Giveaway 2020 – Dag 5

24-12-2020

Het is alweer tijd voor de laatste dag van de Sextoy Toppers & Floppers 2020 giveaway! Je kan met alle giveaways nog meedoen tot en met 27 december.
Je vindt hier de Toppers & Floppers post.
En hier vind je Giveaway dag 1, Giveaway dag 2 en Giveaway dag 3 en Giveaway dag 4.

Ook vandaag zijn er natuurlijk weer een aantal van onze favorieten te winnen.

Wat kan je winnen?

We-Vibe Nova 2
De We-Vibe Nova 2 is voor mij de beste sextoy van 2020. Duovibrators passen lang niet altijd bij elk lichaam, maar de Nova 2 wel! Hij is super flexibel, ook bij beweging blijft de clitorisstimulator je clitoris raken en je kan het inwendige deel zo verbuigen dat ‘ie precies jouw G-spot goed raakt. Dan heeft ‘ie ook nog geweldige vibraties en hij voelt heel lekker zacht aan. Eigenlijk is alles goed aan deze vibrator. De We-Vibe Nova 1 was al goed, maar We-Vibe heeft het echt voor elkaar gekregen om echt hele goede verbeteringen aan te brengen. Geweldige blended orgasms met deze Nova 2, I love it!

Yes, please! boek + Sliquid pakketje
Ik ben zo’n fan van het ‘Yes, please!’ project. Een groep mensen die onderzoek doet naar seksuele fantasieën. In dit boek staan dus ook een heleboel persoonlijke fantasieën van mensen (o.a. van mij!), maar ook veel interessante uitleg. Het boek is zo tof en ik vond het zo leuk om te lezen.
Mijn review over het Yes, please! boek vind je hier.

Bij dit boek krijg je ook een Sliquid pakketje, met daarin een flesje Sliquid Sizzle, Sliquid Silk, Sliquid Sea en Sliquid Oceanics. Ik hou heel erg van Sliquid. Dit glijmiddel glijdt super goed maar bevat geen irriterende ingrediënten voor de vagina.
Mijn Sliquid reviews vind je hier en hier.

Motsu Toys Kyo Bound Kukuru + schoonmaak accessoires

Op de laatste dag van deze giveaway willen we penisbezitters ook nog graag een onahole pakket weggeven. Je ontvangt de KYO Bound Kukuru en een inmiddels welbekende set schoonmaak en droog accessoires. Wat Jay vond van de onahole lees je in zijn KYO Bound Kukuru review.

Womanizer Premium
De Womanizer Premium is een van mijn all time favoriete toys. Deze luchtdrukstimulator is gewoon hét. Hij is luxe, hij is mooi, hij ligt lekker in de hand, maar bovenal geeft ‘ie gewoon héle goede orgasmes!

[update 24/12/2020 12:45]

Wat moet je doen om te winnen?

Vertel ons onder deze post je hoogtepunt van 2020, iets leuks ondanks hoe dit jaar is gelopen. Heb je een nieuwe kitten in je familie verwelkomt? Ben je voor het eerst zo hard klaargekomen dat je haar er van overeind stond?
Heb jij iets ontdekt aan jezelf dat je nog niet wist? Enfin, leuk dingen uit 2020!

Wil je bonuspunten scoren? Abonneer je op ons youtube kanaal!

Je kan meedoen tot en met 27 december. De giveaway is open voor iedereen boven de 18, met (post)adres in Nederland of België.

86 Reacties

 1. Hoogste punt van mijn jaar is dat toch in deze tijd mijn vriendin veel heb kunnen zien. We zijn samen op vakantie gweest met zijn 2e voor de eerste. Ookal zouden wij samen naar Amerika gaan naar mijn familie. Heb ik toch het niet anders gewild.

  Daarom zou ik graag voor mijn vriendin We-Vibe Nova 2 willen winnen als verrassing voor haar.

  Antwoord
 2. Hi Tess,

  Superleuk dat je door deze giveaways mensen motiveerd om na te denken over alle goede dingen die we dit jaar WEL hebben meegemaakt in plaats van alles wat niet mocht vanwege de pandemie. Mijn hoogtepunt was dat ik na 4 zware jaren in mijn opleiding toch uiteindelijk met vlag en wimpel ben geslaagd!! Ik ben heel trots op iedereen die dit ook is gelukt of die een andere positieve verandering hebben doormaakt dit jaar ondanks alles!

  Ik doe graag mee voor de Motsu Toys Kyo Bound Kukuru + schoonmaak accessoires

  Antwoord
  • Wow, wat goed! Gefeliciteerd!

   Antwoord
 3. Het hoogte punt van mijn jaar is dat ik toch samen met mijn vriend op vakantie ben geweest. Een heerlijke tijd gehad. Samen naar de sterren gekeken. En goed van elkaar kunnen genieten😊

  Ik zou graag de Motsu Toys Kyo Bound Kukuru + schoonmaak accessoires voor hem willen winnen. Hij verdient het ook om een keertje goed te genieten. Het hoeft niet altijd met mij te zijn.

  Antwoord
 4. In 2020 heb ik me in de BDSM/polyamorie verdiept en zelfs mijn eerste speelpartner gevonden! Dit had ik totaal niet verwacht, maar heeft mijn leven echt leuker gemaakt. 🙂

  Antwoord
  • Whoohoo! Wat gaaf! Laat je ook nog even weten waar je voor meespeelt?

   Antwoord
 5. Het hoogte punt van mijn jaar is dat ik toch samen met mijn vriend op vakantie ben geweest. Een heerlijke tijd gehad. Samen naar de sterren gekeken. En goed van elkaar kunnen genieten😊

  Ik zou graag de Motsu Toys Kyo Bound Kukuru + schoonmaak accessoires voor hem willen winnen. Hij verdient het ook om een keertje goed te genieten. Het hoeft niet altijd met mij te zijn. Of we genieten samen. Beide met ons zelf bezig.

  Antwoord
 6. Ik ben een eigen bedrijf begonnen, namelijk duurzame vogelkastjes tegen de processierups! Ben een penis bezitter en zou graag een sextoy willen winnen, zodat ik me volgende jaar een nog hogere hoogtepunt kan komen dan nu;)

  Antwoord
 7. Hallo Tess en Jay, ten eerste supertof dat jullie deze winactie organiseren! Mijn hoogtepunt van dit jaar is dat ik afgestudeerd ben aan de kunstacademie. Ik ben ontzettend trots op mijzelf en had van tevoren niet kunnen bedenken dat het mogelijk zou zijn om volledig online af te studeren met een kunstproject. Mijn project ging over onderhoudskunst (de kunst van het schoonmaken.)
  Naast alle hectiek heb ik dit jaar kunnen ontspannen met een aantal goeie toys. Bedankt voor jullie reviews, dat geeft toch net dat extra zetje om zo’n weloverwogen aankoop te doen. De beste wensen voor het nieuwe jaar!

  Ik loot graag mee voor de We-Vibe Nova 2!

  Antwoord
 8. Dit is een lastige. Maar een belangrijke! In deze tijden is het goed om over te positieve dingen na te denken. Op nummer een blijft de band tussen mij en mijn moeder die dit jaar veel sterker is geworden. En een goede tweede is dat ik na wat jaartjes de knoop heb door gehakt om weer te gaan studeren.
  En als laatste heb ik mijn liefde voor toys uitgevonden. Vond het altijd maar eng maar nu kan ik niet meer zonder. 😊

  ik loot graag mee de womanizer premium of het boek ^^ lijkt me erg intressant om te lezen.

  Antwoord
 9. Dit jaar hebben we onze vriendenkring flink uitgebreid met allemaal lieve poly mensen. Een verademing om met deze ruimdenkende mensen om te gaan.
  Ik doe mee voor mijn man voor de Motsu Toys Kyo Bound Kukuru

  Antwoord
 10. Het hoogtepunt van mijn 2020 moet wel mijn moestuin zijn. Wat een verademing en een luxe dat ik een plek had waar ik heen mocht tijdens beiden lockdowns. En de hele zomer eigen groente gegeten, heerlijk!
  Ik doe graag mee voor de wevibe nova. Dank je wel voor al deze give aways Tess! Liefs,

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.