Giveaway 2020 – Dag 5

24-12-2020

Het is alweer tijd voor de laatste dag van de Sextoy Toppers & Floppers 2020 giveaway! Je kan met alle giveaways nog meedoen tot en met 27 december.
Je vindt hier de Toppers & Floppers post.
En hier vind je Giveaway dag 1, Giveaway dag 2 en Giveaway dag 3 en Giveaway dag 4.

Ook vandaag zijn er natuurlijk weer een aantal van onze favorieten te winnen.

Wat kan je winnen?

We-Vibe Nova 2
De We-Vibe Nova 2 is voor mij de beste sextoy van 2020. Duovibrators passen lang niet altijd bij elk lichaam, maar de Nova 2 wel! Hij is super flexibel, ook bij beweging blijft de clitorisstimulator je clitoris raken en je kan het inwendige deel zo verbuigen dat ‘ie precies jouw G-spot goed raakt. Dan heeft ‘ie ook nog geweldige vibraties en hij voelt heel lekker zacht aan. Eigenlijk is alles goed aan deze vibrator. De We-Vibe Nova 1 was al goed, maar We-Vibe heeft het echt voor elkaar gekregen om echt hele goede verbeteringen aan te brengen. Geweldige blended orgasms met deze Nova 2, I love it!

Yes, please! boek + Sliquid pakketje
Ik ben zo’n fan van het ‘Yes, please!’ project. Een groep mensen die onderzoek doet naar seksuele fantasieën. In dit boek staan dus ook een heleboel persoonlijke fantasieën van mensen (o.a. van mij!), maar ook veel interessante uitleg. Het boek is zo tof en ik vond het zo leuk om te lezen.
Mijn review over het Yes, please! boek vind je hier.

Bij dit boek krijg je ook een Sliquid pakketje, met daarin een flesje Sliquid Sizzle, Sliquid Silk, Sliquid Sea en Sliquid Oceanics. Ik hou heel erg van Sliquid. Dit glijmiddel glijdt super goed maar bevat geen irriterende ingrediënten voor de vagina.
Mijn Sliquid reviews vind je hier en hier.

Motsu Toys Kyo Bound Kukuru + schoonmaak accessoires

Op de laatste dag van deze giveaway willen we penisbezitters ook nog graag een onahole pakket weggeven. Je ontvangt de KYO Bound Kukuru en een inmiddels welbekende set schoonmaak en droog accessoires. Wat Jay vond van de onahole lees je in zijn KYO Bound Kukuru review.

Womanizer Premium
De Womanizer Premium is een van mijn all time favoriete toys. Deze luchtdrukstimulator is gewoon hét. Hij is luxe, hij is mooi, hij ligt lekker in de hand, maar bovenal geeft ‘ie gewoon héle goede orgasmes!

[update 24/12/2020 12:45]

Wat moet je doen om te winnen?

Vertel ons onder deze post je hoogtepunt van 2020, iets leuks ondanks hoe dit jaar is gelopen. Heb je een nieuwe kitten in je familie verwelkomt? Ben je voor het eerst zo hard klaargekomen dat je haar er van overeind stond?
Heb jij iets ontdekt aan jezelf dat je nog niet wist? Enfin, leuk dingen uit 2020!

Wil je bonuspunten scoren? Abonneer je op ons youtube kanaal!

Je kan meedoen tot en met 27 december. De giveaway is open voor iedereen boven de 18, met (post)adres in Nederland of België.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

86 Reacties

 1. Dit jaar stond voor mij volledig in thema van persoonlijke groei. Ik heb gerealiseerd dat je niet alle lasten van jouw wereld in je eentje hoeft te dragen. Wat een opluchting! Ik heb daardoor enorm veel dingen los kunnen laten.

  Antwoord
  • Oh, en dan zou ik voor de We-vibe Nova 2 gaan 🙂

   Antwoord
 2. Voor mij is het hoogtepunt van dit bizarre jaar zonder twijfel mijn huwelijk op 29 februari, een schrikkeldag. We hadden gasten op ons feest uit 7 verschillende landen, zelfs de VS en we hebben echt kunnen genieten. Wie had kunnen vermoeden dat twee weken later alles op slot ging….ach nee, vergeet dat laatste, het moesten leuke dingen zijn he!

  Het huwelijk was extra speciaal omdat wij een heerlijk onconventioneel koppel zijn: mijn vrouw heeft mij ten huwelijk gevraagd, we hebben een relatie met Dominante en onderdanige aspecten en ook dat was in ons huwelijk aanwezig, op onze eigen manier.

  Het was op vele vlakken een onvergetelijk jaar!

  Oh ja, ik speel mee voor de Kyo Bound Kukuru (weer een nieuw Japans woord geleerd 😉 )

  Antwoord
 3. Mijn hoogtepunt van 2020 was na een lange, uitdagende hike bij een bergmeer aankomen dat fantastisch mooi was. Het voelde alsof ik het hele jaar daarvoor naar dit punt had toegewerkt, om dit te moge zien. Het gaf voldoening, vrede en een gevoel van bewondering (voor mezelf en voor onze planeet). Op aanraden van jou wil ik heel graag de We Vibe Nova 2 proberen.

  Antwoord
 4. Mijn beste herinnering aan dit jaar is dat ik een aantal nieuwr hobbies heb gevonden! Ik werk als barber dus heb niks te doen gehad 8 weken lang en nu weer 5 weken. In de tussentijd heb ik heel veel met epoxyhars gespeeld en cadeautjes gemaakt daarmee voor familie. Mijn opa en oma een paasontbijt gebracht met zelf gebakken paashaas brownies, mijn opa heeft lang niet meer zo gelachen vertelde mijn moeder toen ze het voor de deur zagen staan 💜 en ik ben nu bezig met vlinders opzetten! Wie weet kan ik dat ook nog combineren door ze in de hars te doen 😁

  Antwoord
 5. Sinds een maand ben ik eindelijk mijn rijbewijs aan het halen op 44 jarige leeftijd. En ik heb een mooi groot bed gekocht waarop ik mijn vriendinnetje na 10 maanden verkering eindelijk voor het eerst heb gebeft.. Ze werd er verlegen en ongemakkelijk van. Heerlijk om
  te zien. Ik zou graag meedoen voor het boek!

  Antwoord
 6. Dit was een jaar vol hoogtepunten voor mij, ondanks de corona! Ik heb een nieuwe vriend die ook nog goed is met touwen, het is me eindelijk gelukt om te stoppen met roken en ik heb mijn diploma aan de kunstacademie gehaald! En omdat ik veel bezig ben met seksualiteit in mijn kunst, ben ik heel erg benieuwd naar het boek “Yes, please!” boek. En ik ben ook al abonnee op jullie youtube kanaal. 😉

  Antwoord
 7. Beste Tess,

  Wat fijn om al deze positiviteit te lezen.

  Mijn mooiste moment van het afgelopen jaar is geweest in mei. Mijn vriendin en ik woonde nog in Vancouver(reis door Canada, maarja…Covid) en tijdens een hike in de bergen zagen we voor het eerst een beer, op veilige afstand. Zo prachtig om de natuur zo mee te mogen maken.
  Ik wil jullie een heel fijn jaar wensen!

  Graag doe ik mee voor het yes, please! Boek!

  Antwoord
 8. Afgelopen jaar heb ik besloten om m’n studie een jaar stop te zetten om de tijd te nemen voor wat persoonlijke ontwikkeling. Daar is toen ook wat seksuele ontwikkeling bij gekomen, want ik heb m’n eerste sekstoys gekocht! Ik was eerst van plan om maar er maar 1 te kopen, maar na het doorlezen van vele reviews toch maar voor een kleine basic vibrator en luchtdruk vibrator gegaan. Daar zijn meerdere hoogtepunten mee bereikt ;).

  Ultieme hoogtepunt is toch wel dat ik door de sekstoys en het boek ‘Kom als jezelf’ een stuk meer zelfvertrouwen heb gekregen in bed en daar ben ik erg trots op!

  Aangezien het Tess haar favo toy is, zou ik graag meedoen voor de We-Vibe Nova 2, ben erg benieuwd :).

  Antwoord
 9. Ik gaf mezelf dit jaar een stalen Le Wand cadeau en damn wat een uitvinding. Ik beleefde niet per se meteen de beste orgasmes, maar raakte plekken in mijn vagina die ik nooit eerder zo bewust voelde. Sowieso was ik nooit een fan van dildo’s/penetratie, maar daar denk ik sinds Le Wand helemaal anders over 💦

  Antwoord
 10. Ik heb dit jaar heel erg geleerd om voor jezelf op te komen ikz at eerst echt in een hele moeilijke periode niks dat er goed verliep alles zat tegen en met de juiste mensen om je heen gaat het goed ondanks alles ben ik vooral blij geweest dat ik ook nog op vakantie ben geweest

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.