Giveaway 2020 – Dag 1 en uitslag

20-12-2020

Zoals beloofd natuurlijk ook dit jaar weer een december sextoy giveaway! Want december is toch wel dรฉ maand om kadootjes te geven. We vinden het leuk om onze favorieten met jullie te delen, dus dankzij een aantal partijen hebben wij weer allemaal hele toffe prijzen kunnen regelen. Met heel veel dank aan Euphoria, Tom Smith, MotsuToys, Le Wand, Zumio, Orion, Company New Heroes, Dame, Womanizer, Tenga en We-Vibe.

We hebben een video gemaakt waarin we het even hebben over onze beste en slechtste toy en waarin we de giveaway ook nog uitleggen. De video kan je hier onder zien. De rest van de tekst gaat onder de video verder.

Dus, je kan van alles winnen. Elke dag zijn er een aantal toys te winnen en per dag kan je dan ook lezen wat je daarvoor moet doen. Dit is elke dag iets anders. Vanaf vandaag kan je meedoen met de giveaway dag 1. Elke dag komt er een nieuwe giveaway bij. Je kan meedoen tot en met 27 december. Dus je kan vanaf de dag dat de giveaway online staat tot en met 27 december meedoen. Je mag met zoveel giveaways meedoen als je zelf wil, dus kom elke dag even kijken wat je voor de toys van die dag moet doen om te kunnen winnen.

Giveaway Dag 1 โ€“ 20 december

Tenga Crysta Leaf

De Tenga Crysta Leaf is een kristal heldere masturbator die je als je hem niet gebruikt ook gewoon zo op tafel kan zetten (mits hij schoon is) als objet d’art. Meer over deze masturbator lees je natuurlijk in Jay’s review over de Tenga Crysta Leaf.

Womanizer Duo
De Womanizer Duo is รฉรฉn van mijn all-time favoriete toys. Het ene deel breng je in in de vagina. Dit deel kan vibreren in verschillende standen en patronen. Het andere deel gaat om de clitoris en stimuleert door middel van luchtdruk. Deze combinatie is echt super lekker. Ik vind het heel fijn dat de Duo ook vrij makkelijk handsfree te gebruiken is als je je benen tegen elkaar klemt. De orgasmes die ik van de Womanizer Duo krijg zijn relaxed maar intens.

(Avond)Date met Tom Smith
Tom Smith is een gigolo, maar wel een hele bijzondere. Hij is ook coach en sekscounselor. Je kan een date van vier uur winnen met Tom (Tom date met vrouwen en man-vrouw stellen). Ik heb Tom als een super fijn persoon leren kennen. Hij weet je in no time helemaal op je gemak te laten voelen en je kan echt hele fijne gesprekken met hem voeren. Over seks, jouw seksualiteit, of eigenlijk over alles wat jij maar wil. Want Tom is er voor jou en geeft jou alle aandacht. Maar hij kan natuurlijk niet alleen goed praten, hij heeft ook wel echt goede seks-skills. Ik denk nog met veel plezier terug aan onze date vorig jaar.

Motsu Toys Nikuman Delta + schoonmaak accessoires

De komende dagen mogen we je in samenwerking met Motsutoys een aantal onahole pakketten aanbieden. Zo kan je vandaag de Nikuman Delta winnen, samen met 2 flesjes toycleaner, onahole sponsjes en een droogstick. Kortom alles wat je nodig hebt om lange tijd schoon en hygienisch te masturberen. De review over de Nikuman Delta vertelt je alles over de toy. In de Onahole Accessoires review lees je meer over de schoonmaakproducten.

Wat moet je doen om รฉรฉn van deze toys te winnen?

Omdat dit hele jaar toch wel een deprimerend is en ik ook wel zin heb in wat positiviteit, vraag ik je vandaag om een complimentje te geven over mij, Jay of deze website.
Verder moet je natuurlijk even laten weten voor welke prijs je meespeelt. Je mag hier onder deze post reageren, of op mijn Instagram onder de Giveaway Dag 1 foto, op mijn Facebook pagina onder de betreffende post of op FetLife, ook weer onder de foto van Giveaway Dag 1.

Alle social media posts doe ik handmatig, dus het kan zijn dat de post op mijn socials soms wat later is dan de post hier op de website. Hier kan je elke dag om 12 uur een nieuwe giveaway post vinden.

Je kan meedoen tot en met 27 december. De giveaway is open voor iedereen boven de 18, met (post)adres in Nederland of Belgiรซ.

Wat kan je de komende dagen verwachten?

Kom elke dag dus even terug om te kijken wat de opdracht is voor de toys die je vanaf die dag kan winnen!

UITSLAG

Dag 1

Womanizer Duo – Richella
(Avond)date met Tom Smith – Nancy
Nikuman Delta – Tjhesseling

Dag 2 โ€“ย  (vanaf) 21 december

Bijoux Indiscrets 12 Sexy Days Adventskalender – Alpherian
Motsu Toys Ondo Nupu 2 + schoonmaak accessoires – Constantin
Dame Arc – NouNits

Dag 3 โ€“ (vanaf) 22 december

Zumio E – Potaantbrakken
Fun Factory Bouncer van Euphoria – SandradeV
Tenga Geo – BM
Dame Pom – Tessa Groot

Dag 4 โ€“ (vanaf) 23 december

Le Wand Hoop – Nachtraef
Tenga Spinner – Bas Wildeboer
Vibe Padย  + You2Toys Glow in the Dark Silicone Dildo – scriptorvitae

Dag 5 โ€“ (vanaf) 24 december

We-Vibe Nova 2 – Countess_Nevada
Yes, please! boek +Sliquid pakketje – HannySmits
Motsu Toys Kyo Bound + schoonmaak accessoires – Snipps
Womanizer Premium – Spookkatje

De winnaars hebben inmiddels allemaal een berichtje (of insta-volgverzoek) ontvangen van mij!
Super bedankt voor het meedoen allemaal!

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

85 Reacties

  1. Jammer jammer jammer! Alweer niet gewonnen! Wel een HELE DIKKE PROFICIAT aan de winnaars. Was echt een toffe giveaway en volgende keer doe ik zeker weer mee. toedeloeeeee

    Antwoord
  2. Gefeliciteerd allemaal! Geniet ervan ๐Ÿ™‚

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.