor mee wilt spellen als de leukste en beste sextoy tester van nederland zegt dat dit de winnaar van 2020 is… de We-Vibe Nova 2 dus😜

  Ik heb mijn vriend in corona tijd leren kennen. juist door corona zijn we heel snel naar elkaar toe gegroeit. Waar ik ondanks dat ik veel gemist heb dit jaar, echt super dankbaar voor ben. Als ik een moment moet kiezen is het toch gewoon samen naar de zonsondergang kijken met een hapje, dankje, en elkaar. Men wat ben ik verandert in een jaar ik ben namelijk helemaal niet zo romanties…

  Antwoord
 2. Hoogtepunt van 2020 is toch wel dat ik eindelijk begonnen ben met de opleiding van mijn dromen! (ondanks het hele covid gedoe) 😀

  Antwoord
 3. Mijn hoogtepunt van dit jaar was onze zomervakantie.
  Toen de wereld nog goed en mooi was hadden we voor het eerst in 4 jaar een vakantie geboekt. Het plan was om naar een Europese hoofdstad te gaan. Via airbnb het mooiste huisje ooit gevonden in de heuvels van de stad. Met een kwartier was je in de stad, maar ons huis was dusdanig prive dat je je midden in de natuur waande.
  Na lang wikken en wegen toch gegaan, want het land had strengere maatregelen dan Nederland en we zouden immers met de auto gaan.
  Het resultaat was een heerlijke vakantie in een uitgestorven hoofdstad.
  Plekken waar het normaal gesproken zwart zag van de toeristen waar wij nu het enige bezoek waren. Restaurants waar je normaal weken van tevoren moet reserveren waar je nu spontaan met een kleuter naar binnen kan lopen.
  Voor iemand die normaal vrij gevoelig is voor prikkels en plekken met veel mensen liever overslaat was dit een heerlijke verademing.

  Ik doe graag mee voor de womanizer of de sliquid.

  Antwoord
 4. Wauw, leuke actie weer! Ik wil graag meedoen voor de womanizer premium. Hoogtepunt van dit jaar voor mij is dat ik met mijn gezin gelukkig nog wel samen heb kunnen genieten met leuke weekjes en weekendjes weg in eigen land!! Die momenten koester ik heel erg en denk er met veel plezier aan terug!

  Antwoord
 5. mijn hoogtepunt van dit jaar is dat ik mijn vriend ben tegengekomen en we hele fijne en intieme sex samen kunnen hebben. Het is alsof we elkaar al jaren kennen 😍! Ik doe mee voor de womanizer 😇.

  Antwoord
 6. Mijn hoogtepunt voor 2020 is dat ik lid ben geworden van twee leesclubs. Lezen geeft mij plezier, maar ik had het eigenlijk niet eerder in groepsverband meegemaakt. Het is fijn om je verbeelding te delen met mensen en die van hen te horen. Het maakt het lezen zo veel rijker. Ik heb daardoor nieuwe vrienden gemaakt, ondanks de isolatie die zo kenmerkend was voor 2020.

  Om in dit jaar nog meer mee te nemen van de fantasie van mensen, die we dankzij corona zo weinig tegen komen, zou ik graag meedingen naar het boek Yes, please! Ik ken in ieder geval één vriendin die dit boek ook graag zou willen lezen.

  Antwoord
 7. Net zoals zovelen die voor mij hun hoogtepunt hebben geplaatst ligt mijn hoogtepunt niet op het seksuele vlak (alhoewel de lockdown daar wel aan bijgedragen heeft: al die dagen met mijn lovelady onder 1 dak… ;-). Mijn hoogtepunt komt gelukkig steeds vaker: ik heb het wandelen ‘ontdekt’.Ik probeer nu iedere week minstens een keer een toch van zo’n 3 uur te maken. Mijn conditie gaat vooruit en daardoor ook wat kilootjes kwijtgeraakt.

  Antwoord
  • En staart: vergeten te zeggen wat ik graag zou willen winnen. Als het kan de We-Vibe nova. Ik kan mijn lovelady er maar niet overtuigen om deze vibo eens te proberen..

   Antwoord
 8. Ahh, zo fijn deze give-aways, dank! (En nog een fijne gekke kerst gewenst!)
  Ik heb er al eerder ietsje over gedeeld, maar (naast een online theatervoorstelling, mijn master voortgang en aan-me-zelf-werk-ontwikkelingen) was een van de hoogtepunten van dit jaar voor mij wel het begin van mijn avontuur op het gebied van speeltjes, bdsm en seks. Een paar maanden na het maken van een account op Fetlife, en daar wat rondkletsen maar niet durven, eindelijk begin dit jaar afgesproken en mijn eerste kinky (én seksuele) ervaring gehad. Ik had de drempel in mijn hoofd veel te hoog gemaakt voor mezelf. Maar het was geweldig, en toen wilde ik (natuurlijk) niet meer terug. En toen kwam corona… Maar inmiddels toch wel wat dingen kunnen ontdekken, en nog veel meer plannen. Ik herken mezelf absoluut al niet meer terug met een jaar geleden. 🙂 Op een ‘goeie’ manier. (Na 15 weken wachtlijst bij de psycholoog ook tijdens het eerste gesprek kunnen zeggen: ‘Nou, ik heb voor de eerste keer seks gehad, en jeetje, dat is toch best goed geweest voor mijn mentale gezondheid..’ 😉 )

  De We-Vibe Nova 2 klinkt geweldig, maar ik ga denk ik toch voor het Yes, please! boek + Sliquid pakketje. Ben erg benieuwd wat er is uitgelegd over de fantasieën (en de verhalen zelf, natuurlijk).

  Antwoord
 9. Toen je vroeg naar een leuk moment in 2020, moest ik toch even nadenken. Want ja, dit jaar is er niet zoveel speciaals gebeurt. Tot ik opeens net iets verder terugdacht, aan de week net voor alles in België toe moest. Geen idee of Nederlanders daarvan op de hoogte zijn, maar in België moest van de ene moment op de andere ALLES toe. Dus eerst mocht alles nog, ook feestjes, en plots mochten we nergens meer naartoe.
  Ik woon momenteel samen met 2 vrienden in een appartement. We wilden al even een huisfeestje plannen, maar we hadden er niet echt een reden voor. Corona was ook nog niet aanwezig, dus als het ging gebeuren, dan moest het dan
  Maar plots vonden we echt een goede reden! Mijn ene huisgenoot had voor de eerste keer seks gehad, ze was echt super gelukkig dat het gelukt was en voor haar was dit een groot moment. Perfect, dachten we, dat wordt een ontmaagdingsfeest.
  We begonnen met de voorbereidingen en prikten een datum. Toen gebeurde er echter nog iets belangrijker, mijn andere huisgenoot kwam uit de kast als trans. Ze vertelde tegen ons dat ze eindelijk zeker was over haar gender. Wat ons natuurlijk super trots maakte. Het was een geweldig emotionele avond waarbij we vooral veel gebabbeld en gelachen hebben. Natuurlijk werd het feest dan ook een “joepie-je-weet-wie-je-bent-en-je-voelt-er-je-je-comfortabel-mee-feest”.
  Voor mijn twee huisgenoten waren dat heel belangrijke gebeurtenissen in hun leven en we vonden het dan ook extra belangrijk om het goed te vieren. Zij vonden het wat zielig dat ik dan geen reden had in het feest omdat het tenslotte een feest van ons drietjes was (mij kon het niet veel schelen want ik vond het al speciaal genoeg), dus besloten we dat de datum dicht genoeg bij mijn verjaardag was, om ook mijn verjaardag erbij te vieren. Niemand wist dat het een ontmaagding-trans-verjaardagsfeest was, maar dat maakte het juist dubbel zo leuk. Het was ons geheimpje. 
  Tot de dag van het feest plots heel dicht kwam, er waren zoveel mensen die afbelden, wat echt super spijtig was. We waren even aan het vrezen dat er echt niemand ging komen. Gelukkig hadden we echt een leuk idee: we zijn naar de uitgaansbuurt dicht bij ons appartement gegaan en hebben tegen willekeurige personen gezegd dat ze welkom waren! Soms moet je eens impulsief zijn in het leven he! Het was al gezellig maar plots kwam er toch een hele horde vrienden af. Zo veel, dat het zelfs bijna té druk was. Zeker toen de aanwezigen het echt zo tof vonden, dat ze vroegen of ze nog een paar vrienden mochten uitnodigen. Wij vonden het goed en we hebben oprecht de avond van ons leven gehad.
  Ik kan eerlijk zeggen dat het dak eraf vloog en we de grond hebben doen beven. Letterlijk beven, want de volgende dag was onze kast een meter naar voor verschoven. Op sommige liedjes dachten we echt dat de grond ging instorten. Het was geweldig! De mooiste avond/nacht van dit jaar. Ik had zelfs een snoepstring aan, waar iedereen zoetigheid van kon bijten 😀
  Wanneer we de volgende ochtend wakker werden, kregen we het bericht dat alles evenementen vanaf vandaag geannuleerd werden. Toen snapten we nog niet veel van Corona en vonden het heel vreemd. We hadden misschien een paar besmettingen in het land. Nog een dag later gingen we in volledige lockdown. Later bleek dat het inderdaad echt nodig was die maatregelen, maar zo hebben we toch nog eens met zen allen eens gezellig samen kunnen zijn. Want momenteel mis ik iedereen heel erg.
  Dit was het laatste feestje dat wij en onze vrienden hebben meegemaakt. We krijgen vandaag nog berichtjes om ons te bedanken en dat ze echt veel plezier gehad hebben.
  Ik zend je graag wat leuke foto’s van ons ontmaagding-trans-verjaardagsfeest, hoe kan ik dat doen? 
  Vandaag speel ik mee voor de womanizer premium. Nog eens super bedankt voor deze giveaway, ik had veel plezier in het schrijven van mijn ervaringen en verhalen. Ook eens tof om over al de opdrachten na te denken. Op naar een beter 2021 en hopen voor een leuke prijs.

  Antwoord
  • Hoera bonuspunten! Want ik ben al geabonneerd

   Antwoord
 10. Mijn hoogtepunt van dit jaar is dat ik eindelijk tot het besef ben gekomen dat solo seks ook heel fijn is. Na de aanschaf van de satisfyer pro 2 ging er een wereld voor mij open. Wat met vingeren nooit goed lukte, lukt nu wel. Ik heb vaak momentjes dat ik de ontspanning van een orgasme op zoek samen met de satisfyer. Ben benieuwd naar andere speeltjes!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.