Giveaway 2020 – Dag 1 en uitslag

20-12-2020

Zoals beloofd natuurlijk ook dit jaar weer een december sextoy giveaway! Want december is toch wel dé maand om kadootjes te geven. We vinden het leuk om onze favorieten met jullie te delen, dus dankzij een aantal partijen hebben wij weer allemaal hele toffe prijzen kunnen regelen. Met heel veel dank aan Euphoria, Tom Smith, MotsuToys, Le Wand, Zumio, Orion, Company New Heroes, Dame, Womanizer, Tenga en We-Vibe.

We hebben een video gemaakt waarin we het even hebben over onze beste en slechtste toy en waarin we de giveaway ook nog uitleggen. De video kan je hier onder zien. De rest van de tekst gaat onder de video verder.

Dus, je kan van alles winnen. Elke dag zijn er een aantal toys te winnen en per dag kan je dan ook lezen wat je daarvoor moet doen. Dit is elke dag iets anders. Vanaf vandaag kan je meedoen met de giveaway dag 1. Elke dag komt er een nieuwe giveaway bij. Je kan meedoen tot en met 27 december. Dus je kan vanaf de dag dat de giveaway online staat tot en met 27 december meedoen. Je mag met zoveel giveaways meedoen als je zelf wil, dus kom elke dag even kijken wat je voor de toys van die dag moet doen om te kunnen winnen.

Giveaway Dag 1 – 20 december

Tenga Crysta Leaf

De Tenga Crysta Leaf is een kristal heldere masturbator die je als je hem niet gebruikt ook gewoon zo op tafel kan zetten (mits hij schoon is) als objet d’art. Meer over deze masturbator lees je natuurlijk in Jay’s review over de Tenga Crysta Leaf.

Womanizer Duo
De Womanizer Duo is één van mijn all-time favoriete toys. Het ene deel breng je in in de vagina. Dit deel kan vibreren in verschillende standen en patronen. Het andere deel gaat om de clitoris en stimuleert door middel van luchtdruk. Deze combinatie is echt super lekker. Ik vind het heel fijn dat de Duo ook vrij makkelijk handsfree te gebruiken is als je je benen tegen elkaar klemt. De orgasmes die ik van de Womanizer Duo krijg zijn relaxed maar intens.

(Avond)Date met Tom Smith
Tom Smith is een gigolo, maar wel een hele bijzondere. Hij is ook coach en sekscounselor. Je kan een date van vier uur winnen met Tom (Tom date met vrouwen en man-vrouw stellen). Ik heb Tom als een super fijn persoon leren kennen. Hij weet je in no time helemaal op je gemak te laten voelen en je kan echt hele fijne gesprekken met hem voeren. Over seks, jouw seksualiteit, of eigenlijk over alles wat jij maar wil. Want Tom is er voor jou en geeft jou alle aandacht. Maar hij kan natuurlijk niet alleen goed praten, hij heeft ook wel echt goede seks-skills. Ik denk nog met veel plezier terug aan onze date vorig jaar.

Motsu Toys Nikuman Delta + schoonmaak accessoires

De komende dagen mogen we je in samenwerking met Motsutoys een aantal onahole pakketten aanbieden. Zo kan je vandaag de Nikuman Delta winnen, samen met 2 flesjes toycleaner, onahole sponsjes en een droogstick. Kortom alles wat je nodig hebt om lange tijd schoon en hygienisch te masturberen. De review over de Nikuman Delta vertelt je alles over de toy. In de Onahole Accessoires review lees je meer over de schoonmaakproducten.

Wat moet je doen om één van deze toys te winnen?

Omdat dit hele jaar toch wel een deprimerend is en ik ook wel zin heb in wat positiviteit, vraag ik je vandaag om een complimentje te geven over mij, Jay of deze website.
Verder moet je natuurlijk even laten weten voor welke prijs je meespeelt. Je mag hier onder deze post reageren, of op mijn Instagram onder de Giveaway Dag 1 foto, op mijn Facebook pagina onder de betreffende post of op FetLife, ook weer onder de foto van Giveaway Dag 1.

Alle social media posts doe ik handmatig, dus het kan zijn dat de post op mijn socials soms wat later is dan de post hier op de website. Hier kan je elke dag om 12 uur een nieuwe giveaway post vinden.

Je kan meedoen tot en met 27 december. De giveaway is open voor iedereen boven de 18, met (post)adres in Nederland of België.

Wat kan je de komende dagen verwachten?

Kom elke dag dus even terug om te kijken wat de opdracht is voor de toys die je vanaf die dag kan winnen!

UITSLAG

Dag 1

Womanizer Duo – Richella
(Avond)date met Tom Smith – Nancy
Nikuman Delta – Tjhesseling

Dag 2 –  (vanaf) 21 december

Bijoux Indiscrets 12 Sexy Days Adventskalender – Alpherian
Motsu Toys Ondo Nupu 2 + schoonmaak accessoires – Constantin
Dame Arc – NouNits

Dag 3 – (vanaf) 22 december

Zumio E – Potaantbrakken
Fun Factory Bouncer van Euphoria – SandradeV
Tenga Geo – BM
Dame Pom – Tessa Groot

Dag 4 – (vanaf) 23 december

Le Wand Hoop – Nachtraef
Tenga Spinner – Bas Wildeboer
Vibe Pad  + You2Toys Glow in the Dark Silicone Dildo – scriptorvitae

Dag 5 – (vanaf) 24 december

We-Vibe Nova 2 – Countess_Nevada
Yes, please! boek +Sliquid pakketje – HannySmits
Motsu Toys Kyo Bound + schoonmaak accessoires – Snipps
Womanizer Premium – Spookkatje

De winnaars hebben inmiddels allemaal een berichtje (of insta-volgverzoek) ontvangen van mij!
Super bedankt voor het meedoen allemaal!

 

 

85 Reacties

 1. Ik heb toevallig op de andere prijsvraag ook al gereageerd met een compliment, namelijk dat ik het heel leuk vind hoe open jullie zijn over bdsm! Je hoort dat niet erg vaak, mensen zijn vaak toch nog bang voor gevolgen of vooroordelen, wat ik super jammer vind. Jullie praten er gewoon open over en dat is echt zo stoer!
  En uiteraard, het feit alleen al dat je toys test is een compliment waard. Zo voorkom je natuurlijk dat mensen miskopen doen en dat is echt top! Ik moet zeggen dat, hoewel ik je nog niet lang volg, ik al wel terug gelezen en gezocht heb naar leuke speeltjes om ook samen met mijn man te kunnen gebruiken. Seksspeeltjes zijn niet goedkoop, dus als ik dan “veel” geld uit geef doe ik dat graag aan een goed product. En dan is het altijd fijn om uitgebreid te kunnen lezen waarom iemand het een top of flop vind.

  Ooh en als laatste compliment: ik ben eigenlijk totaal niet van de vlogs en filmpjes, maar degene die ik tot nu toe van jullie bekeken heb vervelen me niet 🙂 en dat is een groot compliment, komende van iemand met ADHD 😅
  Ik wil graag meespelen voor de Womanizer Duo. Stimulatie op 2 manieren klinkt zalig!

  Antwoord
 2. Ik ga voor de womanizer duo
  Complimenten voor de vernieuwde versie van de website, vooral de manier waarop reviews gecategoriseerd zijn werkt erg makkelijk en intuïtief

  Antwoord
 3. Heey heey,

  Complimentjes kan iedereen in deze tijd inderdaad wel gebruiken. 🙂
  Vaak staan we er niet bij stil hoeveel een oprecht complimentje kan betekenen voor iemand. Ook van complimentjes geven, krijg ik een fijn gevoel. Je maakt anderen gelukkig, doet andere nadenken en geeft hen soms zelfs meer zelfvertrouwen. Zo vind ik het vaak leuker om mensen een cadeau of een compliment te geven dan zelf te ontvangen, aangezien een reactie een veel groter gelukgevoel kan creëren dan het gelukgevoel van iets materieels.
  De kans dat ik nu iets ga winnen is ongelooflijk klein, maar toch vind ik het leuk om hier een tekstje te typen, omdat ik denk dat ik iemand gelukkig kan maken met iets wat ik oprecht meen.

  Zo vind ik deze website echt geweldig aangezien het zeer gebruiksvriendelijk, heel eerlijk feedback en vrolijk is opgebouwd. Ik wil jullie vooral complementeren over de manier waarop jullie, jullie sekstoys in beeld brengen met al die creatieve decoratie. Hoe jullie steeds ervoor zorgen dat de meeste vreemde sekstoys toch mooi op beeld staan vind ik echt knap. Zo krijg ik ook zin om toch ook reviews te lezen van deze toys. Ook maken de speelse achtergronden en de felle kleuren me al spontaan gelukkig. Ik moet nu even lachen omdat ik me inbeeld welke fratsen je daar soms wel niet voor moet uithalen om die perfect shot te krijgen. 😉

  Verder wens ik jullie nog een goede gezondheid en een spetterend 2021! Doe zo voort zou ik zeggen, want jullie zijn echt een top duo dat vele mensen echt uit de nood helpen bij de zoektocht van een ideaal speeltje.
  Groetjes

  Ps: mocht er toch een kleine kans zijn zou ik het fijn vinden mocht de Womanizer Duo in het kort onder mijn kerstboom liggen 🙂

  Antwoord
 4. Wat een super vrolijke website en wat een leuke actie! Een beetje vrolijkheid is wel fijn in deze tijden! Ik zou de womanizer Duo wel eens willen proberen 🙂

  Antwoord
 5. Joepie een giveaway! Vandaag hoef ik geen prijs maar ik wil wel een complimentje geven, en dat is dat je haar er altijd super leuk uitziet. Hoe speel je dat toch klaar? Want krullen doen niet altijd wat je zelf wilt 😉

  Antwoord
 6. Ik heb jullie afgelopen week pas ontdekt, maar vind dat jullie het allemaal erg leuk en vooral luchtig brengen. Jullie Instagram feed is ook zo heerlijk vrolijk, die verdient meer volgers! Ik wens jullie fijne feestdagen. En als ik dan zou kiezen, zou ik voor de Womanizer Duo gaan.

  Antwoord
 7. Wat een leuke opdracht! Ik waardeer enorm hoe jullie zo eerlijk zijn en luchtig kunnen praten over iets waar toch nog veel taboes aan hangen. Die openheid, dat bespreekbaar maken is zo belangrijk. En dat ook nog eens met humor. Het is heel leuk om te zien hoe jullie op elkaar ingespeeld zijn. Ik doe in deze winactie graag mee voor de Womanizer Duo.

  Antwoord
 8. Heey Tess,

  Hierbij mijn compliment aan jou! Ik kwam je afgelopen maart in m’n zoektocht naar m’n eerste sekstoy tegen in een video van VIVA waarin je samen met 2 andere meiden sekstoys tes(s)tte. Ik vond het heel tof om te zien hoe open je daar was, lijkt me best eng om gefilmd te worden terwijl je een sekstoy gebruikt, dus heb mega veel respect dat je daaraan meedeed! Ik was bovendien dus enorm blij toen ik erachter kwam dat je een hele website had met reviews over sekstoys en me op die manier wegwijs maakte in de wondere wereld van toys. Je hebt me laten zien dat het heel normaal is om hier open over te praten, door jouw website ben ik bijvoorbeeld ook een stuk meer met vriendinnen hierover het gesprek aangegaan, maar ook met mijn eigen vriend, je bent dus echt een inspiratie!!!
  Keep up the great work.

  Ps. Fun fact: ik heb dezelfde ‘Do I look like I care?’ plaat in m’n kamer hangen die ook op de video te zien is (en naar beneden viel!).

  Antwoord
  • Ik ga voor de womanizer duo trouwens!

   Antwoord
 9. Beste Tess en Jay,

  Vol liefde volg ik jullie op instagram. De posts vol passie en eerlijkheid geven ruimte aan mensen, zoals mij, om nieuwe dingen te ervaren en te proberen zonder hier een schaamtelijk gevoel er bij te krijgen. Het is prachtig om te zien dat jullie elkaars en jullie eigen seksualiteit zo waarderen en respecteren.
  Vol smart wacht ik op de volgende reviews.
  Ik doe graag mee voor de Tenga crysta leaf

  Antwoord
 10. Ahhh Tess en Jay, jullie willen niet weten hoe vrolijk ik altijd wordt van jullie reviews! Ik kijk en lees de reviews 9/10 niet eens omdat ik een speeltje wil kopen, maar gewoon omdat ik weer zin heb in jullie persoonlijke meningen over de speeltjes. Ik verwijs vrienden regelmatig naar jullie website en stuur ook vaak video’s door naar vrienden die seks een lastig onderwerp vinden. Ik vind seks zo’n belangrijk, mooi en lekker onderdeel van het leven. Jullie open minded reviews en gesprekken ondersteunen mij in gesprekken als ik weer eens een beetje TMI wil delen met mensen.

  Jullie helpen mensen niet alleen beter te kiezen en zo eventueel geld te besparen, maar jullie nodigen mensen ook uit om te experimenteren, om te blijven spelen en vooral om te blijven praten en delen over seks! Liefde voor jullie online-aanwezigheid ♥️

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.